G@rg@oun Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, προσπαθώ να βρω το καλύτερο headset μέχρι 100€. Για gaming χρήση. Προϋποθέσεις είναι καλο μικρόφωνο και ηχος..και επίσης να είναι ρυθμιζόμενα τα earcups(πέρα από το πάνω κάτω να μπορεί να κινηθεί το κάτω μέρος δλδ το earcup..δλδ να μην είναι ενιαίο με τη στέκα!πχ.syberia steelseries) Αποσπώμενο μικρόφωνο και καλώδιο ακουστικών καλό είναι αλλά όχι απαραίτητο. Ευχαριστώ.
Dr.Tesla Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 ΜΗ751 ή 752. περιμένεις να τα βγάλει ο κωτσοβολος σε έκπτωση γυρω στο 60-70αρι και τα χτυπάς. 2
G@rg@oun Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Dr.Tesla είπε ΜΗ751 ή 752. περιμένεις να τα βγάλει ο κωτσοβολος σε έκπτωση γυρω στο 60-70αρι και τα χτυπάς. Ευχαριστώ για την απαντηση. Γραφουν λιγο που τα εψαξα για κακη απομονωση θορυβου. Επισης δεν την ειχα και στα υποψην την Coolermaster Για ηχο.. Ευχαριστω παντως θα περιμενω μηπως ακουσω και αλλη γνωμη
Apollonian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Ρίξε μία ματιά και στο CoolerMaster MH670. Ασύρματα, με Virtual 7.1 surround, είναι συμβατό με κονσόλες αλλά και για υπολογιστή και για τα χρήματά του διαθέτει την καλύτερη ποιότητα ήχου. 1
Nik1239 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 46 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Ευχαριστώ για την απαντηση. Γραφουν λιγο που τα εψαξα για κακη απομονωση θορυβου. Επισης δεν την ειχα και στα υποψην την Coolermaster Για ηχο.. Ευχαριστω παντως θα περιμενω μηπως ακουσω και αλλη γνωμη Κοίτα αν είσαι σε θορυβώδεις περιβάλλον και παίζεις όσα ακουστικά δεν έχουν ANC το ίδιο θα είναι. Έχω και εγώ τα mh752 για τα 75€ που τα πήρα είναι ότι καλύτερο και έχουν πολύ καλό ήχο και όλα όσα ζητάς. Με την κάρτα ήχου που έχουν μαζί έχουν και δυνατό αλλά και καθαρό ήχο που με eq γίνεται ακόμα καλύτερος. Επίσης είναι παναλαφρα και μπορείς να τα φοράς άνετα για ώρες ατελείωτες , το καλοκαίρι υπάρχει μια ζεστασιά στην περιοχή του αυτιού αλλά μένει σε λογικά επίπεδα. Τα προτείνω και εγώ. 1
G@rg@oun Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, Apollonian είπε Ρίξε μία ματιά και στο CoolerMaster MH670. Ασύρματα, με Virtual 7.1 surround, είναι συμβατό με κονσόλες αλλά και για υπολογιστή και για τα χρήματά του διαθέτει την καλύτερη ποιότητα ήχου. Δεν θελω ασυρματα και οχι πανω απο 100ε Ευχαριστώ παντως.
Dr.Tesla Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, G@rg@oun είπε Επισης δεν την ειχα και στα υποψην την Coolermaster Για ηχο.. Έχει φορέσει το σήμα της στα Takstar Pro 82 για τα συγκεκριμένα μοντέλα. Είναι γενικότερα αξιοπρεπές κλειστό ακουστικό. https://en.takstar.com/product/type/500.html Αν τα pad κάτσουν καλά στο κεφάλι σου δεν θα ακούς και πολλά. Θέλει λίγο καιρό να μαλακώσει για να πάρει το σχήμα που θες. Απλά προσπάθησε να τα βρεις στην κλασσική προσφορά που ανακυκλώνεται. Μην τα πληρώσεις πλήρη τιμή. 2
G@rg@oun Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Γνωμη για τα Razer Blackshark V2 7,1 ?
handsomegamer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Γνωμη για τα Razer Blackshark V2 7,1 ? αν θες τη γνωμη μου μη μπλεξεις με razer και synapse. καθε λιγο και λιγακι βγαζει θεμα η εφαρμογη και επισης τα ακουστικα δε λειτουργουν στο πληρως των δυνατοτητων τους αν δεν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη. Στο διαταυτα τωρα, εγω εχω Logitech G533, φοβερα ακουστικα, αλλα μαλλον μας δουλευουν οι εταιριες γιατι τα ειχα παρει 85€ και τωρα εχουν πανω απο 100. επισης τοσο καιρο σε ραφια/αποθηκες δε ξερω σε τη κατασταση/αποδοση θα ειναι η μπαταρια. Αρα μια valid επιλογη ειναι τα Logitech G435 τα οποια ειναι φρεσκο πραμα, και εχεις δυνατοτητα να τα συνδεσεις και με το κινητο/tablet με bluetooth και να ακουσεις μουσικουλα/παιξεις παιχνιδια χωρις ανταπτορες που ειναι στα πολυ θετικα τους. Επισης τα Logitech G733 ειναι εξαιρετικα, και ειναι το Upgrade των G533 που εχω. γενικα σε θεμα διαρκειας μπαταριας η Logitech ειναι η πρωτη στη κορυφη. τα συγκεκριμενα τα εχουν και αρκετοι streamer. εχουν κυκλοφορησει κοντα 1 χρονο σχεδον, εξησου φρεσκα. επισης SteelSeries arctis 1 ειναι αρκετα τημια, αν σηκωνει πιο πανω το πορτοφολι δες και arctis 7. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από handsomegamer 1
Bill_1991 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 5:13 ΜΜ, Nik1239 είπε Κοίτα αν είσαι σε θορυβώδεις περιβάλλον και παίζεις όσα ακουστικά δεν έχουν ANC το ίδιο θα είναι. Έχω και εγώ τα mh752 για τα 75€ που τα πήρα είναι ότι καλύτερο και έχουν πολύ καλό ήχο και όλα όσα ζητάς. Με την κάρτα ήχου που έχουν μαζί έχουν και δυνατό αλλά και καθαρό ήχο που με eq γίνεται ακόμα καλύτερος. Επίσης είναι παναλαφρα και μπορείς να τα φοράς άνετα για ώρες ατελείωτες , το καλοκαίρι υπάρχει μια ζεστασιά στην περιοχή του αυτιού αλλά μένει σε λογικά επίπεδα. Τα προτείνω και εγώ. Καλησπέρα κοιτάω και εγώ τα mh752 γιατι φαινονται να αξιζουν αλλα η κατασκευη ειναι στιβαρη?επειδη ειναι και αρκετα ελαφρια και λεπτα φοβαμαι μηπως δεν αντεχουν και πολλα.πως σου φαινονται εσενα?γενικα απο οτι βλεπω γυρω στα 70 ειναι τα καλυτερα ακουστικα,αν ειναι σε προσφορα
Nik1239 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, Bill_1991 είπε Καλησπέρα κοιτάω και εγώ τα mh752 γιατι φαινονται να αξιζουν αλλα η κατασκευη ειναι στιβαρη?επειδη ειναι και αρκετα ελαφρια και λεπτα φοβαμαι μηπως δεν αντεχουν και πολλα.πως σου φαινονται εσενα?γενικα απο οτι βλεπω γυρω στα 70 ειναι τα καλυτερα ακουστικα,αν ειναι σε προσφορα Ναι είναι μια χαρά η κατασκευή τους , τώρα άμα δεν τους συμπεριφέρεστε σωστά , λογικό να μην αντέξουν. Πάντως κάνα πέσιμο ή απότομο χτύπημα στο γραφείο κάνα δυο φορές έχουν αντέξει εμένα τουλάχιστον.
Bill_1991 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ναι είναι μια χαρά η κατασκευή τους , τώρα άμα δεν τους συμπεριφέρεστε σωστά , λογικό να μην αντέξουν. Πάντως κάνα πέσιμο ή απότομο χτύπημα στο γραφείο κάνα δυο φορές έχουν αντέξει εμένα τουλάχιστον. Ωραια κατι αλλο διαβαζα στο reddit οτι αν το καλωδιο μπλεκεται/ακουμπαει καπου δημιουργει "θορυβο" στο headset,σου εχει συμβει?επισης ακουσα καποιους με την προσφορα του κωτσοβολου να τους ερχονται ελαττωματικα τα ακουστικα
Nik1239 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, Bill_1991 είπε Ωραια κατι αλλο διαβαζα στο reddit οτι αν το καλωδιο μπλεκεται/ακουμπαει καπου δημιουργει "θορυβο" στο headset,σου εχει συμβει?επισης ακουσα καποιους με την προσφορα του κωτσοβολου να τους ερχονται ελαττωματικα τα ακουστικα Το πρώτο δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ , και έχω μπλέξει σε πολλά σημεία το καλώδιο. Το δεύτερο τώρα το είδα διαβάσει και εγώ πριν τα πάρω αλλά δεν είχα κάποιο θέμα μια χαρά μου ήρθαν και γρήγορα.
Bill_1991 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Nik1239 είπε Το πρώτο δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ , και έχω μπλέξει σε πολλά σημεία το καλώδιο. Το δεύτερο τώρα το είδα διαβάσει και εγώ πριν τα πάρω αλλά δεν είχα κάποιο θέμα μια χαρά μου ήρθαν και γρήγορα. Μια χαρα χρησιμοποιουν καποιο software της coolermaster για τον ηχο αν θες να τον παραμετροποιησεις?ή γενικα καποιο software που να αξιζει
Nik1239 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Bill_1991 είπε Μια χαρα χρησιμοποιουν καποιο software της coolermaster για τον ηχο αν θες να τον παραμετροποιησεις?ή γενικα καποιο software που να αξιζει Υπάρχει ένα software της cm αλλά είναι πολύ φτωχό Αν δεις στα σχόλια του skroytz ένας προτείνει ένα καλό λογισμικό που το δοκίμασα και εγώ και κάνει καλή δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα