Gregapos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε after sales support δεν μου έχει τύχει ακόμη. Ελαττωματική συσκευή έτυχε σε γνωστό και του το αλλάξανε με καινούργιο σφραγισμένο εντός 7 ημερών (DOA). Πάντως όπως έχω πει από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω πάρει κινητό και δεν είχα θέμα. Καλό αυτό.. Χωρίς πολλά πολλά, έτσι; 47 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Επειδη εκατσα και εψαξα, οι μετρημενες στα δαχτυλα του χειρου αρνητικες κριτικες ειναι απο συσκευες που υπηρχαν σημαδια οτι ηταν χρησιμοποιημενες. Τωρα οι περισσοτεροι που αγοραζουν κινητα δε νομιζω οτι δινουν και τοσο προσοχη παντως.. Επισης προβληματιζει και το γεγονος που εγραψε αλλος φιλος σχετικα με τις κριτικες. Βεβαια και εγω δεν εχω λογαριασμο στο Bestprice και αν ειναι να κανω καποια θετικη αξιολογηση για μια μελλοντικη αγορα μου, ετσι θα δειχνει και σε εμενα. Ακούγεται λίγο ακραίο.. Σε αυτούς έκαναν επιστροφή; Η δεν το παραδέχτηκαν; Να βρέθηκαν τόσοι πολλοί "μαζεμένοι" που να ήταν η πρωτη τους κριτική;
GATE123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Gregapos είπε Καλό αυτό.. Χωρίς πολλά πολλά, έτσι; Ναι ναι ούτε κουβέντα. 1
Witcher1st Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μπορεις να βρεις το δικιο σου εαν παραλαβεις κινητο που να φαινεται οτι η συσκευασια του εχει ανοιχθει ξανα; Τελικα καποιος σιγουρος τροπος για να τσεκαρεις μεσω IMEI εαν το κινητο εχει λειτουργησει πιο πριν, υπαρχει;
AntiCambeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, Witcher1st είπε Επειδη εκατσα και εψαξα, οι μετρημενες στα δαχτυλα του χειρου αρνητικες κριτικες ειναι απο συσκευες που υπηρχαν σημαδια οτι ηταν χρησιμοποιημενες. Τωρα οι περισσοτεροι που αγοραζουν κινητα δε νομιζω οτι δινουν και τοσο προσοχη παντως.. Επισης προβληματιζει και το γεγονος που εγραψε αλλος φιλος σχετικα με τις κριτικες. Βεβαια και εγω δεν εχω λογαριασμο στο Bestprice και αν ειναι να κανω καποια θετικη αξιολογηση για μια μελλοντικη αγορα μου, ετσι θα δειχνει και σε εμενα. Για ποιό απο τα 2 καταστήματα;
bizgonnabeout1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Τελικά είχε κάποιος ένα after sale experience με το Arena777? Βρίσκω το iPhone 14 870ευρω και σκέφτομαι να το πάρω αλλά η διαφορά με τα άλλα καταστήματα είναι μεγάλη και με προβλήματιζει.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2022 στις 6:39 ΜΜ, bizgonnabeout1 είπε Τελικά είχε κάποιος ένα after sale experience με το Arena777? Βρίσκω το iPhone 14 870ευρω και σκέφτομαι να το πάρω αλλά η διαφορά με τα άλλα καταστήματα είναι μεγάλη και με προβλήματιζει. Εχει ανοιχτεί θέμα και έχει γίνει ερώτημα από άλλο μέλος, για αγορά Realme 8 που δεν προοριζόταν για Ε.Ε. και δεν είχε NFC, ούτε εγγύηση αντιπροσωπείας.Στο προτελευταίο post, γράφει πως υποσχέθηκε επιστροφή χρημάτων το συγκεκριμένο κατάστημα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από AntiCambeR
GATE123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εχει ανοιχτεί θέμα και έχει γίνει ερώτημα από άλλο μέλος, για αγορά Realme 8 που δεν προοριζόταν για Ε.Ε. και δεν είχε NFC, ούτε εγγύηση αντιπροσωπείας.Στο προτελευταίο post, γράφει πως υποσχέθηκε επιστροφή χρημάτων το συγκεκριμένο κατάστημα. Αυτό δείχνει ότι το κατάστημα είναι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα