Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Με τη σύζυγο μου αποφασίσαμε να προχωρήσουμε για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Προσπαθώ από το ίντερνετ να βρω έμπορο για αγορά με δόσεις, αλλά μετά από κάποια thread που διαβάσατε εδώ δεν ξέρω ποιόν να εμπιστευτώ ή που να ξεκινήσω τη διαδικασία. Μπορείτε να μου προτείνετε εσείς κάποιον για να ξεκινήσουμε; Ευχαριστώ

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Stamos_1 είπε

Καλησπέρα σας. Με τη σύζυγο μου αποφασίσαμε να προχωρήσουμε για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Προσπαθώ από το ίντερνετ να βρω έμπορο για αγορά με δόσεις, αλλά μετά από κάποια thread που διαβάσατε εδώ δεν ξέρω ποιόν να εμπιστευτώ ή που να ξεκινήσω τη διαδικασία. Μπορείτε να μου προτείνετε εσείς κάποιον για να ξεκινήσουμε; Ευχαριστώ

Ενα οποιοδήποτε αυτοκίνητο θελετε?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ενα οποιοδήποτε αυτοκίνητο θελετε?

Ψάχνουμε diesel 5πορτο, οικογενειακό, σχετικά καινούργιο μέχρι 17000€. Απλά δεν ξέρω με ποιον να ξεκινήσω

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

αξιοπιστο εμπορο ψαχνει αρχικα

Ναι πρώτα να ξεκινήσουμε από εκεί. Το fiat δεν ξέρω αν με χωράει καλά, είμαι 2 μέτρα ύψος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, procostas1 είπε

νομίζω ότι ξεκινάς λίγο ανάποδα...

δες πρώτα ποιο αμάξι/ια σε ενδιαφέρει και μετά βρίσκεις και έμπορο 

Δεν είμαι κολλημένος με συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει τα έχω πει παραπάνω. Με νοιάζει ο άνθρωπος που θα συνεργαστώ πιο καλά και να μην πάρω αυτοκίνητο που θα το μετανιώσω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, terry308 είπε

Τα μεταχειρισμένα είναι λαχεία , ακόμα και καινούργιο να πάρεις ... όπου εκεί έχεις την εγγύηση ... 

Χαίρω πολύ! Το έψαξα για καινούργιο και δεν μπορώ τη συγκέκριμενη στιγμή να πάρω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stamos_1 είπε

Γενικά το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει οι τιμές των μεταχειρισμένων.

Πρέπει να καταλήξετε πρώτα σε 2-3 μοντέλα και να πάτε από εκθέσεις να τα δείτε από κοντά τους χώρους κ.λ.π.

Μετά θέλει υπομονή . Και αφού θέλετε diesel θέλει καλό έλεγχο, γιατί κυκλοφορεί μεγάλο ποσοστό σε εισαγωγής  . Diesel πόσα χιλιόμετρα κάνετε ετησίως και είναι εντός πόλης ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Γενικά το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει οι τιμές των μεταχειρισμένων.

Πρέπει να καταλήξετε πρώτα σε 2-3 μοντέλα και να πάτε από εκθέσεις να τα δείτε από κοντά τους χώρους κ.λ.π.

Μετά θέλει υπομονή . Και αφού θέλετε diesel θέλει καλό έλεγχο, γιατί κυκλοφορεί μεγάλο ποσοστό σε εισαγωγής  . Diesel πόσα χιλιόμετρα κάνετε ετησίως και είναι εντός πόλης ; 

Η σύζυγος που το χρησιμοποιεί κάθε μέρα εντός πόλης κάνει πολλά χιλιόμετρα, για αυτό ψαχνομαστε για diesel. Κάνουμε και κάνα δύο ταξίδια μακρινά το χρόνο και μαζεύονται τα χιλιομέτρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπάρχει και η λύση του φυσικού αερίου , εαν υπάρχει πρατήριο κοντά ,  και στα 17Κ υπάρχει το Facelift Arona , με βοηθητικό ντεπόζιτο βενζίνης 9λτρ

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Stamos_1 είπε

Η σύζυγος που το χρησιμοποιεί κάθε μέρα εντός πόλης κάνει πολλά χιλιόμετρα, για αυτό ψαχνομαστε για diesel.

τότε ή βενζίνη και μετατροπή σε υγραέριο (έχει η renault εργοστασιακά LPG) ή φυσικό αέριο (αν εξυπηρετούν πρατήρια)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

αξιοπιστο εμπορο ψαχνει αρχικα

Να σου δώσω καλύτερα τους αριθμούς του Τζόκερ? Πιο ρεαλιστικό ειναι.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...