airtrelomike13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα Σήμερα μίλησα μ το e-banking της Τράπεζας eurobank για ένα θέμα και μου πρότειναν να κάνω αυτό το πακέτο που εμπεριέχει αποζημιώσεις υπερ μου σε περιπτωση κλοπης κάρτας, και άλλων πολλών με 30 ευρώ το χρόνο. Θεωρείται ότι αξίζει να το κάνω?
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Αν σου κλέψουν το πορτοφόλι, θα σου αποζημιώσουν το κόστος καινούριου πορτοφολιού.
ekechagi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Η τράπεζα συνεργάζεται με ασφαλιστική για το συγκεκριμένο προϊόν. Πες την τράπεζα, να πει την ασφαλιστική, να σου στείλει το συμβόλαιο να το διαβάσεις. Εάν δεν μπορείς να το διαβάσεις, να το κατανοήσεις και δεν ξέρεις τι περιγράφει, δεν θα μπορείς και να το εφαρμόσεις όταν τελικά σε κλέψουν.
airtrelomike13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, ekechagi είπε Η τράπεζα συνεργάζεται με ασφαλιστική για το συγκεκριμένο προϊόν. Πες την τράπεζα, να πει την ασφαλιστική, να σου στείλει το συμβόλαιο να το διαβάσεις. Εάν δεν μπορείς να το διαβάσεις, να το κατανοήσεις και δεν ξέρεις τι περιγράφει, δεν θα μπορείς και να το εφαρμόσεις όταν τελικά σε κλέψουν. ναι το ξερω συνεργαζεται με τη eurolife που σε αυτη εχω ιδιωτικη ασφαλεια υγειας. Απλα ξερεις τι... Φοβαμαι μη τυχον ειναι παγιδα ολο αυτο και μου παρουν τπτ χρηματα απο τη τραπεζα. 2
csontheline Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε ναι το ξερω συνεργαζεται με τη eurolife που σε αυτη εχω ιδιωτικη ασφαλεια υγειας. Απλα ξερεις τι... Φοβαμαι μη τυχον ειναι παγιδα ολο αυτο και μου παρουν τπτ χρηματα απο τη τραπεζα. Δηλαδή να βάλει παγίδα η τράπεζα για να σου κλέψει χρήματα από τον λογαριασμό σου που διατηρείς στην ίδια την τράπεζα; Αξίζει (εφόσον κινείσαι σε επικίνδυνες περιοχές και ΜΜΜ) γιατί σου καλύπτει τσαντάκι, διπλώματα, πορτοφόλι, κινητό κλπ που εκλάπησαν μαζί με την κάρτα. Για να πάρεις χρήματα πίσω, θα πρέπει να προβείς σε αγορά καινούριων και να έχεις τις αποδείξεις (καθώς και την απόδειξη του παλιού κινητού και τα αποδεικτικά κλειδώματος ΙΜΕΙ κλπ) και την καταγραφή της κλοπής από το αστυνομικό τμήμα. Επίσης, σου καλύπτει μέχρι ένα ποσό €, αν αποδεικνύεται ότι το είχες (πχ έκανες ανάληψη 50€ 1 ώρα πριν την κλοπή). Μην περιμένεις να τους πάρεις μία ωραία μέρα τηλέφωνο και να τους πεις "αχ με κλέψανε καλέ κύριε ασφαλιστή, είχα 5000€ στο πορτοφόλι και το τσαντάκι ήταν putsi και το είχα πάρει από Ιταλία 2000€" και να σου τα δώσουν. Προσωπικά, είχα της Πειραιώς για 3 χρόνια, μου χρησίμευσε 1 φορά, πληρώθηκα κάπου στα 100€ (τσαντάκι, πορτοφόλι, δίπλωμα) και ήμουν τυχερός γιατί είχα πάρει το κινητό από το τσαντάκι και τα 40€ που είχα βγάλει μερικές ώρες πριν, τα είχα ξοδέψει (στο μεγαλύτερο ποσοστό τους). Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από csontheline
airtrelomike13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, csontheline είπε Δηλαδή να βάλει παγίδα η τράπεζα για να σου κλέψει χρήματα από τον λογαριασμό σου που διατηρείς στην ίδια την τράπεζα; Αξίζει (εφόσον κινείσαι σε επικίνδυνες περιοχές και ΜΜΜ) γιατί σου καλύπτει τσαντάκι, διπλώματα, πορτοφόλι, κινητό κλπ που εκλάπησαν μαζί με την κάρτα. Για να πάρεις χρήματα πίσω, θα πρέπει να προβείς σε αγορά καινούριων και να έχεις τις αποδείξεις (καθώς και την απόδειξη του παλιού κινητού και τα αποδεικτικά κλειδώματος ΙΜΕΙ κλπ) και την καταγραφή της κλοπής από το αστυνομικό τμήμα. Επίσης, σου καλύπτει μέχρι ένα ποσό €, αν αποδεικνύεται ότι το είχες (πχ έκανες ανάληψη 50€ 1 ώρα πριν την κλοπή). Μην περιμένεις να τους πάρεις μία ωραία μέρα τηλέφωνο και να τους πεις "αχ με κλέψανε καλέ κύριε ασφαλιστή, είχα 5000€ στο πορτοφόλι και το τσαντάκι ήταν putsi και το είχα πάρει από Ιταλία 2000€" και να σου τα δώσουν. Προσωπικά, είχα της Πειραιώς για 3 χρόνια, μου χρησίμευσε 1 φορά, πληρώθηκα κάπου στα 100€ (τσαντάκι, πορτοφόλι, δίπλωμα) και ήμουν τυχερός γιατί είχα πάρει το κινητό από το τσαντάκι και τα 40€ που είχα βγάλει μερικές ώρες πριν, τα είχα ξοδέψει (στο μεγαλύτερο ποσοστό τους). αυτη τη περιοδο ζω σε νησι και απο του χρνου παλι αθηνα οποτε ισως το δω εκει αφου ειναι περισσοτερο για μεγαλες πολεις με περισσοτερη εγκληματικοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα