Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα παω για λιγες ημερες Μακρακωμη. Υπαρχουν σημεια για τρεξιμο εκει κοντα; Εχω διαβασει για αρκετα περιστατικα με δαγκωματα απο σκυλια που κατεληξαν στο νοσοκομειο.. Οποτε ο δρομος μαλλον απορριπτεται..

Δημοσ.

Οπου και να πας για τρεξιμο ειτε απο αδεσποτα ειτε απο τσοπανοσκυλα κινδυνευεις Και μεσα στη Μακρακωμη υπαρχουν αδεσποτα .Απο εκει ειμαι και ξερω Το ιδιο πιστευω ισχυει παντου στην επαρχια ποτε δεν ξερεις ποσο εχουν απομακρυνθει τα αδεσποτα απο τη πολη η τα τσοπανοσκυλα απο τη στανη.Και εχε στα υποψιν οτι τα αγριογουρουνα κατεβαινουν απο τον Γουλινα μεχρι κατω😁

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, xp-user είπε

Οπου και να πας για τρεξιμο ειτε απο αδεσποτα ειτε απο τσοπανοσκυλα κινδυνευεις Και μεσα στη Μακρακωμη υπαρχουν αδεσποτα .Απο εκει ειμαι και ξερω Το ιδιο πιστευω ισχυει παντου στην επαρχια ποτε δεν ξερεις ποσο εχουν απομακρυνθει τα αδεσποτα απο τη πολη η τα τσοπανοσκυλα απο τη στανη.Και εχε στα υποψιν οτι τα αγριογουρουνα κατεβαινουν απο τον Γουλινα μεχρι κατω😁

Καπως ετσι καταληγεις σε προσωπικο ρεκορ😝

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cumulus είπε

Καπως ετσι καταληγεις σε προσωπικο ρεκορ😝

Καλα μη τρελαίνεσαι για τα μεν σκυλια αν εχεις μαζι σου μια γκλιτσα και δεν φοβηθεις και το βαλεις στα ποδια κοβουν λασπη αμα βαλεις τις φωνες το εχω κανει αρκετες φορες Τωρα για τα αγριογουρουνα ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ισχυει το ιδιο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xp-user είπε

Ειδικά για εκείνα τα μέρη, έχουν φύγει και οι άνθρωποι πλέον. Κρίμα, γιατί έχει και ωραίους κάμπους, και ωραίες πλαγιές.

4 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Θα παω για λιγες ημερες Μακρακωμη. Υπαρχουν σημεια για τρεξιμο εκει κοντα; Εχω διαβασει για αρκετα περιστατικα με δαγκωματα απο σκυλια που κατεληξαν στο νοσοκομειο.. Οποτε ο δρομος μαλλον απορριπτεται..

για τρέξιμο, ίσως μέσα στα σχολεία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...