Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες τις μερες εχω δει τραγικα πραγματα απο speedex,Γενικη και ACS

Προφανως ειναι ολοι πηγμενοι και δεν εχουν τροπο να το διαχειριστουν 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγώ δεν αντιλαμβάνομαι γιατι δεν γινονται καινουργειες κουριερ με σωστές υπηρσίες να τους παρουν τα βρακιά.

acs speedex οι ποιο απαράδεκτες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lasithi12 είπε

εγώ δεν αντιλαμβάνομαι γιατι δεν γινονται καινουργειες κουριερ με σωστές υπηρσίες να τους παρουν τα βρακιά.

Γίνονται, αλλά ακόμη δεν είναι τόσο γνωστές, θα σου δείξω μια που αξίζει το κόπο να την εμπιστευτούμε, και όσοι είναι επαγγελματίες με κατάστημα, κάνουν καλές συνεργασίες σε κόστη κλπ. Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία.

https://happycourier.gr/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lasithi12 είπε

Γιατι ολοι κοιτανε πρωτα τη τιμη και προτιμανε το φθηνο και μετα το σκεφτονται και γκρινιαζουν.

Δημοσ.

Ειναι γνωστο οτι η μη παραδοση ειναι τυποποιημενη διαδικασια οταν δεν προλαβαινει ο courrier ωστε να μην εχει penalty ειτε η εταιρια ειτε ο υπαλληλος (αφου το penalty το εχει αυτος που δεν παραλαβε). Λιγη κατανοηση στον υπαλληλο τουλαχιστον. Τωρα αν καποιος θελει να παραλαβει αμεσα - αντικαταβολη

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι έχει μεγάλες διαφορές η ποιότητα της εξυπηρέτησης ανάλογα το κατάστημα. Έχω ακούσει τρομερά παράπονα αλλά ευτυχώς το κατάστημα που εξυπηρετεί τη δική μου περιοχή δεν μου έχει δημιουργήσει ούτε μια δυσαρέσκεια σε δεκάδες παραδόσεις. Είναι λίγο ρουλέτα αν θα πέσεις σε λαμόγιο ή καλό φρανσάιζ μάλλον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fragos είπε

Ειναι γνωστο οτι η μη παραδοση ειναι τυποποιημενη διαδικασια οταν δεν προλαβαινει ο courrier ωστε να μην εχει penalty ειτε η εταιρια ειτε ο υπαλληλος (αφου το penalty το εχει αυτος που δεν παραλαβε). Λιγη κατανοηση στον υπαλληλο τουλαχιστον. Τωρα αν καποιος θελει να παραλαβει αμεσα - αντικαταβολη

και μόνο το γεγονός ότι δεν ήρθε στη πόρτα σου (εμένα, εσένα, τον οποιονδήποτε) είναι penalty από μόνο του, και όποτε γίνεται, θα έπρεπε να το αναφέρουμε στην ΕΕΤ. Εφόσον με τους ίδιους και την διοίκηση δεν βγαίνει άκρη. Σε άλλα κράτη ισούται με αφαίρεση άδειας όταν εσκεμμένα κοροϊδεύεις αυτόν που σε Π-Λ-Η-Ρ-Ω-Σ-Ε για να έρθει δέμα.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Αφου ειναι τοσο επειγουσα,πας στο καταστημα και την παιρνεις,αντι να ανοιγεις θεματα.
Ειναι το εκατοστο θεμα για το 2022 για την ACS.

Γενικοτερα καθε περιοχη εχει διαφορετικη εξυπηρετηση,αναλογα τα "μαγαζακια" και τους ιδιοκτητες τους.

Το σιγουρο ειναι οτι η ΑCS ειναι μακραν η χειροτερη,με τα πιο πολλα προβληματα,αν και πιστευω οτι αυτο οφειλεται στο οτι ειναι η μεγαλυτερη.

Καλαματα η ACS ειναι ΑΘΛΙΑ,μου εχουν γυρισει δεμα απο εξωτερικο,πισω στον αποστολεα,γιατι "δε με βρισκαν",αλλα τελικα  δεν περασαν ποτε.

Η Γενικη πολυ καλυτερη μαζι με Ταχυμεταφορες,speedex αδιαφορη,απλο ΕΛΤΑ  δε συζηταμε,αυτοι εχουν χασει μια επιταγη αντικαταβολης απο τις 14/1.

Ολα αυτα,σε καθε θεμα που διαβαζω εχουν διαφορετικες παραλλαγες,συνηθως το προβλημα ομως το εχουν πρωτα η ACS και μετα η Γενικη.

Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο αδερφε. Μενω Πειραια και εχω βαλει τη παραγγελια να ερθει στο μαγαζι μου που ειναι Αθηνα. Ειμαι μονος, δεν μπορω να αφησω το μαγαζι κλειστο και να παω μεχρι τους Αμπελοκηπους. Οταν κλεινω εγω, κλεινουν κι αυτοι, αρα να παω οταν φευγω δεν παιζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, truman2193 είπε

Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο αδερφε. Μενω Πειραια και εχω βαλει τη παραγγελια να ερθει στο μαγαζι μου που ειναι Αθηνα. Ειμαι μονος, δεν μπορω να αφησω το μαγαζι κλειστο και να παω μεχρι τους Αμπελοκηπους. Οταν κλεινω εγω, κλεινουν κι αυτοι, αρα να παω οταν φευγω δεν παιζει.

Συνηθως τα μαγαζια τα εξυπηρετουν γρηγορα,ακριβως επειδη ειναι σιγουρο οτι θα πανε και θα τους βρουν εκει.
Εγω οταν δουλευα Γενικη και υπολειτουργουσαμε λογω αδειων,ειχα εντολες να φορτωνω ολα τα μαγαζια ανεξαιρετως.
Τι να πω,το καθε μαγαζακι κανει οτι του ερθει.

Τωρα φανταζομαι ειναι αργα οτι και να γινει,αλλα αν μπορουσες να επικοινωνησεις θα σου ελεγα να τονισεις οτι ειναι καταστημα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Λοιπόν, με κίνδυνο να χαρακτηριστώ δοτός της ACS, περιγράφω με μια εικόνα 1000 λέξεις :P :P

image.png.2c3a81224e5d981d496e098a8f459fd6.png

Παιξε τζοκερ,που εχει και τζακποτ

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, cumulus είπε

Παιξε τζοκερ,που εχει και τζακποτ

Aν σου πω ότι αυτό είναι το στάνταρ, και οι καθυστερήσεις είναι το σπάνιο φαινόμενο θα με πιστέψεις ; 

Λόγω του μικρού παίζει να έχω κάνει σε λιγότερο από χρόνο πάνω από 80 παραγγελίες μέσω σκρουτζ (plus), με μέσο όρο πάνω από 2.5 αποστολές η κάθε μία, ήτοι καμιά 200ρια αποστολές, εκ των οποίων αν όχι οι μισές, τουλάχιστον το 40% έχει έρθει με ACS 

Ε αν εξαιρέσεις τη περίοδο των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς και τώρα με τα χιόνια, ε συνήθως σε εμένα έρχονται σφαίρα, δε ξέρω γιατί... 

Δημοσ.

Από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας σε επαρχία στην Εύβοια(ACS σχηματαρίου) συνήθως(80%) την επόμενη μέρα σπίτι.

Πολλές φορές από το ίδιο μαγαζί μέσω acs προς Αρτέμιδα Αττικής 2-4 εργάσιμες(τουλάχιστον επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...