Panagiot1s_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μετακομίσω στην Ολλανδία, έχω συμβόλαιο στην vodafone το unlimited που έχει δωρεάν περιαγωγή data. Πήρα τηλέφωνο στην vodafone για να ρωτήσω και η υπάλληλος δεν ήξερε και μου είπε θα το προωθησει σε άλλον και θα με πάρουν έντος μιας εβδομάδας. Μπορώ να το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα με το ολλανδικό που θα πάρω εκεί ή δεν θα μου παρέχουν υπηρεσίες εάν είμαι για μεγάλο χρονικό διάστημα;
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 θεωρητικα ειχαν πει οτι μετα απο ενα διαστημα δεν μπορεις να το εχεις εξωτερικο αν δεν ερθεις εστω μια ημερα ελλαδα.αλλοι λενε οτι πολλους μηνες ηταν εξωτερικο και δεν ειχαν θεμα.το πιο βασικο.εχω wind απεριοριστα. roaming μου δινει 50 gb το μηνα. κ οχι απεριοριστα On 10/02/2022 at 13:32, Panagiot1s_ said: Καλησπέρα, Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μετακομίσω στην Ολλανδία, έχω συμβόλαιο στην vodafone το unlimited που έχει δωρεάν περιαγωγή data. Πήρα τηλέφωνο στην vodafone για να ρωτήσω και η υπάλληλος δεν ήξερε και μου είπε θα το προωθησει σε άλλον και θα με πάρουν έντος μιας εβδομάδας. Μπορώ να το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα με το ολλανδικό που θα πάρω εκεί ή δεν θα μου παρέχουν υπηρεσίες εάν είμαι για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα