Προς το περιεχόμενο

Speedtest VDSL απορία.

esconiac400g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ξέρω οτι το speedtest της ookla δεν ειναι κ το πιο αξιόπιστο αλλά παρατηρησα κατι περιεργο και θα ηθελα την αποψη σας. 

κάτοχος wind vdsl 100 και συνδεση με σερβερ wind στο ookla. 

Connection Type Multi - > 98down - 10up.

Connection Type Single - > 5 down - 10up.

το τεσταρα ισα με 5φορες. 

σε τεστ της σελιδας fast. com - >98down - 10up. 

να σημειωθεί οτι εχω πολυ lagging σε streaming. 

ποια η διαφορά του Multi και του Single? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 11/02/2022 at 12:34, esconiac400g said:

Καλησπέρα ξέρω οτι το speedtest της ookla δεν ειναι κ το πιο αξιόπιστο αλλά παρατηρησα κατι περιεργο και θα ηθελα την αποψη σας. 

κάτοχος wind vdsl 100 και συνδεση με σερβερ wind στο ookla. 

Connection Type Multi - > 98down - 10up.

Connection Type Single - > 5 down - 10up.

το τεσταρα ισα με 5φορες. 

σε τεστ της σελιδας fast. com - >98down - 10up. 

να σημειωθεί οτι εχω πολυ lagging σε streaming. 

ποια η διαφορά του Multi και του Single? 

single connection αν εχω καταλαβει σωστα και multi connection. σε 100 αρα σε 5g συνδεση wifi 97  σε  multi 84 σε single

@poulinos δες την φωτογραφια , αυτο εννοώ. μου φαίνεται παραλογο και εχω κανει τα τεστ σε διαφορετικες μερες κ ωρες κ τα αποτελεσματα παρομοια. 

IMG_20220213_154939.jpg

18 minutes ago, esconiac400g said:

@poulinos δες την φωτογραφια , αυτο εννοώ. μου φαίνεται παραλογο και εχω κανει τα τεστ σε διαφορετικες μερες κ ωρες κ τα αποτελεσματα παρομοια. 

IMG_20220213_154939.jpg

δοκιμασε download απο nvidia apple η καποιον ftp να δεις ποσο θα σου δωσει.και εκει single connection ειναι

οχι speedtest αλλα download ftp  ή καποιο γρηγορο site πχ www.nvidia.com www.apple.com 

On 13/02/2022 at 16:34, esconiac400g said:

@poulinosαν εννοείς να δοκιμασω το speed test απο αλλες συσκευες ιδού τα αποτελέσματα. 

InShot_20220213_163113769.jpg

τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν φταιει το pc

On 13/02/2022 at 17:55, poulinos said:

οχι speedtest αλλα download ftp  ή καποιο γρηγορο site πχ www.nvidia.com www.apple.com 

τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν φταιει το pc

@poulinosσυγνώμη αλλα δεν καταλαβαίνω πως μπορω να το δοκιμασω με τους παραπανω τροπους που αναφέρεις, τι πρέπει να κανω? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 13/02/2022 at 18:11, esconiac400g said:

@poulinosσυγνώμη αλλα δεν καταλαβαίνω πως μπορω να το δοκιμασω με τους παραπανω τροπους που αναφέρεις, τι πρέπει να κανω? 

http://ftp.ntua.gr/pub/linux/debian-cd/10.4.0-live/amd64/iso-hybrid/

Κατεβασε απο εδω ενα μεγαλο αρχειο να δεις αν πιανεις οπως εγω κοντα στα 10mbyte κατεβασμα.ειναι single connection

debian-live-10.4.0-amd64-gnome.iso    

κατεβασε αυτο.ειναι 2.5 giga

3 ώρες πριν, poulinos είπε

http://ftp.ntua.gr/pub/linux/debian-cd/10.4.0-live/amd64/iso-hybrid/

Κατεβασε απο εδω ενα μεγαλο αρχειο να δεις αν πιανεις οπως εγω κοντα στα 10mbyte κατεβασμα.ειναι single connection

debian-live-10.4.0-amd64-gnome.iso    

κατεβασε αυτο.ειναι 2.5 giga

@poulinos@poulinos οπως βλεπεις κατεβαζει με 140-200kbps, τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? σιγουρα ειναι θεμα της wind, το θεμα ειναι να ξερω τι να τους ζητησω να φτιαξουν 

IMG_20220227_221939.jpg

7 minutes ago, esconiac400g said:

@poulinos@poulinos οπως βλεπεις κατεβαζει με 140-200kbps, τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? σιγουρα ειναι θεμα της wind, το θεμα ειναι να ξερω τι να τους ζητησω να φτιαξουν 

IMG_20220227_221939.jpg

αν το κανει και απο κινητο και απο Pc τοτε τους καλεις οτι εχεις θεμα σε single connections download>δεν ξερω ειλικρινα τι μπορει να κανουν για να φτιαχτει.δοκιμασε και απο www.nvidia.com www.apple.com να κατεβασεις κατι. συνηθως και αυτες οι δυο εταιρειες δινουν μεγαλη ταχυτητα.εναλλακτικα κατεβασε κατι απο ftp.otenet.gr αν βρεις κατι μεγαλο ή απο ftp.forthnet.gr

που λογικα το ιδιο θεμα θα εχεις αφου οσο θυμαμαι και απο το Pc και απο το κινητο σε Multi connections εισαι στα 100.

@poulinosόπως το περίμενα, η απάντηση της wind ειναι οτι "εμείς δεν δεν βλέπουμε καποιο προβλημα στη γραμμη σας, οι μετρήσεις μας ειναι άριστες"... αδιέξοδος... 

5 minutes ago, esconiac400g said:

@poulinosόπως το περίμενα, η απάντηση της wind ειναι οτι "εμείς δεν δεν βλέπουμε καποιο προβλημα στη γραμμη σας, οι μετρήσεις μας ειναι άριστες"... αδιέξοδος... 

στειλε email.to first level support βλεπει το sync και λεει ενταξει επομενος.αναλυτικα τις δοκιμες στο email

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...