tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Πολυ ωραια ταινία, με τόσες αναφορές στην πρώτη που την "αγαπησα". Ειχε ο,τι περιμένεις να δεις από ταινία του φραντσαϊζ και η σύμπραξη όλων των πρωταγωνιστων ενθουσιάζει τους φανς. 8/10 Καταλαβαμε, φολα ειναι. 1
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, margaritagr είπε Πολυ ωραια ταινία, με τόσες αναφορές στην πρώτη που την "αγαπησα". Ειχε ο,τι περιμένεις να δεις από ταινία του φραντσαϊζ και η σύμπραξη όλων των πρωταγωνιστων ενθουσιάζει τους φανς. 8/10
coffeex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, margaritagr είπε Πολυ ωραια ταινία, με τόσες αναφορές στην πρώτη που την "αγαπησα". Ειχε ο,τι περιμένεις να δεις από ταινία του φραντσαϊζ και η σύμπραξη όλων των πρωταγωνιστων ενθουσιάζει τους φανς. 8/10
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Χαχχαα ρε μην είστε κάφροι, εγώ το χάρηκα! 😜 Εφαγα και τα ποπ κορν μου, ήμουν και με γκομενακι αγκαλίτσα, εσείς καθίστε μέσα ρε! 🤣 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Sorry @margaritagr. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Ευτυχώς που τα 7.5€ δηλαδή τα έδωσα με χαρά και όρεξη στο Top Gun 2 και δεν τα πέταξα δυστυχώς στο παλιό αγαπημένο μου δεινοσαυροσύμπαν ταινιών που με μεγάλωσε. Το φιλμ του 2015 ήταν σχετικά καλή προσπάθεια αλλά όχι αυτό που περίμενα και φανταζόμουν όταν μικρός έψαχνα αναφορές 'Jurassic Park 4' σε περιοδικά, εφημερίδες και αργότερα στο ίντερνετ. Την ατμόσφαιρα των παλιών 3ων ταινιών δεν την έπιασαν και απ ότι φαίνεται οι επιστροφές των παλιών πρωταγωνιστών έγιναν επίτηδες για την νοσταλγία ώστε να πάμε οι γεννημένοι αρχές 90s. Το Fallen Kingdom ήταν τέτοια απογοήτευση που καλύτερα η σειρά ταινιών να πάψει να υπάρχει και ας ασχοληθεί κάποιος σεναριογράφος που να αγαπάει το πρωτότυπο υλικό και τους original τρομακτικούς και αληθοφανείς animatronics δεινόσαυρους των παλιών ταινιών δημιουργώντας spin of series / films. Θα το δω ψηφιακά όταν με το καλό βγει. Επίσης αμφιβάλω αν ασχολήθηκε όντως ο Σπίλμπεργκ με την ταινία και δεν μπήκε το όνομα του απλά (μαζί με μια όμορφη επιταγουλα) στον τίτλο. 2
Glikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο Ross Geller μόλις είδε την ταινία.. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από Glikos
Apoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 12:07 ΜΜ, Metaksas είπε Γιατί η φώτο του βίντεο μου θυμίζει Attack of the Clones; 😄
Arkin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Τραγελαφικη ταινια πραγματικα οτι χειροτερο ειδα μεσα στο 2022. Απο που να το πιασεις και που να το αφησεις. Σεναριο? Δεν νομιζω να υπαρχει σκηνοθετικα ειναι σαν κομμενες σκηνες που τις πηραν και τις κολλησαν τη μια διπλα στην αλλη μηδεν συνοχη πουθενα οι τρυπες της ταινιας παντου δεν ξερω τι ειχε παρει ο Colin Trevorrow οταν γυρνουσε την ταινια αλλα σιγουρα κατι βαρυ. Στα των ηθοποιων? Οι 3 παλιοι Laura Dern Sam Neill Jeff Goldblum κατι πηγαν να κανουν αν και αυτοι πεφτουν θυμα του σεναριου και μενουν στις τερμα κλισε προτασεις και εκφρασεις. Να μιλησουμε για τα εφε? Το CGI βαραει κοκκινο τιποτα δεν δειχνει αληθινο. Το πρωτο Jurassic World ηταν αξιοπρεπεστατο ειχε συναισθημα ειχε γερες μαχες σου εμενε κατι. Το δευτερο ειχε τερμα χαζη ιστορια και villain αλλα βλεποταν και στο νησι δυνατα εφε και καποια ωραια εφε εδω και εκει. Ε για το τριτο μερος προσπαθω να βρω κατι καλο και δεν μπορω. Εχει 10 λεπτα που την τελειωσα και ηδη την εχω ξεχασει τοσο καλη ηταν. Μεινετε μακρια οσο γινεται. 4.5/10 5
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Για να βάζει ο πάντα γενναιόδωρος στις βαθμολογίες Αρκιν 4,5....κάτι πήγε πολύ άσχημα εδώ.... 1
Arkin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Για να βάζει ο πάντα γενναιόδωρος στις βαθμολογίες Αρκιν 4,5....κάτι πήγε πολύ άσχημα εδώ.... Περιμενα πως και πως να τελειωσει δεν βλεποταν αυτο το πραγμα. 1
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Σίγουρα αρκετά πιο watchable από το Fallen Kingdom. Θα το δω ξανά σε καλύτερη ποιότητα και μετά θα αφήσω την άποψη μου spoiler free.
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Θα το δω ξανά σε καλύτερη ποιότητα και μετά θα αφήσω την άποψη μου Σωστα, γιατι σε καλυτερη ποιοτητα αλλαζει και το σεναριο γινεται καλυτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα