Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsamster είπε

Μπήκα στο ebanking και ειδα ενα σωρο συναλλαγές μεσα σε 4 - 5 μέρες με αυτη την ονομασία..και αρκετές φορές ηταν ποσο 12 ευρώ. Πηρα στην τραπεζα και εκανα αμφισβήτηση και κατάργηση της κάρτας. Να σημειώσω οτι δεν έχω χάσει την κάρτα, ούτε έχω δώσει στοιχεία κάπου πέρα απο αγορές σε έμπιστα site

Δεν το καταλαβαινω, τι σημαινει τραβανε λεφτα απο το FB ? οντως βαζετε καρτα καπου εκει ? σας εχε παρει καποιος κωδικους στο FB 

πως γινεται ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, great είπε

Δεν το καταλαβαινω, τι σημαινει τραβανε λεφτα απο το FB ? οντως βαζετε καρτα καπου εκει ? σας εχε παρει καποιος κωδικους στο FB 

πως γινεται ?

Καποιος τους πηρε τα στοιχεια της καρτας και αγοραζει με τα λεφτα τους διαφημησεις στο FB, οι οποιες οδηγουν σε scam sites. Τωρα, απο που τους τα πηρανε, αμα δεν θυμουνται που μπηκανε και τι κανανε, δυσκολο να μαθουμε. Μπορει να ανοιξαν κανα scam λινκ μεσα απο το FB, απο κανα τσοντο-site και τρεχα γυρευε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

πως γινεται ?

Δεν εχω βάλει ποτέ στοιχεία κάρτας στο Facebook ούτε για διαφημιστικους λόγους 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsamster είπε

Δεν εχω βάλει ποτέ στοιχεία κάρτας στο Facebook ούτε για διαφημιστικους λόγους 

Δίνεις την καρτα και πάει ο άλλος μέσα, την χτυπάει χωρίς την παρουσία σου και στην επιστρέφει.

Το έχεις κανει;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δίνεις την καρτα και πάει ο άλλος μέσα, την χτυπάει χωρίς την παρουσία σου και στην επιστρέφει.

Το έχεις κανει;

Εννοείται πως οχι, πάντα μπροστά μου. Και έχω πολυ καιρό να χρησιμοποιήσω την κάρτα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ακυρωσει καρτα 2 φορες για τον ιδιο λογο μεσα στους 3 τελευταίους μηνες... Εχω γινει παράνοικη.. Προφανως και δεν ειναι η εφαρμογή του fb που κανει τις χρεώσεις. Την 1η φορα η υπάλληλος της τράπεζας μου ειπαν οτι οι χρεώσεις εγιναν απο πολωνια. Κ τις 2 φορές επεστραφησαν τα χρηματα. Απλα δεν καταλαβαίνω πως βρηκαν και τα στοιχεια της νεας καρτας;; 

Υπάρχει περίπτωση να εχει χακαριστει ο υπολογιστής μου κ να μην το βρισκω με πρόγραμμα antivirus και antimalware;; υπαρχει περίπτωση να διαρρεουν κ απο τραπεζες δεδομενα καρτων;; αν γνωριζει κάνεις κατι ας μας διαφωτισει.... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kaliakouda321 είπε

Υπάρχει περίπτωση να εχει χακαριστει ο υπολογιστής μου κ να μην το βρισκω με πρόγραμμα antivirus και antimalware;; υπαρχει περίπτωση να διαρρεουν κ απο τραπεζες δεδομενα καρτων;; αν γνωριζει κάνεις κατι ας μας διαφωτισει....

αυτο πιο πιθανον ειναι απο τα σου παιρνουν απο το facebnook που ουτε καρτα βαζεις ουτε κανεις δεν εχει καταλαβει το πως ακριβως την εχεις παθει.

Κανε ενα format οπωσδήποτε. Επίσης και κινητο δνε ξερω τι εχεις, εαν εχεις android παιζει πολυ γερα να εχεις τσιμπησει και απο εκει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/2/2023 στις 2:33 ΠΜ, kaliakouda321 είπε

Καλησπερα. Εχω ακυρωσει καρτα 2 φορες για τον ιδιο λογο μεσα στους 3 τελευταίους μηνες... Εχω γινει παράνοικη.. Προφανως και δεν ειναι η εφαρμογή του fb που κανει τις χρεώσεις. Την 1η φορα η υπάλληλος της τράπεζας μου ειπαν οτι οι χρεώσεις εγιναν απο πολωνια. Κ τις 2 φορές επεστραφησαν τα χρηματα. Απλα δεν καταλαβαίνω πως βρηκαν και τα στοιχεια της νεας καρτας;; 

Διαπιστωσα το ίδιο πριν λιγες μέρες, χρεωσεις από Αμερική. Εκανα τις απαραίτητες ενέργειες προς την τράπεζα και περιμένω. Ειναι θεμα τράπεζας 'η ηλεκτρονικού εγκλήματος? πως βρέθηκε ο αριθμος σε καρτα που δεν χρησιμοποιείται, παρα μονο για πληρωμές προς το δημόσιο ? Έχει προσφύγει κανείς στο Συνήγορο του καταναλωτή? η Στη δίωξη ηλεκτρ. εγκλήματος? Παρήγορο που επιστράφησαν τα χρήματα, τουλαχιστον σε εσας. Τι πρέπει να γινει όμως για να μην ξανασυμβει κατι παρόμοιο? 

Δημοσ.

Αμφισβήτηση συναλλαγής και θα πάρεις τα λεφτα σου πίσω! Είχα πάθει το ίδιο χρόνια πριν με κάρτα που δεν χρησιμοποιούσα για online αγορές. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αλλο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Αμφισβήτηση συναλλαγής και θα πάρεις τα λεφτα σου πίσω! Είχα πάθει το ίδιο χρόνια πριν με κάρτα που δεν χρησιμοποιούσα για online αγορές. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αλλο.

Ευχαριστώ πολύ!!! Ναι, το έκανα ήδη και περιμένω. Σκέφτομαι να το αναφέρω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Προβληματίζομαι να ξαναβγάλω κάρτα...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου Έτυχε και σε εμένα πρόσφατα μου πήραν όλα τα λεφτά από την κάρτα! Υποψιάζομαι ότι κάποιο πρόγραμμα που πήγα να εγκαταστήσω μου μετέφερε κάποιον ιό και μου μετέτρεψε τις σελίδες που κάνω login σε phishing page , με αποτέλεσμα να μου κλέψουν τον κωδικό του fb και να αρχίσουν να μου χρεώνουν την κάρτα μέσω PayPal σε διαφημίσεις και εκτός από αυτό μου άλλαξαν τον κωδικό για να μην έχω πρόσβαση. Εχτές κατάφερα να ξανά αποκτήσω τον έλεγχο του προφίλ μου και διαπίστωσα ότι υπάρχει κάποιος που έχει οριστεί διαχειριστής στον διαφημιστικό λογαριασμό μέσα στις ρυθμίσεις του fb και έχουν βάλει ένα mail κουτουρού για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, τον διαχειριστή βέβαια τον έβγαλα και άλλαξα κωδικό από άλλη συσκευή διέγραψα και το fake link , επιπλέον εκεί που δείχνει τις πληρωμές έχει ένα κατεβατό από διάφορες πληρωμές ( πετυχημένες και μη)σε διαφημίσεις μέσω διαφόρων τραπεζικών καρτών που εγώ δεν γνωρίζω πιθανόν να είναι από διάφορες τράπεζες. Τώρα αυτό Με φέρνεις σε δύσκολη θέση και είμαι σε δίλημμα. Δεν ξέρω αν πρέπει να το καταγγείλω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και δεν ξέρω τι ανταπόκριση αυτό, γιατί δεν είδα καλές κριτικές στην ιστοσελίδα τους, γενικά πέφτει πολύ κράξιμο και από την άλλη σκέφτομαι καλύτερα να κάνω φορμάτ και διαγραφή του φβ να τελειώνω και φυσικά κομμένες οι  συναλλαγές μέσω κάρτας στο ίντερνετ, κλείδωμα μέσω e-banking κτλ μόνο αγορές εντός Ελλάδος και ανάληψη πάντα του μεγαλύτερου μέρους των χρημάτων κτλ  τώρα αν έχει βγάλει κάποιες άκρη η μπορεί να μου πει πια διαδικασία χρειάζεται για να εντοπίσω ποιανού είναι οι λογαριασμοί που έχουν χρησιμοποιηθεί μέσω του προφίλ μου. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stevennight είπε

Μου Έτυχε

Δεν γινονται αυτα ετσι οπως τα λες, ειδικα απο Paypal, οτι ιος και να σου μπηκε. τι προγραμμα; απο που; τι windows εχεις; αμα δεν το καταγγειλεις πως περιμενεις να παρεις λεφτα πισω; αμα διαγραψεις το Facebook πως θα το καταγγειλεις στο Facebook; αμα κανεις format πως θα ξερεις οτι ηταν ιος;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έπεσα θύμα απάτης χωρις να το γνωρίζω για μεγάλο χρονικό διάστημα και μου πήραν πολλά χρήματα ……. Πήρατε όλα τα χρήματα σας πίσω ; Και μετά από ποσό καιρό ; Σας ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...