Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλοκαίρι, η μπαταρία του εν λόγω λάπτοπ φούσκωσε (μαζί και όλο το κέλυφος). Ευτυχώς δεν στράβωσε κάτι μιας και την αφαίρεσα και την πέταξα. Το θέμα είναι ότι περιστασιακά ψάχνω για ΟΕΜ μπαταρία για το συγκεκριμένο λάπτοπ, αλλα τζίφος, δεν μπορώ να βρω πουθενά. Κοίταξα ebay, amazon kok, αλλά δεν είναι ΟΕΜ και οι περισσότερες σταματούν να λειτουργούν μετά από μερικό διάστημα από ότι διαβάζω. Έχετε υπόψη που μπορώ να βρω ΟΕΜ μπαταρία σε λογικές τιμές;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, alexitsios είπε

(p.s. την πέταξα στην ανακύκλωση μπαταριών)

Ωραίος. Για την ανακύκλωση ήταν το χαζό προηγούμενο σχόλιό μου. Δεν στο κρύβω.

Αν δεν την είχες πετάξει θα μπορούσες, με βοήθεια ίσως, να την καθαρίσεις και να αλλάξεις τις εσωτερικές μπαταρίες της, αλλά έχει γίνει τώρα. Μάλλον μόνο Κίνα και άμα την έχουν. Έχεις κοιτάξει και Alibaba κτλ;

• Like 2
Δημοσ.

παίρνεις μια συμβατή και όταν χαλάσει -αρχίζει να πέφτει- την ανοίγεις και αλλάζεις τα στοιχεία με επώνυμα 

Δημοσ.

Ρωτάς την MSI; 

Εγώ με ένα γρήγορο google βρήκα πολλά link αλλά η αληθεία ειναι όλα εκτός ΕΕ (κάποια απο αγγλία) εκτός απο αυτό https://en.laptopbatteryshop.nl/msi-batterij/msi-gf63-8rc-249-laptop-batterij.htm

όλα αυτά στο 1ο tab των αποτελεσμάτων... 

Τώρα βασικά όμως με κέντρισες για να ψάξω και μέσα απο την MSI :P 

googlara λοιπόν MSI replacement parts και έβγαλε το επίσημο site της MSI  https://www.msi.com/support/accessories όπου και αναζήτησα το μοντέλο του laptop σου  

Αλλά έχεις δίκαιο δεν βγάζει λίστα με parts εκεί μπορεί να έχουν άλλο site για αυτό αλλά βαριέμαι να ψάξω αυτό που έβγαλε όμως είναι την επιλογή για service point και βάζοντας ευρώπη, ελλάδα μου έβγαλε μια επιλογή

image.png.07d874233e3d17f62174253beb124db1.png

Οπότε παίρνεις εκει τηλέφωνο αν θες επίσημο part. 

Εσύ που έψαξες στο skroutz ; 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Ωραίος. Για την ανακύκλωση ήταν το χαζό προηγούμενο σχόλιό μου. Δεν στο κρύβω.

Αν δεν την είχες πετάξει θα μπορούσες, με βοήθεια ίσως, να την καθαρίσεις και να αλλάξεις τις εσωτερικές μπαταρίες της, αλλά έχει γίνει τώρα. Μάλλον μόνο Κίνα και άμα την έχουν. Έχεις κοιτάξει και Alibaba κτλ;

Έχω κοιτάξει alibaba, ebay, amazon κοκ, αλλά δεν είναι καμία ΟΕΜ. Μάλιστα, τα μισά reviews στο amazon (που συνήθως είναι αξιόπιστα) δεν λειτουργούσαν μετά από μερικές ημέρες. Για αυτό ψάχνω να βρω ΟΕΜ μπαταρία. Όσον αφορά τα στοιχεία, δεν πιστεύω πως μπορούσε η συγκεκριμένη μπαταρία να επισκευαστεί όπως ήταν.

46 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ρωτάς την MSI; 

Εγώ με ένα γρήγορο google βρήκα πολλά link αλλά η αληθεία ειναι όλα εκτός ΕΕ (κάποια απο αγγλία) εκτός απο αυτό https://en.laptopbatteryshop.nl/msi-batterij/msi-gf63-8rc-249-laptop-batterij.htm

όλα αυτά στο 1ο tab των αποτελεσμάτων... 

Τώρα βασικά όμως με κέντρισες για να ψάξω και μέσα απο την MSI :P 

googlara λοιπόν MSI replacement parts και έβγαλε το επίσημο site της MSI  https://www.msi.com/support/accessories όπου και αναζήτησα το μοντέλο του laptop σου  

Αλλά έχεις δίκαιο δεν βγάζει λίστα με parts εκεί μπορεί να έχουν άλλο site για αυτό αλλά βαριέμαι να ψάξω αυτό που έβγαλε όμως είναι την επιλογή για service point και βάζοντας ευρώπη, ελλάδα μου έβγαλε μια επιλογή

image.png.07d874233e3d17f62174253beb124db1.png

Οπότε παίρνεις εκει τηλέφωνο αν θες επίσημο part. 

Εσύ που έψαξες στο skroutz ; 

Λοιπόν, επικοινώνησα μαζί με την premium tech και περιμένω απάντηση. Τους έστειλα το μοντέλο. Non Genuine βρήκα αρκετές, αλλά σε αρκετά amazon reviews που διάβασα ήταν μάπα, οπότε θέλω να πάρω για το συγκεκριμένο λάπτοπ ΟΕΜ, μήπως και έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 2-3 χρόνια ακόμη. Στο reddit που κοίταξα, αρκετοί που είχαμε πρωτοπάρει το συγκεκριμένο λαπτοπ, μετά από ~3 χρόνια τους φούσκωσε η μπαταρία. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexitsios είπε

(που συνήθως είναι αξιόπιστα) δεν λειτουργούσαν μετά από μερικές ημέρες

Το link που σου έβαλα ειναι απο κατάστημα στην Ολλανδία (εντός ΕΕ δηλαδή) και συνοδεύεται απο εγγύηση 1 έτους. 

EDIT: Απλά αν αγοράσεις απο το link κοίταξε αν ειναι συμβατή γιατί έχει παραλλαγές (λεπτομέρειες part number διαστάσεις κτλ αναφέρονται στην σελίδα) @alexitsios

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Το link που σου έβαλα ειναι απο κατάστημα στην Ολλανδία (εντός ΕΕ δηλαδή) και συνοδεύεται απο εγγύηση 1 έτους. 

Σαράντα ευρώ; Και πενήντα να πάει με μεταφορικά τζάμπα είναι. Συμβατότητα (σχήμα και volts) δεν έχω ελέγξει, εμπιστεύοmai, Dr_Pepper.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις έμαθα και τιμή για τη γνήσια. Περίπου 170€ 😅 Περίμενα γύρω το κατοστάρικο να πω την αλήθεια.

@Dr_Pepper θα αγοράσω από Ολλανδία σίγουρα μιας και έχει εγγύηση 1 έτους. Ευχαριστώ!

@PC_Science_Lefkada Θα τους στείλω σειριακό για να είμαι σίγουρος.

Ελπίζω να στέλνουν Ελλάδα, διότι δεν είδα να το έχουν ως επιλογή.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexitsios είπε

Ελπίζω να στέλνουν Ελλάδα, διότι δεν είδα να το έχουν ως επιλογή.

7 ευρώ μεταφορικά είναι για την ελλάδα  αλλά τσέκαρε τις εικόνες έχουν 2 εκδοχές με διαστάσεις βασικά τσέκαρε γενικά την συμβατότητα γιατί δε είναι όλα τα λαπτοπ ίδια και ας έχουν ίδιο εμπορικό μοντέλο (λογικά κάτω απο το λαπτοπ θα δείς και κάποιους επιπλέον κωδικούς) δες τα αυτά και στείλτους μήνυμα αν δεν είσαι σίγουρος. 

Εκτός απο 1 έτος εγγύηση έχεις και 30 μέρες επιστροφή χρημάτων οπότε και να μην ταιριάζει είσαι εντάξει για τράμπα. 

• Like 3
Δημοσ.

Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ!

Τους έστειλα ήδη μήνυμα με τον σειριακό του λάπτοπ για να το επιβεβαιώσουν και περιμένω απάντηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

25 λεπτά πριν, alexitsios είπε

Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ!

Τους έστειλα ήδη μήνυμα με τον σειριακό του λάπτοπ για να το επιβεβαιώσουν και περιμένω απάντηση. 

Πες τους και τα χαρακτηριστικά του μετασχηματιστή που φορτίζει το λαπτοπ καλού κακού. 

Προτίμησε Paypal για να έχεις 100% το κεφάλι σου ήσυχο 

Τέλος όταν παραλάβεις και ταιριάζει φόρτισε την 100% με σβηστό το laptop (και άστο μερικές ώρες ακόμη στην φόρτιση σβηστό) και  άνοιξε μετα το laptop και δούλεψε το με μπαταρία (χωρίς να είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα) μέχρι που να σβήσει λόγω χαμηλής μπαταρίας 

Αυτό για να "στρώσει" το τσιπάκι που έχει η μπαταρία μέσα και αναλαμβάνει την επίβλεψη της φόρτισης. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 3
Δημοσ.

Έγινε, δεν το είχα στο νου μου αυτό για τον μετασχηματιστή. 

Πάντα με PP πληρώνω ^ ^

Οκ, ευχαριστώ για αυτή την πληροφορία. Παντού βλέπω πως αυτές οι μπαταρίες έχουν θεματάκι με το τσιπάκι και δεν τις αναγνώριζε.

Ευχαριστώ και πάλι! 🤠

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...