Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.8e9ed96726b80bb61ae979ddc648ffd8.png

29 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

image.png.be6764c9fb2ec6e6b8eba4bea99dd3ae.png

Μια ματιά στις δυο φωτογραφίες  και θα δείτε ότι  αυξάνεται η τιμή των μεταφορικών χωρίς καμία αιτία. 

Προσοχή σε όλους όσους αγοράζουν προιόντα από εκεί.

Επεξ/σία από kawavn800
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Όταν το έβαλες στο καλάθι είναι λίγο διαφορετικό το προϊόν ή επειδή είναι άλλα τα μεταφορικά?

Από 4 ευρώ μεταφορικά έγιναν 7 ευρώ

αυτό καταλαβαίνω

Δημοσ.

Εμένα πάντως σωστά το βγάζει

978805085_.jpg.d3c35d361d72903a9c7faa7d8445a4a0.jpg

Δεν είμαι logged in στο skroutz αν παίζει κάποιο ρόλο

sto check out

Δημοσ.

Φίλε είσαι ό,τι να'ναι. Φτιάχνεις θρεντ xωρίς περιγραφή, βαριέσαι ακόμα και να επιβεβαιώσεις το πρόβλημα που σου λένε οι άλλοι, γράφεις μισά greeklish και μισά που δεν βγάζουν νόημα επειδή γράφεις 3 λέξεις λες και στέλνεις τηλεγράφημα και μετά θέλεις να σε βοηθήσουμε κιόλας.

Και 'γω αν ήμουν το σκρουτζ τριπλά θα στα χρέωνα τα μεταφορικά και παραπάνω

• Like 8
  • Confused 2
Δημοσ.

Φίλε είσαι ό,τι να'ναι. Φτιάχνεις θρεντ xωρίς περιγραφή, βαριέσαι ακόμα και να επιβεβαιώσεις το πρόβλημα που σου λένε οι άλλοι, γράφεις μισά greeklish και μισά που δεν βγάζουν νόημα επειδή γράφεις 3 λέξεις λες και στέλνεις τηλεγράφημα και μετά θέλεις να σε βοηθήσουμε κιόλας.

Και 'γω αν ήμουν το σκρουτζ τριπλά θα στα χρέωνα τα μεταφορικά και παραπάνω

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου φίλε . Τι δεν έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ;  Θέλεις αναλυτικότατη περιγραφή πόσο περισσότερο ; Δεν έχει περιγραφή  το νήμα ;

image.png

Δημοσ.

Το δοκίμασα και εγώ. Ενώ στην λίστα αναφέρει μεταφορικά 4 ευρώ μόλις προχωράς στην ολοκλήρωση της αγοράς τα μεταφορικά γίνονται 7 ευρώ, Τυχαίο ;  Δεν νομίζω.

Προχώρησε σε καταγγελία είναι η γνώμη μου. Θα σου απαντάνε  με τα κλασσικά στερεότυπα που έχουν έτοιμα.

Εάν περιμένεις βοήθεια εδώ μέσα  σώθηκες. 

Καληνύχτα.

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

image.png.be6764c9fb2ec6e6b8eba4bea99dd3ae.png

Μια ματιά στις δυο φωτογραφίες  και θα δείτε ότι  αυξάνεται η τιμή των μεταφορικών χωρίς καμία αιτία. 

Προσοχή σε όλους όσους αγοράζουν προιόντα από εκεί.

Πάτα εκεί που λέει "Δες πως υπολογίζονται τα μεταφορικά σου".

Για Αθήνα πχ το λέει 4€

4ecbf26c19590efa4dc0e5de4ca67339.png

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά λογικό είναι. 4€ είναι τα μεταφορικά που έχει ορίσει το κατάστημα για αγορά από αυτό. Εσυ επέλεξες να στα παραδώσει το Skroutz με τη δικιά του μεταφορική. Αυτό στο χρεώνει 7€, άμα βάλεις και αλλά προϊόντα συμφέρει από το να πληρώνεις 4€ τη φορά σε 3 διαφορετικά μαγαζιά πχ.

Πατε να βρείτε πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

• Like 5
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...