Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά, είναι πού θα πέσεις. Στην περιοχή μου, η ACS είναι κάκιστη, η Γενική Ταχυδρομική οριακά υποφερτή, η Speedex λόγω του ότι είναι πολύ κοντά μου κάπως παλεύεται, αν και συνήθως αναγκάζομαι να πηγαίνω εγώ να παραλαμβάνω (άρα δεν έχω την υπηρεσία που πλήρωσα, αλλά αυτά είναι "παρανυχίδες" στο γενικό χάος που επικρατεί).

Δεν συζητάμε να ζητήσεις να παραλάβουν κάτι από το χώρο σου, εκεί περνάμε σε ανέκδοτα κατηγορίας Τοτού.

Εντωμεταξύ, πλέον δεν χρειάζεται καν να περάσει κάποιο μηχανάκι για να κολήσει χαρτάκι δήθεν απουσίας, σου στέλνουν SMS ότι "απουσίαζες" και τρέχα να αποδείξεις το αντίθετο (σε ποιον; και γιατί να νοιαστεί, τι συνέπειες έχει; καμία)

Είναι ασύδοτος ο χώρος, έλεγχοι δεν υπάρχουν από το κράτος, αναπόφευκτα έχουμε τέτοια φαινόμενα.

Εντωμεταξύ, επειδή "πιέζονται από χρόνο" (γενικά τα δίκυκλα που παραδίδουν από φακέλους μέχρι σουβλάκια) τον ΚΟΚ τον έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι: την περασμένη εβδομάδα μέσα σε ένα 24ωρο βρέθηκα δύο φορές φάτσα με μηχανάκι μεταφορών (1 ταχυφαγείο και 1 μεταφορικής) που ερχόταν ανάποδα σε μονόδρομο. Να τον παρασύρεις, να καταστραφείς, δηλαδή, να τρέχεις μια ζωή στα δικαστήρια... Και δεν κυκλοφορώ καν καθημερινά στους δρόμους, δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι καταστάσεις ζουν άνθρωποι που πρέπει να είναι κάθε μέρα στους δρόμους.

Ο άλλος προχτές μου παράτησε δέμα με αντικείμενο ακριβό στην πόρτα, χτύπησε κουδούνι και σηκώθηκε και έφυγε. Χωρίς υπογραφή μου, χωρίς τίποτε.

Ασύδοτοι.

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...