Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω κανει μια παραγγελια απ'τις 01/02 η οποια παραδοθηκε στην ACS στις 02/02. Σημερα μετα απο πολυημερη καθυστερηση(ενω η παραγγελια επρεπε να ειχε ερθει εντος 1-3 ημερων) εφτασε στο τοπικο καταστημα και παραδοθηκε στον κουριερ. Ο κουριερ σημερα υποτιθεται οτι περασε στις 4:45 και οτι δεν με βρηκε, και στη συνεχεια εστειλε SMS στις 5:26. Παιδια κουριερ δεν εχει περασει κανενας, και SMS δεν σταλθηκε κανενα. Ξανατσεκαρα τα στοιχεια μου σε περιπτωση που ειχα κανει λαθος στο κινητο η στη διευθυνση και ειναι ολοσωστα. Προφανως ο κουριερ βαρεθηκε να φερει τη παραγγελια επειδη του επεφτε μακρια(Κεντρο Αθηνα ειμαι δηλαδη ποση αποσταση μπορει να ηταν) και την παρατησε για αλλη μερα. Η εταιρεια με παραπεμπει σε τηλεφωνητη και email δεν απαντανε. Τη παραγγελια τη χρειαζομαι για το Σαββατο επειγον και σε περιπτωση που δεν εχει ερθει μεχρι αυριο εχω καει..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ειναι τοσο γρηγοροι που ειναι αφαντοι! πλακα κανω. απευθυνσου στα κεντρικα της εταιρειας στα τηλεφωνα που εχουν στο site.

Δημοσ.
23 minutes ago, truman2193 said:

Καλησπερα παιδια, εχω κανει μια παραγγελια απ'τις 01/02 η οποια παραδοθηκε στην ACS στις 02/02. Σημερα μετα απο πολυημερη καθυστερηση(ενω η παραγγελια επρεπε να ειχε ερθει εντος 1-3 ημερων) εφτασε στο τοπικο καταστημα και παραδοθηκε στον κουριερ. Ο κουριερ σημερα υποτιθεται οτι περασε στις 4:45 και οτι δεν με βρηκε, και στη συνεχεια εστειλε SMS στις 5:26. Παιδια κουριερ δεν εχει περασει κανενας, και SMS δεν σταλθηκε κανενα. Ξανατσεκαρα τα στοιχεια μου σε περιπτωση που ειχα κανει λαθος στο κινητο η στη διευθυνση και ειναι ολοσωστα. Προφανως ο κουριερ βαρεθηκε να φερει τη παραγγελια επειδη του επεφτε μακρια(Κεντρο Αθηνα ειμαι δηλαδη ποση αποσταση μπορει να ηταν) και την παρατησε για αλλη μερα. Η εταιρεια με παραπεμπει σε τηλεφωνητη και email δεν απαντανε. Τη παραγγελια τη χρειαζομαι για το Σαββατο επειγον και σε περιπτωση που δεν εχει ερθει μεχρι αυριο εχω καει..

ειναι το κλασσικο το να λενε οτι δεν σε βρισκουν.μονο αυτοι δεν με βρισκουν.ολοι οι αλλοι με βρισκουν παντα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, truman2193 είπε

Ο κουριερ σημερα υποτιθεται οτι περασε στις 4:45 και οτι δεν με βρηκε, και στη συνεχεια εστειλε SMS στις 5:26. Παιδια κουριερ δεν εχει περασει κανενας, και SMS δεν σταλθηκε κανενα.

Πωωω!!! Πρώτη μέρα ξύπνησες σε αυτόν τον πλανήτη και αυτήν τη χώρα και πρώτη φορά παράγγειλες κάτι;;; Οι απατεωνιές της ACS στην παράδοση είναι πολύ γνωστές. Καλή υπομονή.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Acs ποτέ δεν με έχει ψάξει. Γενική με ψάχνουν, αλλά για ευκολία πάω τα παίρνω. Speedex/fedex/ελτα κουριερ μου τα φέρνουν πάντα. 

*βασικά acs μας φαιρνουν λογαριασμό nrg. Αλλά φαντάζομαι ότι εκεί αν αναφέρω καθυστερήσεις, θα τους τσούξει αν αλλάξει εταιρεία η nrg. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Acs ποτέ δεν με έχει ψάξει. Γενική με ψάχνουν, αλλά για ευκολία λαω τα παίρνω. Speedex/fedex/ελτα κουριερ μου τα φέρνουν πάντα 

Είναι ανάλογα με την τακτική που ακολουθεί το κατάστημα που εξυπηρετεί την κάθε περιοχή. Αντίστοιχα σε άλλες περιοχές μπορεί κάποιος να πει ότι η ACS είναι η καλύτερη. Δυστυχώς ο επαγγελματισμός πολλών "συνεργατών" είναι κακός.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, iml είπε

Είναι ανάλογα με την τακτική που ακολουθεί το κατάστημα που εξυπηρετεί την κάθε περιοχή. Αντίστοιχα σε άλλες περιοχές μπορεί κάποιος να πει ότι η ACS είναι η καλύτερη. Δυστυχώς ο επαγγελματισμός πολλών "συνεργατών" είναι κακός.

Αν παρατηρησεις στο φορουμ, 99% των τοπικ αφορα την acs. Τα απλα ΕΛΤΑ τα βγαζω εκτος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή τύχη OP, ειλικρινά...

Τις χειρότερες εμπειρίες τις έχω με την συγκεκριμένη εταιρεία, ειδικά τους τελευταίους μήνες σε σημείο που να νομίζω οτι αν μου έστελναν με ACS δέμα απο οι γονεις μου απο τον 4ο οροφο σε εμένα στον 2ο, δεν θα επαιρνε λιγότερο απο 10 ημέρες...εδώ παιρνει 2 βδόμαδο απο γειτονικές μου περιοχές στην Αθήνα...

Μα, τα πακέτα μένουν στο κέντρο διαλογής τους μινιμουμ 1 εβδομάδα (οπότε βαλε και ενα 2ημερο μεχρι να φτασει εκει και μετά καλή τυχη πότε θα βγάλουν κίνηση), μα, οταν δείς οτι δεν κινειται τίποτα για κανα 10ημερο μου φέυγει το κλαπέτο να τους πετυχω στο τηλέφωνο να μιλήσω με κάποιον...ο οποίος φυσικα θα προτεινει να ερθω εγω να παραλαβω απο αυτούς...ωραίοι, εμείς ειμαστε λακαμάδες που πληρώνουμε κούριερ να τα φέρει στον χώρο μας...

Τι να πω, ευτυχως που υπάρχουν και καταστήματα (πολυ λιγα αλλά υπάρχουν) που σου δινουν και άλλες επιλογές κουριερ αλλιώς καλό καλοκαίρι...δυστυχώς τα περισσότερα (τουλάχιστον απο τα καταστήματα που ψωνίζω) χρησιμοποιούν αυτούς...

Οπως και να έχει, και παλι καλή τύχη στον OP...

ΥΓ: ΔΕΝ φταίνε οι διανομεις τους...οι υπεύθυνοι για την οργάνωση της εταιρείας και των καταστημάτων φταίνε.

Επεξ/σία από fommof
Δημοσ.

εγω παρελαβα κανονικα σημερα απο acs μια μερα καθυστερηση που ειχαν οφειλοταν σε απαγορευτικο αποπλου-παραλαμβανα απο Ροδο-απο την αλλη μερια περιμενω απο speedex δεμα που δειχνει να ειναι στο hub Αθηνων απο προχτες.......

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, czarjuly είπε

εγω παρελαβα κανονικα σημερα απο acs μια μερα καθυστερηση που ειχαν οφειλοταν σε απαγορευτικο αποπλου-παραλαμβανα απο Ροδο-απο την αλλη μερια περιμενω απο speedex δεμα που δειχνει να ειναι στο hub Αθηνων απο προχτες.......

Στο εφεραν ή πηγες να το παρεις?

Δημοσ.

Για ACS δεν ξέρω αλλά ΓΤ, όσες φορές έχω παραγγείλει, 10:45 λέει πως δόθηκε στον διανομέα για παράδοση και 10:45 δεν ήμουν σπίτι μου. Λες και του το δώσαν κάτω από την πόρτα μου. Μιράκωλο που λένε και οι Ιταλοί!!!

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ σε μια ανάλογη περίπτωση δεν επικοινώνησα καν με acs, έστειλα μαιλ στο κατάστημα που έκανα την αγορά και τους ζήτησα να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων εφόσον η acs δεν φέρνει την παραγγελία στο σπίτι μου.

Μου απάντησαν ζητώντας να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου (ήταν σωστά), συγγνώμες και πως θα ενημερώσουν την acs να ξαναγίνει εκ νέου προσπάθεια παράδοσης.

Την επόμενη μέρα τηλεφωνάκι από τον διανομέα και μετά από λίγη ώρα παρέλαβα το δέμα 

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ανάλογα και την περιοχή. Απο την ACS είμαι υπερ-ικανοποιημένος στην περιοχή μου. Στέλνουν και viber λίγο πριν έρθουν (και τηρείται πλήρως αυτό καθως απο την στιγμή που θα στείλουν στο viber έρχονται πάντα μέσα στο επόμενο μισάωρο και όχι σαν τα τηλ των άλλων που λένε κάποια στιγμή μέχρι πχ τις 1530 θα έρθει ο κούριερ έτσι αόριστα) και μια φορά που ενώ είχε έρθει στο viber ότι έρχονται και χρειάστηκε να φύγω εκτάκτως απο το σπίτι, πήρα τηλέφωνο και είπα στον κούριερ να αφήσει το πακέτο σε ένα συγκεκριμένο (κάπως κρυφό) σημείο στην πολυκατοικία και το έκανε χωρίς θέμα. Γενικά για εμένα η ACS στην περιοχή μου είναι η κορυφαία μεταφορική

Δημοσ.
19 ώρες πριν, truman2193 είπε

Τη παραγγελια τη χρειαζομαι για το Σαββατο επειγον και σε περιπτωση που δεν εχει ερθει μεχρι αυριο εχω καει..

Αφου ειναι τοσο επειγουσα,πας στο καταστημα και την παιρνεις,αντι να ανοιγεις θεματα.
Ειναι το εκατοστο θεμα για το 2022 για την ACS.

Γενικοτερα καθε περιοχη εχει διαφορετικη εξυπηρετηση,αναλογα τα "μαγαζακια" και τους ιδιοκτητες τους.

Το σιγουρο ειναι οτι η ΑCS ειναι μακραν η χειροτερη,με τα πιο πολλα προβληματα,αν και πιστευω οτι αυτο οφειλεται στο οτι ειναι η μεγαλυτερη.

Καλαματα η ACS ειναι ΑΘΛΙΑ,μου εχουν γυρισει δεμα απο εξωτερικο,πισω στον αποστολεα,γιατι "δε με βρισκαν",αλλα τελικα  δεν περασαν ποτε.

Η Γενικη πολυ καλυτερη μαζι με Ταχυμεταφορες,speedex αδιαφορη,απλο ΕΛΤΑ  δε συζηταμε,αυτοι εχουν χασει μια επιταγη αντικαταβολης απο τις 14/1.

Ολα αυτα,σε καθε θεμα που διαβαζω εχουν διαφορετικες παραλλαγες,συνηθως το προβλημα ομως το εχουν πρωτα η ACS και μετα η Γενικη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...