Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Lite vs 3DS XL (used)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το 3DS είναι από τα πιο αγαπημένα μου συστήματα ever, έχουν περάσει πάνω από δέκα από τα χέρια μου και πλέον έχω καταλήξει να έχω στη συλλογή μου ένα N3DSXL SNES edition και ένα Ν2DSXL μαυροπράσινο. Το θετικό με τα 2DS/3DS είναι ότι σπάνε για την πλάκα τους. Στα αρνητικά είναι οι απαράδεκτες οθόνες και η κακή εργονομία, χρειάζονται οπωσδήποτε grips.

Προσωπικά δεν προτείνω την αγορά 3DS εν έτει 2022, αλλά από την άλλη το πιθανότερο είναι ότι θα μετανιώσεις και την αγορά ΝSw Lite, για μένα το ΟLED μοντέλο είναι μονόδρομος. Αν ο προβληματισμός σου είναι τα ακριβά games του Switch, κακώς προβληματίζεσαι, όλοι βρίσκουμε την άκρη μας με e-shops άλλων regions, με προσφορές και με μεταχειρισμένα σε αγγελίες. Δεν είναι υποχρεωτικά τα 60άρια.

Σε κάθε περίπτωση αν αποφασίσεις να πας σε 3DS, μην κοιτάς καν για το μικρό, προσωπικά θα πήγαινα σε 2DSXL.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Σαν κόστος αγοράς κονσόλας αντέχω το switch 

Αλλά 200 € για να παίξω 3 παιχνίδια το θεωρώ υπερβολή…

μπορεις παντα να παιρνεις μεταχειρισμενα θα σου ερχεται φθηνοτερο;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, czarjuly είπε

μπορεις παντα να παιρνεις μεταχειρισμενα θα σου ερχεται φθηνοτερο;

Ναι ΟΚ, αλλά ξεκινήσαμε με 100ρικο, θα πάμε στο 200άρι (ή και 400αρι, γιατί από ότι κατάλαβα όση διαφορά έχει το 3DS από το switch lite, άλλη τόση έχει το switch lite από το OLED) για την κονσόλα (δίαβασα όσα έγραψε ο @Malthador, ο οποίος σίγουρα έχει άποψη και ξέρει)

Εν τω μεταξύ στα μτχ, η αγορά στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο, εδώ βλέπω πουλάνε 30€ το Mario Kart μεταχειρισμένο που το παίρνω του κουτιού με 38€...

Δημοσ.

Αφού δεν θέλεις να ανέβεις στο ποσό μην σκέφτεσαι καν το oled και αν μπορείς ανέβα λίγο και πάρε το κανονικό switch v2 που θα σε καλύψει εξίσου . Πάντως οποιοδήποτε switch/lite είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε 3ds, εκτός αν σε περιορίζει τόσο πολύ το ποσό η ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένους τίτλους . Το lite μπορεί να έχει θέμα και με joycon drift και να πάει για service όλη η κονσόλα , αυτό είναι το κυρίως αρνητικό .

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα δεν τίθεται σύγκριση το switch είναι μονόδρομος και ακόμα η πιο απλή φθηνή εκδοχή δηλ το lite είναι ανώτερο από το δεκαετίας πλας 3ds. 

Δημοσ.

Μαλλον σε εχουμε δυσκολεψει να διαλεξεις παρα σε βοηθησαμε να παρεις αποφαση.

Η επιλογη του switch ειναι η καλυτερη επιλογη αν ομως δεν σε ενδιαφερει το οικονομικο.Δηλαδη να πληρωνεις ακριβα παιχνιδια.

Η λυση ενος 3dsxl/2dsxl (για μενα ενα απο αυτα τα 2 μοντελα να διαλεξεις) ειναι εξισου καλη.Τα γραφικα ειναι ικανοποιητικά, πολλα Και καλα παιχνιδια στο υφος που βγαζει η νιντεντο.Φθηνα παιχνιδια βρισκεις τωρα για την κονσολα.Και το μεγαλο πλεονέκτημα που εχεις ειναι οτι σπαει για πλακα η κονσολα.Αγοραζεις μια μεγαλη χωρητικότητα καρτα μνημης και μεταμορφώνεις το μηχανακι σε απολυτη gaming κονσολα.

Υπαρχει και η λυση μτχ switch που παιρνει χακ και εχεις ολα τα καλουδια.   

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Μαλλον σε εχουμε δυσκολεψει να διαλεξεις παρα σε βοηθησαμε να παρεις αποφαση.

Η επιλογη του switch ειναι η καλυτερη επιλογη αν ομως δεν σε ενδιαφερει το οικονομικο.Δηλαδη να πληρωνεις ακριβα παιχνιδια.

Η λυση ενος 3dsxl/2dsxl (για μενα ενα απο αυτα τα 2 μοντελα να διαλεξεις) ειναι εξισου καλη.Τα γραφικα ειναι ικανοποιητικά, πολλα Και καλα παιχνιδια στο υφος που βγαζει η νιντεντο.Φθηνα παιχνιδια βρισκεις τωρα για την κονσολα.Και το μεγαλο πλεονέκτημα που εχεις ειναι οτι σπαει για πλακα η κονσολα.Αγοραζεις μια μεγαλη χωρητικότητα καρτα μνημης και μεταμορφώνεις το μηχανακι σε απολυτη gaming κονσολα.

Υπαρχει και η λυση μτχ switch που παιρνει χακ και εχεις ολα τα καλουδια.   

Τhanks για την απάντηση 

Κάτι μου λέει ότι βέβαια ότι τα μτχ switch που παίρνουν χακ θα κάνουν όσο ένα PS5 :D

Δημοσ.

Οχι τοσο πολυ, εκει στα 250 ευρω παιζει η τιμη τους.Σκετη κονσολα χωρις εξτρα πραγματα.ριξε μια ματια στις αγγελιες και στις αγγελιες στο car.gr.

Δημοσ.

απο οτι βλεπω σε αγγελιες τα 3dsxl κρατανε αξια οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμφερουσα η αγορα τους.....

Spoiler

εμενα μου ειχε κατσει καλη περιπτωση ειχα παραγγειλει ενα δευτερο 3dsxl απο γνωστη αλυσιδα στην εκπνοη της διαθεσιμοτητας  με αντικαταβολη και μου το εφεραν χωρις να ζητησουν λεφτα!Βεβαια ηταν παραβιασμενη η ταινια γνησιοτητας αλλα δεν με χαλασε καθολου δουλευε κανονικα

Δημοσ.
Στις 10/2/2022 στις 12:50 ΜΜ, AristidisZ είπε

Σε μια φάση παλιμπαιδισμού, λέω μήπως κάνω δώρο στον εαυτό μου μια από τις παραπάνω κονσόλες, γιατί με την έλευση του τέκνου το αραλίκι στο σαλόνι με το PS4 έχει γίνει μάλλον όνειρο θερινής νυκτός, οπότε έλεγα να αγοράσω μια φορητή κονσόλα για να χαζεύω λίγο 

Προφανώς και το switch είναι ανώτερο ως κονσόλα, όμως η ιδέα των 50-60 € για ένα παιχνίδι με απωθεί λίγο :P

Τι γνώμη έχετε, αξίζει ένα μεταχειρισμένο 3DS και μερικά παιχνιδάκια στα 15-20€ ή να δω το switch ; 

Τον Οκτωβριο πηρα μτχ nintendo switch απο αγγελια εδω στο insomnia. 240 ευρω με sd card και το zelda botw. Βεβαια ηταν σε αριστη κατασταση, μαζι με το κουτι του, τα manuals του, ολα κομπλε. Ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.

Εφοσον κιολας λες πως δεν παιζεις παιχνιδια με το τσουβαλι, ψαχνοντας θα βρισκεις ευκαιριες. Ειτε προσφορες απο καταστηματα, ειτε μεταχειρισμενα. Απο την αλλη, μπορεις και να το "σπασεις" οπως λενε οι φιλοι απο πανω, αλλα ειναι αλλη κατασταση αυτη, δεν μπορω να σου πω ναι ή οχι.

Προσωπικα, επειδη ουτε εμενα μου αρεσει να σκαω τα πενηνταρικα σαν τα φυστικια, ψαχνω για προσφορες κλπ. Μεχρι στιγμης εκτος του Zelda, πηρα το Hades 20,00€, το little nightmares 23,00€, το Starlink 7,00€ και το Mario live kart 60,00€. Σε επιπεδο τιμων, δεν εχει σχεση με ps4 που τα παιχνιδια του φτανουν μεχρι και 10€ σε προσφορες, αλλα αν δεν παιζεις πολλες ωρες, η διαφορα στο κοστος δεν ειναι τοσο μεγαλη.

Τωρα για το 3ds δεν μπορω να σε βοηθησω. Δεν την εχω ακουμπησει την κονσολα. Πριν το switch, ειχα παρει ενα dsi με ενα πενηνταρικο και δεν αξιζε. Καλυτερα αυτα τα λεφτα να τα ειχα δωσει για ενα επιπλεον παιχνιδι στο switch.

Με τo Switch ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, με μοναδικο αστερισκο τα κοστη. Οποτε εξαρταται απο τον καθενα το ποσο θελει να επενδυσει.

Δημοσ.

πιστευω το 3ds θα σε ικανοποιηση και θα καλυψη ολα τα θελω σου επισης θα βρεις μεταχειρισμενο στη τιμη που θες οσο για τιτλους εχει πολλους και καλους!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ένα χρόνο μετά, αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα New 3DS XL, περισσότερο σκεφτόμενος ότι είναι συλλεκτικό κομμάτι, Switch παίρνω οιαδήποτε στιγμή θελήσω στην τελική από εδώ 

Μετά από κάτι ψιλο εγκεφαλικά από τις εν Ελλάδι τιμές, βρήκα ένα από Αγγλία σε υπεράριστη κατάσταση, στα 190€

Έτυχε να πάει φίλος εκεί μια βδομάδα για δουλειές, οπότε γλίτωσα και μεταφορικά / τελωνεία και τα ρέστα, αφού το πήρε αυτός από εκεί

Τρίτη παραλαμβάνω :)

Επεξ/σία από AristidisZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...