Stavmitsos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Έχουμε φτάσει στη Ρόδο να λέμε κι ευχαριστώ όταν φέρνει η ACS δέματα από Αθήνα σε λιγότερο από 5-7 εργάσιμες. Προ πανδημίας, την αμέσως επόμενη εργάσιμη παραλαμβάναμε. Έχετε δει και σε άλλες περιοχές αντίστοιχες αυξήσεις χρόνων παράδοσης;
marmagia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, Stavmitsos said: Έχουμε φτάσει στη Ρόδο να λέμε κι ευχαριστώ όταν φέρνει η ACS δέματα από Αθήνα σε λιγότερο από 5-7 εργάσιμες. Προ πανδημίας, την αμέσως επόμενη εργάσιμη παραλαμβάναμε. Έχετε δει και σε άλλες περιοχές αντίστοιχες αυξήσεις χρόνων παράδοσης; Εδώ οι άνθρωποι έχουν γίνει meme πάλι καλά να λέτε στη Ρόδο που τα προβλήματα άρχισαν τώρα! εντος Αθηνών και κάνουν άνετα 7+ μέρες. Αν καμία μέρα παραδόσουν έγκαιρα ξεκινάμε τις μετάνοιες 🤣😂
Stefanos683 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 τα κουριερ ειναι σχετικα μικρα μαγαζια , εχουν λιγο προσωπικο, το ελα να δεις γινεται, απο 1,2 μερες για πειραια εχει παει 4,7 κ παραπανω, ειδικα αμα σε πιασει ΣΚ. κ που εισαι ακομη
flo1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Ξερετε αν υπάρχει φθηνότερος τρόπος απο "Ελτα Δεμα" για να στείλεις ενα μικρό πακέτο στο εξωτερικό (Γαλλία) ?
Lotof Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Έχω στείλει με ACS εντός Αθήνας από την Δευτέρα. Από χτες έλεγε κατανομή σε courier και βλέπω το ίδιο και σήμερα….. υπάρχει κάποιος τρόπος να διεκδικήσω τα χρήματα μου γιαυτη την καθυστέρηση ; 5 μέρες σχεδόν από ν Σμύρνη για Χαλάνδρι και ακόμα δεν έχει παραδοθεί ….; 😤
takoulou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, Lotof είπε Έχω στείλει με ACS εντός Αθήνας από την Δευτέρα. Από χτες έλεγε κατανομή σε courier και βλέπω το ίδιο και σήμερα….. υπάρχει κάποιος τρόπος να διεκδικήσω τα χρήματα μου γιαυτη την καθυστέρηση ; 5 μέρες σχεδόν από ν Σμύρνη για Χαλάνδρι και ακόμα δεν έχει παραδοθεί ….; 😤 Καλημερα... Οχι δεν υπαρχει τροπος... Να κανεις υπομονη μονο... 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα ήρθε το δέμα μου από Γερμανία στις 11 Φλεβάρη στα ΕΛΤΑ κουριερ Αμπελοκήπων. Σήμερα 18 Φλεβάρη είναι ακόμη εκεί. Καμία ενημέρωση. Τηλέφωνα δεν σηκώνουν. Καλά κρασιά. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας (και στη χώρα μας), βλέπω ότι οι άλλες ταχυμεταφορικές έχουν βελτιώσει την κεντρική διαλογή τους, αλλά η ACS κρατάει πάρα πολύ τα δέματα στην κεντρική διαλογή Αττικής. Μιλάμε για παρακμή, και δεν έχει επέμβει ακόμα η ΕΕΤΤ να πάρει κεφάλια. Διακοσμητικοί. Ανεξάρτητα από τις καθυστερήσεις των κατά τόπους τελικών διανομέων στην κάθε πόλη, είναι απαράδεκτο να έχουν τέτοιες καθυστερήσεις στην κεντρική διαλογή. Προσωπικά θα αυξήσω τις καταγγελίες στην ΕΕΤΤ για όλες τις περιπτώσεις από εδώ και πέρα, για να αρχίζουν να καταγράφονται οι καταστάσεις. Είναι σαφής η οδηγία, ότι πρέπει να παραδίδεται δέμα την επόμενη εργάσιμη στις αστικές περιοχές.
Lilith19 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλημέρα, ποιος είναι ο ταχύτερος τρόπος αποστολής φακέλου από Ελλάδα προς Κύπρο;
marmagia Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 4 hours ago, Lilith19 said: Καλημέρα, ποιος είναι ο ταχύτερος τρόπος αποστολής φακέλου από Ελλάδα προς Κύπρο; Ups κυρίως και δευτερευόντως dhl (συχνά πυκνά προκαλούνται καθυστερήσεις). Φθηνότερη νομίζω η dhl από τις δυο 1
Lilith19 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Ευχαριστώ πολύ. Στo site της dhl που κοίταξα βγάζει κόστος αποστολής 49 ευρώ, ενώ στα ΕΛΤΑ courier μου είπαν 17. Χρόνος παράδοσης δύο εργάσιμες μέρες και τα δύο. Να εμπιστευτώ ΕΛΤΑ ;
lasithi12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Ευχαριστώ πολύ. Στo site της dhl που κοίταξα βγάζει κόστος αποστολής 49 ευρώ, ενώ στα ΕΛΤΑ courier μου είπαν 17. Χρόνος παράδοσης δύο εργάσιμες μέρες και τα δύο. Να εμπιστευτώ ΕΛΤΑ ; ανάλογα ποσο σοβαρο ειναι το χαρτι και αν πρεπει να ειναι εκει στην ωρα του. η dhl ειναι εγγύηση τα ΕΛΤΑ δεν τα εμπιστευομαι.
marmagia Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Lilith19 said: Ευχαριστώ πολύ. Στo site της dhl που κοίταξα βγάζει κόστος αποστολής 49 ευρώ, ενώ στα ΕΛΤΑ courier μου είπαν 17. Χρόνος παράδοσης δύο εργάσιμες μέρες και τα δύο. Να εμπιστευτώ ΕΛΤΑ ; Σαφέστατα όχι. 2 μέρες δεν κάνει καλά καλά εντός της ίδιας πόλης ούτε καν με ΕΛΤΑ κούριερ. Να ξέρεις ότι οι άλλες εταιρίες κούριερ πχ acs όταν τους λες για εξωτερικό το δίνουν στην dhl. Είναι φθηνότεροι κάποιες φορές από την ίδια την dhl και από την επόμενη μέρα (αν το δώσεις πρωί νωρίς ίσως και το ίδιο απόγευμα) αν πάρεις τηλ θα σου δώσουν τον αριθμό φορτωτικης τους dhl για να τσεκάρεις ότι όντως παραδόθηκε Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από marmagia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα