Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο 16/2 που τελειωσε η εγκατασταση περιμενω να με καλεσουν για ραντεβου ενεργοποιησης. Να δω ποσο καιρο θελουν....

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω περιμενω εδω και μια εβδομαδα να με παρουν για να κλεισουμε ραντεβου με το συνεργειο να ερθει να δει πως θα γινει η εγκατασταση...

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nyne είπε

Εγω περιμενω εδω και μια εβδομαδα να με παρουν για να κλεισουμε ραντεβου με το συνεργειο να ερθει να δει πως θα γινει η εγκατασταση...

δεν τους περνεις κανα τηλεφωνο να δεις αν εχουν κολησει πουθενα ? Λογικα απο μερα σε μερα πρεπει να σε καλεσουν εκτος αν η περιοχη σου εχει πολλη δουλεια απο αιτησεις και τρεχει ενα συνεργειο για ολους.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nyne είπε

Με πηραν τηλεφωνο χθες αργα το απογευμα,τους περιμενω απο ωρα σε ωρα για αυτοψια .

ετσι να ρολαρει το πραμα....

Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα αλλα μαλλον θα τα καταφερουμε.Και εξηγω το σπιτι ειναι γωνια η εισοδος ειναι απο το δρομο α και στη γωνια ο δρομος β.Αυτοι που εσκαψαν αντι να αφησουν την οπτικη στο δρομο α μεχρι τη γωνια την αφησαν στο προηγουμενο ακριβως νουμερο.Οποτε πρεπει να μπει απο το δρομο β(περναει αλλη οπτικη απο εκει) οπου μπροστα υπαρχει καταστημα που δεν θελει να περασει η ινα κτλ.Μαλλον θα βαλουν κολονα ωστε να ερθει εναερια και να παει κατω απο μπαλκονι κτλ ωστε να στριψει στη γωνια και να μπει απο την εισοδο που ειναι στο δρομο α...

Δημοσ.

μην σε απασχολει θα την βρουν την ακρη να σου φερουν την οπτικη. Δεν εχω ακουσει σε κανεναν να μην τα καταφεραν εστω με πατεντες. Το μονο θεμα ειναι να προλαβεις να χρησιμοποιησεις το κουπονι της εκπτωσης γιατι τελος Μαρτιου αποσο ξερω σταματαει η επιδοτηση και εγω γιαυτο καιγομαι και ακομα δεν με εχουν ενεργοποιησει απο τις 16/2

Δημοσ.

Ξερω κ εμενα αυτο με καιει ο ανθρωπος βεβαια ειπε οτι πολυ συντομα θα ερθουν.Ειχα ρωτησει τον οτε τι γινεται με το κουπονι και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα αν περασει την ημερομηνια.Τωρα βεβαια αυτο μου το ειπε πωλητης στο τηλεφωνο...

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nyne είπε

Ξερω κ εμενα αυτο με καιει ο ανθρωπος βεβαια ειπε οτι πολυ συντομα θα ερθουν.Ειχα ρωτησει τον οτε τι γινεται με το κουπονι και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα αν περασει την ημερομηνια.Τωρα βεβαια αυτο μου το ειπε πωλητης στο τηλεφωνο...

αντε να δουμε θα μας φαει το αγχος στο τελος για μια συνδεση στο ιντερνετ  

Δημοσ.

Χαχαχα πες το ψεμματα και οχι τιποτα αλλο εχω 100/10 αυτη τη στιγμη,απλα ειναι ευκαιρια για σωστη υποδομη κ σε καλη τιμη...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nyne είπε

Χαχαχα πες το ψεμματα και οχι τιποτα αλλο εχω 100/10 αυτη τη στιγμη,απλα ειναι ευκαιρια για σωστη υποδομη κ σε καλη τιμη...

εγω που ειναι με 7/0.8 τι να πω και τοσα χρονια δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να βαλω ???? Καταλαβαινεις ποσο περιμενω την νεα γραμμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληροφοριακά για να ξέρεις (ίσως) τι να περιμένεις:

26/11/2021: Αίτηση, υπογραφή και αποστολή συμβολαίων + κουπόνι SFBB στην Cosmote
06/01/2022: Μελέτη χώρου από Π/Μ
12/01/2022: Εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών στον χώρο
18/01/2022: Παραλαβή εξοπλισμού (βασικά το ONT)
02/03/2022: Επίσκεψη τεχνικού Cosmote και ενεργοποίηση γραμμής

Σύνολο 96 ημέρες. 🤠

Και το ping μου στο Rainbow Six Siege είναι ακόμα 40-45ms 😭

Επεξ/σία από Dm9
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ο χρονος υλοποιησης δεν με ενδιαφερει καθολου(εχω vdsl 100/10) ,εκτος απο τη περιπτωση του να μην ισχυσει το κουπονι,οποτε θα τα παρουν ολα πισω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nyne είπε

Καλα για εσενα θα ειναι σαν θαυμα...Αν καταλαβα καλα με παροχο wind θα βαλεις οπτικη?

Cosmote αιτηση εχω κανει. Wind ειναι ο παροχος που εχει αναλαβει τα εργα στην περιοχη μου

1 ώρα πριν, Dm9 είπε

Πληροφοριακά για να ξέρεις (ίσως) τι να περιμένεις:

26/11/2021: Αίτηση, υπογραφή και αποστολή συμβολαίων + κουπόνι SFBB στην Cosmote
06/01/2022: Μελέτη χώρου από Π/Μ
12/01/2022: Εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών στον χώρο
18/01/2022: Παραλαβή εξοπλισμού (βασικά το ONT)
02/03/2022: Επίσκεψη τεχνικού Cosmote και ενεργοποίηση γραμμής

Σύνολο 96 ημέρες. 🤠

Και το ping μου στο Rainbow Six Siege είναι ακόμα 40-45ms 😭

εμενα ολα εχουν γινει εκτος της επισκεψης τεχνικου για ενεργοποιηση. Μου ειπαν οτι το περιθωριο ειναι max 2 μηνες απο την αρχικη αιτηση που εγινε στις 27/1. Ηδη φαγαμε τον πρωτο μηνα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...