aposkieros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Ποσό που διαθέτουμε : Έως 550€ Χρήση υπολογιστή : Office, webex (τηλεδιασκέψεις γενικά), internet, ταινίες και AUTOCAD (για άνοιγμα σχεδίων-διορθώσεις όχι για σχεδίαση από την αρχή) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: AUTOCAD (για άνοιγμα σχεδίων-διορθώσεις όχι για σχεδίαση από την αρχή) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι έχω LG 24' Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι έχω από όλα. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα συναρμολογημένο. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση από το κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχω αγοράσει κλειδί για windows 10 στον υφιστάμενο υπολογιστή. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στον επόμενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα