Προς το περιεχόμενο

Samsung: Για 4 χρόνια οι αναβαθμίσεις του Android και OneUI σε επιλεγμένες Galaxy συσκευές

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο περιθώριο του χθεσινού Unpacked event όπου η Samsung παρουσίασε τα κορυφαία της smartphones και tablets, η εταιρεία ανακοίνωσε και μια σημαντική αλλαγή σε ότι αφορά τις ενημερώσεις των συσκευών της με τη νέα έκδοση του Android.

Πλέον, η Samsung θα υποστηρίζει επιλεγμένες συσκευές smartphone και tablet, κυκλοφορώντας αναβαθμίσεις για τέσσερα χρόνια, περιλαμβάνοντας τις μεγάλες εκδόσεις του Android αλλά και του δικού της γραφικού περιβάλλοντος, του One UI. Αυτό θα ισχύσει όχι μόνο για τις κορυφαίες σειρές S, Z και A αλλά και για τη σειρά Galaxy Tab, ενώ η εταιρεία δεσμεύεται ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την προσπάθεια αυτή και σε άλλες σειρές  προϊόντων στο οικοσύστημα Samsung Galaxy. Ένα παράδειγμα είναι οι wearable συσκευές της εταιρείας, με το Galaxy Watch 4 να επωφελείται κι' αυτό από 4 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις μεγάλων εκδόσεων του Android και 1 χρόνο ακόμα για ενημερώσεις ασφαλείας, κάτι που θα ισχύσει στα smartphones και τα tablets. 

Αναλυτικά, οι συσκευές Samsung Galaxy που θα υποστηρίζουν τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας , περιλαμβάνουν:

• Από τη σειρά Samsung Galaxy S: Το Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, το Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE και τις επερχόμενες συσκευές της σειράς S
  • Από τη σειρά Samsung  Galaxy Z: Το Samsung Galaxy Z Fold3, το Samsung Galaxy Z Flip3 και τις επερχόμενες συσκευές της σειράς Z
  • Από τη σειρά Samsung Galaxy A: Επερχόμενες επιλεγμένες συσκευές της σειράς A
  • Από τα Samsung Galaxy Tablets: To Samsung Galaxy Tab S8, S8+, S8 Ultra και τις επερχόμενες συσκευές Tab S 

Οι συσκευές Samsung Galaxy που θα υποστηρίζουν τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI Watch και Wear OS Powered by Samsung , περιλαμβάνουν:

• Samsung Galaxy Watch: Τα Samsung Galaxy Watch4, Samsung Galaxy Watch4 Classic και τις επερχόμενες συσκευές της σειράς 

Η Samsung διευκρινίζει ότι οι συσκευές Samsung Galaxy που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για λήψη αναβαθμίσεων One UI σε τέσσερις γενιές, εξακολουθούν να υποστηρίζονται με έως και τρεις γενιές αναβαθμίσεων One UI.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Iphone 6s - 6+ χρονια υποστηριξης με αναβαθμισεις, και με μια αναβαθμιση μπαταριας δουλευει απροβληματιστα.

Καλο ειναι να αναθεωρησει η Samsung και να μειωσει το fragmentation.

• Like 17
  • Thanks 2

1 λεπτό πριν, Hetfield είπε

Iphone 6s - 6+ χρονια υποστηριξης με αναβαθμισεις, και με μια αναβαθμιση μπαταριας δουλευει απροβληματιστα.

Μα στα iPhone πληρώνεις premium τιμή ενώ στα galaxy.. Αα όχι κάτσε.. 😅 

• Like 12

3 λεπτά πριν, Hetfield είπε

πρέπει να χει φοβερή εμπειρία χρησης. (οχι πως τα android θα ειχανε... εκτός αν εξερέσαι την ONE plus)

• Confused 2
  • Sad 1

Ας μην αρχισουμε παλι αυτα τα ανουσια VS παιδια.

Υπαρχουν οντως 6s εκει εξω που για καποιους δουλευουν βουτυρο. Θελω μια συσκευη της ιδιας ηλικιας διπλα διπλα να δουμε διαφορες...

Αντικειμενικα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που να κραταει την ιδια συσκευη για πανω απο 1-2 χρονια. Εγω προσωπικα αλλαζω στο 6μηνο αλλα εγω ειμαι αρρωστακι.

Τα 4 χρονια θεωρω οτι ειναι υπεραρκετα για καποιον να κρατησει μια συσκευη. Ας κραταει η Apple για 6. Και? Περι ορεξεως...

• Like 1
  • Thanks 6

2 λεπτά πριν, AntreasSverkos είπε

πρέπει να χει φοβερή εμπειρία χρησης. (οχι πως τα android θα ειχανε... εκτός αν εξερέσαι την ONE plus)

iPad Pro 2016 . Εμπειρία χρήσης καλύτερη από τότε και συνεχίζει . Πραγματική αντοχή στο χρόνο με τα updates του και μπαταρία βράχος. Το iPad OS από τα καλύτερά λειτουργικά για tablet χρήση. Έχει η γυναίκα μου το iPad pro M1 και αναρωτιέμαι πως θα είναι σε 5 χρόνια από τώρα όταν το δικό μου έχει γίνει αγνώριστο. Καμία σχέση με αυτό που ήτανε όταν το πήρα πριν έξι χρόνια. Σαφώς προς το καλύτερο.

• Like 1

Το να παίρνεις αναβαθμίσεις από μονο του δε λέει κάτι. Αν πέφτει η εμπειρία χρήσης, καλύτερα να μείνει σε παλιά έκδοση. Έχω δει για παράδειγμα κάτι ipad mini πρώτης γενιάς που μετά από ενημέρωση ήταν για τα σκουπίδια. Και χωρίς δυνατότητα να γυρίσει σε προηγούμενη version. 

• Like 2

Θετικό και μπράβο της, μακάρι να ακολουθήσουν και οι άλλες…

15 λεπτά πριν, vagosd είπε

Το να παίρνεις αναβαθμίσεις από μονο του δε λέει κάτι. Αν πέφτει η εμπειρία χρήσης, καλύτερα να μείνει σε παλιά έκδοση. Έχω δει για παράδειγμα κάτι ipad mini πρώτης γενιάς που μετά από ενημέρωση ήταν για τα σκουπίδια. Και χωρίς δυνατότητα να γυρίσει σε προηγούμενη version. 

Ο τελευταίος, αυτής της νοοτροπίας, φεύγοντας να κλείσει την πόρτα…

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1

Κλασικά γεμίσαμε μετόχους apple , εάν σας αρέσουν τόσο μπράβο σας να τα χαίρεστε.

Τελευταία συσκευή iphone 5S την ημέρα που σταμάτησε το jailbreak έφυγα και ναι οκ ήταν καλό αλλά σίγουρα δεν ήταν το ίδιο με day one. 

Αγόρασα OnePlus 5T  day 1 έως τώρα πάει σφαίρα, η OnePlus όμως έφερνε πολύ μέτρια Updates και ενώ κορόιδευα Samsung την θεωρώ πλέον υπόδειγμα και την διαφημίζω σε όλους (για ναυαριχδες είναι τοπ για mid Xiaomi is the king).

Τα updates είναι το κερασάκι στην τούρτα αν τα είχε και 100€ κάτω δεν θα είχε αντίπαλο η Sammy μπράβο τους λοιπόν, ξύπνησαν.

• Like 7
  • Thanks 1

44 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Ας μην αρχισουμε παλι αυτα τα ανουσια VS παιδια.

Υπαρχουν οντως 6s εκει εξω που για καποιους δουλευουν βουτυρο. Θελω μια συσκευη της ιδιας ηλικιας διπλα διπλα να δουμε διαφορες...

Αντικειμενικα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που να κραταει την ιδια συσκευη για πανω απο 1-2 χρονια. Εγω προσωπικα αλλαζω στο 6μηνο αλλα εγω ειμαι αρρωστακι.

Τα 4 χρονια θεωρω οτι ειναι υπεραρκετα για καποιον να κρατησει μια συσκευη. Ας κραταει η Apple για 6. Και? Περι ορεξεως...

Τι λες ρε συ; Τι είναι τα κινητά, κάλτσες; Φυσικά και θα το κρατήσες και 1 και 2 και 3 και 4 χρόνια αν καλύπτει τις ανάγκες σου...

1 ώρα πριν, Hetfield είπε

Προφανώς μόνο το δικό μου iPhone 6s μετά από αλλαγή μπαταρίας σε επίσημο αντιπρόσωπο της Apple κράταγε για 7 με 8 ώρες, έτσι?

Άμα θέλω και μια τσάντα power banks μαζί μου, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!

• Like 1

Ήταν ένας από τους κύριους λόγους που επέλεξα Samsung έναντι άλλων εταιρειών android (s21). Αλλάζω κινητό κάθε 3-4 χρόνια, οπότε γιατί να μην έχω το τελευταίο android στη συσκευή μου.

• Like 2

8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Τι λες ρε συ; Τι είναι τα κινητά, κάλτσες; Φυσικά και θα το κρατήσες και 1 και 2 και 3 και 4 χρόνια αν καλύπτει τις ανάγκες σου...

Ολες οι αποψεις σεβαστες. Απλα νομιζω πως μιλας για μειοψηφια (εκτος και αν αναφερεσαι σε μεγαλους ανθρωπους που δεν ασχολουνται ετσι κι αλλιως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...