Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, κέρδισα "στο κοπή τη πίτα" στη δουλειά μου ένα iPhone 13 mini blue 128GB και θέλω να το πουλήσω. Είναι σφραγισμένο και το μοντέλο που γράφει στη συσκευασία είναι το MLK43ZD/A, αλλά δεν μου έδωσαν απόδειξη αγοράς και δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση σε αυτή την περίπτωση. Επειδή θέλω να το πουλήσω, θα ήθελα τη συμβουλή σας για την τιμή πώλησης. 

Φυσικά, μπορώ να αποδείξω πως το κέρδισα, έχω βίντεο με την κλήρωση που αναφέρεται το όνομά μου και θα μπορούσα να κάνω και υπεύθυνη δήλωση για την πώληση στον υποψήφιο αγοραστή. 

Επεξ/σία από noths
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, noths είπε

Καλησπέρα, κέρδισα "στο κοπή τη πίτα" στη δουλειά μου ένα iPhone 13 mini blue 128GB και θέλω να το πουλήσω. Είναι σφραγισμένο και το μοντέλο που γράφει στη συσκευασία είναι το MLK43ZD/A, αλλά δεν μου έδωσαν απόδειξη αγοράς και δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση σε αυτή την περίπτωση. Επειδή θέλω να το πουλήσω, θα ήθελα τη συμβουλή σας για την τιμή πώλησης. 

Φυσικά, μπορώ να αποδείξω πως το κέρδισα, έχω βίντεο με την κλήρωση που αναφέρεται το όνομά μου και θα μπορούσα να κάνω και υπεύθυνη δήλωση για την πώληση στον υποψήφιο αγοραστή. 

Δες πόσο έχει το πιο φτηνό στο skroutz και πούλα το σχεδόν στην ίδια τιμή εφόσον είναι σφραγισμενο. Για την εγγύση τον πρώτο χρόνο δεν χρειάζεται απόδειξη, αρκεί το IMEI.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, noths είπε

Λογικά με τιμολόγιο το πήραν από τη δουλειά σου στα 650 με την απαλλαγή. Αν το δίνεις και εσύ εκεί κοντά, στείλε πμ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bioentre είπε

Λογικά με τιμολόγιο το πήραν από τη δουλειά σου στα 650 με την απαλλαγή. Αν το δίνεις και εσύ εκεί κοντά, στείλε πμ

797 ευρώ είναι το φτηνότερο στο skroutz. Γιατί να το δώσει 650 ? Σφραγισμένο είναι. Αντε 750 το κατώτερο που θα το εδινα εγώ !

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, koutsis είπε

797 ευρώ είναι το φτηνότερο στο skroutz. Γιατί να το δώσει 650 ? Αντε 750 το κατώτερο που θα το εδινα εγώ !

725 έχει στο αμαζον με διετή εγγύηση και όχι 1 χρόνου που και αυτή είναι με ερωτηματικό από τον πωλητή. Εντάξει οι τιμές είναι τσιμπημένες και παίζουν στην Ελλάδα, αλλά 725 το παίρνω τώρα από το αμαζον και 650 με τιμολόγιο όπως το πήρε και η εταιρεία του. Προσωπικά θα έδινα 620 μαξ, αλλά Ελλάδα είσαι ο καθένας το βάζει και όσο θέλει αφού τα καταστήματα τους γλεντάνε κιόλας με τις προκαταβολές και θα ελλείψεις. 

Παντως εφόσον εγώ προσωπικά στα 750 το παίρνω απευθείας από το apple store λόγω ισοτιμίας σε ξένη χώρα ή στα 725 αμαζον

Αρα αν είναι να πάρω ένα κινητό με μειωμένη εγγύηση, λογικά θα θέλω να γλιτώσω κανένα 100ρι εκτός αν είμαι από αυτούς που σκάνε προκαταβολές και έχουν γράψει 60+ σελίδες στο thread πλαίσιο, Κωτσόβολος, ιστορμ κλπ με τα 13αρια

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, bioentre είπε

725 έχει στο αμαζον με διετή εγγύηση και όχι 1 χρόνου που και αυτή είναι με ερωτηματικό από τον πωλητή. Εντάξει οι τιμές είναι τσιμπημένες και παίζουν στην Ελλάδα, αλλά 725 το παίρνω τώρα από το αμαζον και 650 με τιμολόγιο όπως το πήρε και η εταιρεία του. Προσωπικά θα έδινα 620 μαξ, αλλά Ελλάδα είσαι ο καθένας το βάζει και όσο θέλει αφού τα καταστήματα τους γλεντάνε κιόλας με τις προκαταβολές και θα ελλείψεις. 

Παντως εφόσον εγώ προσωπικά στα 750 το παίρνω απευθείας από το apple store λόγω ισοτιμίας σε ξένη χώρα ή στα 725 αμαζον

Εσυ μιλάς τώρα για αγορές απο εξωτερικό και για τιμολόγια. Δεν εχουν όλοι τη δυνατότητα τιμολογιου ούτε ειναι διατεθειμένοι να αγοράσουν από το εξωτερικό. Μιλάμε για κανονικές τιμές Ελλάδας πάντα. Δεν θα κάτσει ο άλλος να αναλύσει πόσο πουλιέται σε κάθε χώρα του εξωτερικού...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Εσυ μιλάς τώρα για αγορές απο εξωτερικό και για τιμολόγια. Δεν εχουν όλοι τη δυνατότητα τιμολογιου ούτε ειναι διατεθειμένοι να αγοράσουν από το εξωτερικό. Μιλάμε για κανονικές τιμές Ελλάδας πάντα. Δεν θα κάτσει ο άλλος να αναλύσει πόσο πουλιέται σε κάθε χώρα του εξωτερικού...

Απλά θα το πάρει από amazon.de και θα του έρθει στην πόρτα του με διετή εγγύηση, αν είναι έξυπνος.

Τώρα αν χαζεύει και πιάστει από μια αγγελία στα 750 χωρίς να έχει ιδέα για το καθεστώς εγγύησης, τι να πω.

Με 725 το παίρνεις από το ιντερνετ και σου έρχεται στο σπίτι σου με διετή εγγύηση, ενώ 650 είναι η τιμή με ένα χρόνο εγγύηση.

Άρα ας δεχτούμε μια τιμή στο ενδιάμεσο, για όσους το θέλουν φτηνότερα από 725, δεν μπορούν να κόψουν τιμολόγιο και δεν τους πειράζει αν πάρουν κινητό χωρίς απόδειξη και εγγύηση. Οι υπόλοιποι απλά το παίρνουν από άμαζον ή πιάνονται κότσοι από το σκρουτζ και τα πολυκαταστήματα.

Δημοσ.

από την στιγμή που καινούργιο έχει 790ευρω με απόδειξη κανονικά τότε ένα σφραγισμένο χωρίς απόδειξη σαφώς θα πωληθεί σε μια χαμηλότερη τιμή για να μπορέσεις να δώσεις κίνητρο στον αγοραστη αλλιώς γιατί να σε εμπιστευτεί και να δώσει 790 ευρώ σε ένα ξένο και όχι σε ένα μαγαζί?

μια σωστή τιμή θεωρώ θα ήταν τα 700 ευρώ αλλά και πάλι αυτό είναι η άποψη μου. καθένας κοστολογεί αυτό που πουλάει και στο τέλος ο αγοραστής καθορίζει την τιμή γιατί αν το πουλάς ακριβά δεν βρίσκεις αγοραστή.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, βοήθησαν όντως. Μάλλον κι εγώ καταλήγω στα 700€. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, noths είπε

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, βοήθησαν όντως. Μάλλον κι εγώ καταλήγω στα 700€. 

Βασικά φίλε μου η αγορά καθορίζει τις τιμές όπως είπε και ο πιο πάνω φίλος. Βάλτο εσύ στα 700 και αν δείς οτι κανένας δεν ενδιαφέρεται θα πρέπει να το κατεβάσεις! Δεν έχει σχέση τι λέμε εμείς εδω τόση ώρα αλλα τι προσφορές θα πάρεις από τους αγοραστές.

Και κάτι τελευταίο, βάλτο οπωσδήποτε και στο facebook marketplace εκτός από εδώ. Εκει έχει πολύ περισσότερο κόσμο που ψάχνει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Βασικά φίλε μου η αγορά καθορίζει τις τιμές όπως είπε και ο πιο πάνω φίλος. Βάλτο εσύ στα 700 και αν δείς οτι κανένας δεν ενδιαφέρεται θα πρέπει να το κατεβάσεις! Δεν έχει σχέση τι λέμε εμείς εδω τόση ώρα αλλα τι προσφορές θα πάρεις από τους αγοραστές.

Και κάτι τελευταίο, βάλτο οπωσδήποτε και στο facebook marketplace εκτός από εδώ. Εκει έχει πολύ περισσότερο κόσμο που ψάχνει.

Για να τρολάρω το ίδιο μου το ποστ και να γελάσουμε και λίγο, να πω πως κανονικά έπρεπε να ζητάω πάνω από χιλιάρικο γιατί είναι "τυχερό" IPhone και φορτωμένο "θετικά vibes" και μάλιστα είναι προσφορά γνωστού παραγωγού και τηλεπαρουσιαστή, που σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα να έχει αγγίξει τη συσκευασία Ο ΙΔΙΟΣ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα πόσο βιάζεσαι να το δώσεις, προχθές πούλησα το δικό μου 13 mini τριών μηνών απο Γερμανο 680ε (700 το είχα αρχικά)με κάποια εξτρά και τιμολόγιο, πάντως   τα mini δεν έχουν τρελή ζήτηση οπότε ετοιμάσου να αποδεχτείς κάποια "λογικά" παζάρια αν το βάλεις κάπου εκει!

Επεξ/σία από vaggos2586
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Ανάλογα πόσο βιάζεσαι να το δώσεις, προχθές πούλησα το δικό μου 13 mini τριών μηνών απο Γερμανο 680ε (700 το είχα αρχικά)με κάποια εξτρά και τιμολόγιο, πάντως   τα mini δεν έχουν τρελή ζήτηση οπότε ετοιμάσου να αποδεχτείς κάποια "λογικά" παζάρια αν το βάλεις κάπου εκει!

Εφόσον πούλησες το ίδιο κινητό 3 μήνες ματαχειρισμένο 680, ένα σφραγισμένο δεν πιάνει 740?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Εφόσον πούλησες το ίδιο κινητό 3 μήνες ματαχειρισμένο 680, ένα σφραγισμένο δεν πιάνει 740?

Εκει κολλάει η ζήτηση που ειπα, δεν πολυτραβάει το mini αλλά αν δεν βιάζεται ο ts να το δώσει το βάζει αρχικά ψηλα και βλέπει πως πάει!

3 μηνών με 2 θήκες, 2 tempered και το τιμολόγιο, απο εκει και πέρα άλλος ψαχνει τα εξτρα άλλος το σφραγισμένο, ειναι σε τι περίπτωση θα πέσει...εγώ προσωπικά δεν θα κοίταζα κάτι που δεν έχει  απόδειξη - τιμολόγιο εκτός αν ηταν ευκαιρία!

Επεξ/σία από vaggos2586

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...