nkarama Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Λόγω βλάβης στο δίκτυο του ΟΤΕ θα μείνουμε απο ότι φαίνετε χωρίς internet για μερικες μέρες. Για το λόγω αυτό ζήτησα και πήρα δωρεάν απο τον cosmote μια sim με καποια gb. Εχω ένα iPhone 8 της συζύγου το οποίο δεν χρησιμοποιείτε καθώς πήρε πριν κανα χτόνο το 12. Το συγκεκριμένο 8αρι δτν το είχαμε σβύσει/διαγράψει ποτέ. Πάω τώρα να το διαγράψω για να το διαμορφώσω εκ νέου με άλλο id γις την κόρη μου. Αλλά δτν με αφήνει γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στο υπάρχων apple id. Δεν του έχω βάλει ακόμα την κάρτα, ούτε έχω wireless λόγω της βλάβης. Αν το συνδέσω (βάζοντας την κάρτα) θα μπορέσω να το διαγραψω; Θα επηρεάσει σε τίποτα το 12άρι που χρησιμοποιεί τώρα η σύζυγος (με το apple id της φυσικά). Βασικά αυτό φοβάμαι και δεν έχω βάλει την κάρτα! ευχαριστώ!
NiKoSmile Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μπορείτε να έχετε το ίδιο apple id και στα δύο ή να διαχωρίσεις όποιο θέλεις. Οπότε συνδέεσαι κανονικά πρώτα!
Tasos19s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δώσε Ίντερνετ κανονικά στο κινητό οηγαινε μετά ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά και κάνε επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου μια σου ζητήσει τους κωδικούς της γυναίκας σου από το Apple ID για να φύγει η εύρεση iPhone μετά θα γίνει επαναφορά και μόλις τελειώσει θα έχεις ένα καινούργιο τηλέφωνο μην το χρησιμοποιείς έτσι γιατί άμα τα μπερδέψεις και σβήνεις επαφές, γράφεις νέες, προσθέτεις σελιδοδείκτες και όλα αυτά, θα γίνονται αλλαγές αυτόματα και στης γυναίκας σου και θα τα κάνετε μαντάρα 1
nkarama Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 OK, μια χαρά. Του έβαλα την SIM και είχε internet οπότε συνδέθηκε (ζήτησε και τον Apple ID κωδικό, ευτυχώς που το θυμόταν η συζυγος) και το διέγραψα κανονικά. Ευχαριστώ όλους.... Να κάνω μια άλλη ερώτηση, αν και μάλλον θέλει νέο θέμα... iPad Air 2 υποστηρίζει 4G? δεν ξέρω αν φταίει η SIM κάρτα ή το iPad που δεν έχει cellural data.
atheatos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, nkarama είπε OK, μια χαρά. Του έβαλα την SIM και είχε internet οπότε συνδέθηκε (ζήτησε και τον Apple ID κωδικό, ευτυχώς που το θυμόταν η συζυγος) και το διέγραψα κανονικά. Ευχαριστώ όλους.... Να κάνω μια άλλη ερώτηση, αν και μάλλον θέλει νέο θέμα... iPad Air 2 υποστηρίζει 4G? δεν ξέρω αν φταίει η SIM κάρτα ή το iPad που δεν έχει cellural data. To iPad Air 2 αν είναι το μοντέλο που δέχεται sim(cellular) μια χαρά υποστηρίζει 4g(LTE). Δες τις ρυθμίσεις APN .Στα δεδομένα κάνε unlock το 4g(LTE) Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από atheatos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα