Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν με τον όρο "να ενώσει" εννοείς να μπει ή μία δίπλα στην άλλη (και όχι, π.χ. η μία μέσα στην άλλη), τότε προτείνω το δωρεάν και θαυματουργό Irfanview.
Κλικ στο Image → Merge images (Simple Panorama image...) → σέρνεις μέσα το πλαίσιο τις δύο εικόνες, επιλέγεις κάθετη (vertical) ή οριζόντια (horizontal) τοποθέτηση, την απόσταση μεταξύ των δύο εικόνων σε pixels → Create image και αποθηκεύεις τη νέα εικόνα.

• Like 2
Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι μπορείς και να τοποθετήσεις μια εικόνα μέσα σε μια άλλη, ως εξής:
Ανοίγεις την πρώτη εικόνα (τη μεγαλύτερη σε διαστάσεις, προφανώς) με το IfranView → Edit → Insert overlay/watermark color/image... → στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις τη δεύτερη εικόνα με το Choose → με κλικ μέσα στην πρώτη εικόνα επιλέγεις πού θα τοποθετηθεί η νέα εικόνα (μπορείς να κάνεις πολλαπλά κλικ μέχρι να σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα) → στο Overlay Transparency επιλέγεις το ποσοστό διαφάνειας, αν θέλεις → OK.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο τζάμπα πρόγραμμα για να μοντάρεις φωτογραφίες είναι το krita ,είναι και open source νομίζω. Μοιάζει αρκετά με το photoshop.

Τώρα κάτι τόσο απλό που θες εσύ το κάνεις και στο paint🤣

Edit : Αν δεν θες να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα μπες στο pixlr (είναι σελίδα) ,από παλιά θυμάμαι ήταν τζάμπα αν δεν το έχουν αλλάξει.

Επεξ/σία από pcmasterrace123
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/2/2022 στις 2:30 ΜΜ, Dennis077 είπε

Καλησπέρα σας, ψάχνω ένα πρόγραμμα free που να μπορεί να ενώσει 2 φωτογραφίες σε μια, μήπως ξέρετε κάποιο; Ευχαριστώ

Δες και το GIMP

Δημοσ.
21 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε

Το καλύτερο τζάμπα πρόγραμμα για να μοντάρεις φωτογραφίες είναι το krita ,είναι και open source νομίζω. Μοιάζει αρκετά με το photoshop.

Τώρα κάτι τόσο απλό που θες εσύ το κάνεις και στο paint🤣

Edit : Αν δεν θες να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα μπες στο pixlr (είναι σελίδα) ,από παλιά θυμάμαι ήταν τζάμπα αν δεν το έχουν αλλάξει.

Επίσης ένα πολύ καλό δωρεάν online είναι το photopea

Photopea | Online Photo Editor

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/2/2022 στις 2:39 ΜΜ, accipio είπε

Αν με τον όρο "να ενώσει" εννοείς να μπει ή μία δίπλα στην άλλη (και όχι, π.χ. η μία μέσα στην άλλη), τότε προτείνω το δωρεάν και θαυματουργό Irfanview.
Κλικ στο Image → Merge images (Simple Panorama image...) → σέρνεις μέσα το πλαίσιο τις δύο εικόνες, επιλέγεις κάθετη (vertical) ή οριζόντια (horizontal) τοποθέτηση, την απόσταση μεταξύ των δύο εικόνων σε pixels → Create image και αποθηκεύεις τη νέα εικόνα.

Ακριβώς 2 εικόνες που είναι χωρισμένες να γίνουν μια. Το δοκίμασα αλλά έχω ένα θεμα μου βγάζει τη νέα εικόνα ενωμένη ως ασπρόμαυρη και όχι έγχρωμη όπως είναι κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Ακριβώς 2 εικόνες που είναι χωρισμένες να γίνουν μια. Το δοκίμασα αλλά έχω ένα θεμα μου βγάζει τη νέα εικόνα ενωμένη ως ασπρόμαυρη και όχι έγχρωμη όπως είναι κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;

Μπορεί να είναι σε διαφορετικά color tables οι δύο φωτογραφίες ή μπορεί να μην είναι 24bit αλλά π.χ. 256 χρώματα και να μπερδεύεται.

Οι φωτογραφίες είναι από φωτογραφική ή από το Internet; Είναι και οι δύο jpg ή μήπως η μία είναι gif ή webp; Φόρτωσε την μία στο irfan και πήγαινε Image->Information και σύγκρινε το με την άλλη. Αν είναι από φωτογραφική τότε στο information θα έχει στο κάτω μέρος και ένα κουμπάκι exif. Σύγκρινε τα και αυτά.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...