kawavn800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, kawavn800 είπε Μια ματιά στις δυο φωτογραφίες και θα δείτε ότι αυξάνεται η τιμή των μεταφορικών χωρίς καμία αιτία. Προσοχή σε όλους όσους αγοράζουν προιόντα από εκεί. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από kawavn800
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Όταν το έβαλες στο καλάθι είναι λίγο διαφορετικό το προϊόν ή επειδή είναι άλλα τα μεταφορικά?
ANGEL.TSIO Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Όταν το έβαλες στο καλάθι είναι λίγο διαφορετικό το προϊόν ή επειδή είναι άλλα τα μεταφορικά? Από 4 ευρώ μεταφορικά έγιναν 7 ευρώ αυτό καταλαβαίνω
kawavn800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Εχω υποβάλει αίτημα στο καλάθι του skroutz αλλά ακόμη ουδεμία λύση. Καλό ξημέρωμα
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα πάντως σωστά το βγάζει Δεν είμαι logged in στο skroutz αν παίζει κάποιο ρόλο
kawavn800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Εμένα πάντως σωστά το βγάζει Δεν είμαι logged in στο skroutz αν παίζει κάποιο ρόλο sto check out
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Φίλε είσαι ό,τι να'ναι. Φτιάχνεις θρεντ xωρίς περιγραφή, βαριέσαι ακόμα και να επιβεβαιώσεις το πρόβλημα που σου λένε οι άλλοι, γράφεις μισά greeklish και μισά που δεν βγάζουν νόημα επειδή γράφεις 3 λέξεις λες και στέλνεις τηλεγράφημα και μετά θέλεις να σε βοηθήσουμε κιόλας. Και 'γω αν ήμουν το σκρουτζ τριπλά θα στα χρέωνα τα μεταφορικά και παραπάνω 8 2
kawavn800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Φίλε είσαι ό,τι να'ναι. Φτιάχνεις θρεντ xωρίς περιγραφή, βαριέσαι ακόμα και να επιβεβαιώσεις το πρόβλημα που σου λένε οι άλλοι, γράφεις μισά greeklish και μισά που δεν βγάζουν νόημα επειδή γράφεις 3 λέξεις λες και στέλνεις τηλεγράφημα και μετά θέλεις να σε βοηθήσουμε κιόλας. Και 'γω αν ήμουν το σκρουτζ τριπλά θα στα χρέωνα τα μεταφορικά και παραπάνω Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου φίλε . Τι δεν έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ; Θέλεις αναλυτικότατη περιγραφή πόσο περισσότερο ; Δεν έχει περιγραφή το νήμα ;
ANGEL.TSIO Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Το δοκίμασα και εγώ. Ενώ στην λίστα αναφέρει μεταφορικά 4 ευρώ μόλις προχωράς στην ολοκλήρωση της αγοράς τα μεταφορικά γίνονται 7 ευρώ, Τυχαίο ; Δεν νομίζω. Προχώρησε σε καταγγελία είναι η γνώμη μου. Θα σου απαντάνε με τα κλασσικά στερεότυπα που έχουν έτοιμα. Εάν περιμένεις βοήθεια εδώ μέσα σώθηκες. Καληνύχτα. 2 1 1
liakjim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, kawavn800 είπε Μια ματιά στις δυο φωτογραφίες και θα δείτε ότι αυξάνεται η τιμή των μεταφορικών χωρίς καμία αιτία. Προσοχή σε όλους όσους αγοράζουν προιόντα από εκεί. Πάτα εκεί που λέει "Δες πως υπολογίζονται τα μεταφορικά σου". Για Αθήνα πχ το λέει 4€ 1
george1807 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μια χαρά λογικό είναι. 4€ είναι τα μεταφορικά που έχει ορίσει το κατάστημα για αγορά από αυτό. Εσυ επέλεξες να στα παραδώσει το Skroutz με τη δικιά του μεταφορική. Αυτό στο χρεώνει 7€, άμα βάλεις και αλλά προϊόντα συμφέρει από το να πληρώνεις 4€ τη φορά σε 3 διαφορετικά μαγαζιά πχ. Πατε να βρείτε πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. 5 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις