Nikos3648 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μπορεί να φανεί αρχικά απλοϊκό ίσως και λόγω άγνοιας αφού είμαι νέος στο macOS. έχοντας iPhone όταν μια λέξη τελειώνει στο τέλος της με σ, αυτόματα μετατρέπεται στο τελικό ς. στο Mac όμως δεν συμβαίνει. πώς μπορώ να το κάνω να λειτουργεί έτσι; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Πατώντας το W; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Nikos3648 είπε καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μπορεί να φανεί αρχικά απλοϊκό ίσως και λόγω άγνοιας αφού είμαι νέος στο macOS. έχοντας iPhone όταν μια λέξη τελειώνει στο τέλος της με σ, αυτόματα μετατρέπεται στο τελικό ς. στο Mac όμως δεν συμβαίνει. πώς μπορώ να το κάνω να λειτουργεί έτσι; ευχαριστώ Μετατρέπεται, αλλά εξαρτάται πώς χρησιμοποιείς τον ορθογραφικό έλεγχο. Εάν θες να το κάνεις εσύ, το τελικό ς είναι στο πλήκτρο W, όπως ήταν πάντα στο Ελληνικό πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3648 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, solution1 είπε Πατώντας το W; Δεν θέλω να πατάω το w να γίνεται αυτόματα σκεφτόμουν 57 λεπτά πριν, DrKo είπε Μετατρέπεται, αλλά εξαρτάται πώς χρησιμοποιείς τον ορθογραφικό έλεγχο. Εάν θες να το κάνεις εσύ, το τελικό ς είναι στο πλήκτρο W, όπως ήταν πάντα στο Ελληνικό πληκτρολόγιο. Το ξέρω αλλά έλεγα μήπως γίνεται να το κάνω με κάποιο τρόπο αυτόματα χωρίς να το πατάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Το ξέρω αλλά έλεγα μήπως γίνεται να το κάνω με κάποιο τρόπο αυτόματα χωρίς να το πατάω. Δεν ξέρω κάποιο τρόπο. Ακόμα και με ορθογράφο, νομίζω ότι παίζει να μην γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3648 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, DrKo είπε Δεν ξέρω κάποιο τρόπο. Ακόμα και με ορθογράφο, νομίζω ότι παίζει να μην γίνεται. κατάλαβα. σευχαριστω πολύ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε κατάλαβα. σευχαριστω πολύ πάντως. Λειτουργεί κανονικά σε μένα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έχω τον ορθογράφο τής iSquare αλλά δουλεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Iphone 6S , προσπαθω να βαλω κωδικο ο οποιος ειναι στα ελληνικα και ΑΚΟΜΑ μετατρεπεται αυτοματα το κανονικο σιγμα,σε σιγμα τελικο,ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ . Δε δουλευει ουτε αν αντιγραψω το γραμμα απο τα sms και το εισαγω με επικολληση στη μεση της λεξης. Και διαβαζω οτι αυτο το προβλημα υπαρχει κοντα μια δεκαετια. Τραγικη η κατασταση. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα