alexitsios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Λοιπόν να κάνω μια ενημέρωση τι έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δεν έχω λάβει την μπαταρία 35 μέρες μετά. Έχω στείλει μνμ στο eshop (χτες), αλλά δεν απάντησαν ακόμη. Όταν ήταν να βάλω τα χρήματα απαντούσαν απευθείας πάντως ^ ^ . Το κατάστημα δεν είναι από Ολλανδία όπως ήθελαν να πιστεύουν, αλλά είναι κινέζικο και απλά έχουν αγοράσει Ολλανδικό domain. Έκανα dispute & escalate στο paypal σήμερα και περίμενω να δω τι θα γίνει. Επίσης, στο tracking που μου έχουν δώσει δεν εμφανίζεται τίποτα πέρα από το: information has been provided to dhl electronically. Εδώ και 35 ημέρες το ίδιο πράγμα. Θα σας ενημερώσω για την κατάληξη.
alexitsios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μόλις παρέλαβα την μπαταρία και τη σύνδεσα. Αναμένω να δω αποτελέσματα.
alexitsios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Λοιπόν, σε γενικές γραμμές είναι θέμα αν η μπαταρία κρατήσει 1 ώρα και 15 λεπτά (μάλλον πολύ λέω). Η μανάτη κρατούσε 4 ώρες. Όπως και να έχει, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να πληρώσω 170+ ευρώ αυτή τη στιγμή. Κατά κάποιο τρόπο τα 45 ευρώ που πλήρωσα έχουν λιγότερο από το 1/3 της παλιάς μπαταρίας όταν λειτουργούσε σωστά. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε το συγκεκριμένο κατάστημα εκτός και αν δεν μπορείτε να βρείτε κάπου αλλού μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα