jigokubasil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Μου ζητείται σε μια αίτηση να αναφέρω πόσα μόρια είχα πιάσει στις Πανελλήνιες. Ξέρετε που μπορώ να το δω αυτό μετά από 5 χρόνια? Δε βρίσκω κάποιο χαρτί στο σπίτι, ούτε στο λογαριασμό μου στο Πανεπιστήμιο. Έψαξα επίσης μήπως μας είχε ανακοινώσει τότε το Πανεπιστήμιο με τα μόρια μας αλλά ούτε. Τέλος, προσπάθησα να συνδεθώ εδώ: https://results.it.minedu.gov.gr/ αλλά δεν ξέρω τον 8ψηφιο κωδικό και δε γνωρίζω επίσης αν θα έχει και τα δικά μου μέσα που ήταν του 2016. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
pi314 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ θα πήγαινα στο Υπουργείο Παιδείας ή θα τους ρωτούσα μέσω e-mail.... 1
Sibyl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, jigokubasil είπε Καλησπέρα, Μου ζητείται σε μια αίτηση να αναφέρω πόσα μόρια είχα πιάσει στις Πανελλήνιες. Ξέρετε που μπορώ να το δω αυτό μετά από 5 χρόνια? Δε βρίσκω κάποιο χαρτί στο σπίτι, ούτε στο λογαριασμό μου στο Πανεπιστήμιο. Έψαξα επίσης μήπως μας είχε ανακοινώσει τότε το Πανεπιστήμιο με τα μόρια μας αλλά ούτε. Τέλος, προσπάθησα να συνδεθώ εδώ: https://results.it.minedu.gov.gr/ αλλά δεν ξέρω τον 8ψηφιο κωδικό και δε γνωρίζω επίσης αν θα έχει και τα δικά μου μέσα που ήταν του 2016. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θυμάσαι αν έχεις πάρει την βεβαίωση συμμετοχής σου στις πανελλαδικές από το Λύκειο, στο οποίο υπέβαλες την Αίτηση-Δήλωση; Η βεβαίωση συμμετοχής περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων καθώς και το σύνολο των μορίων που συγκέντρωσες. Αν δεν την έχεις πάρει μπορείς να πας στο Λύκειο να την ζητήσεις επειδή το πιθανότερο είναι να την έχουν φυλάξει. Αν την είχες πάρει αλλά δεν μπορείς να την βρεις, πάλι νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη από το Λύκειο. Σίγουρα θα διατηρούν κάποιο αρχείο. 3
jigokubasil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Το ζήτημα λύθηκε, σχολιάζω σε περίπτωση που κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και θέλει να δει τη "λύση". Επικοινώνησα με το Πανεπιστήμιό μου και θα μου στείλουν βεβαίωση, έχουν τα μόρια εισαγωγής μου. Μόλις τώρα ξέμπλεξα και είδα τις απαντήσεις σας @pi314 και @Sibyl. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Νομίζω έχουν και οι δύο απαντήσεις βάση, οπότε αν κάποιος μελλοντικά έχει παρόμοιο πρόβλημα έχει 3 πιθανές λύσεις να δοκιμάσει! Καλή συνέχεια 1
Mixalisrou69 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Γιατί σου ζητάνε ποσα μόρια έβγαλες; Πρώτη φορά το άκουω 1
jigokubasil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Mixalisrou69 είπε Γιατί σου ζητάνε ποσα μόρια έβγαλες; Πρώτη φορά το άκουω Για οικονομική ενίσχυση από το ΙΚΥ. Σε "κρίνουν" με βάση εισοδηματικά κριτήρια και ακαδημαϊκές επιδόσεις, μέσα στις οποίες είναι τα μόρια εισαγωγής, το ποσοστό υποχρωτικών μαθημάτων που έχεις τελειώσει (με βάση το προβλεπόμενο για το έτος σου υποθέτω), και το μέσο όρο σε αυτά τα υποχρεωτικά μαθήματα. Αυτά θυμάμαι από τις ακαδημαϊκές επιδόσεις, ίσως μου διαφεύγει κάτι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα