Witcher1st Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Το θεμα με αυτα τα καταστηματα ειναι τι γινεται εαν τα χρειαστουμε σε περιπτωση εγγυησης.
frostyfrosty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Ειμαι και εγω σε θεμα αναζητησης και σκευτομαι σοβαρα και τα δυο καταστηματα,απο οτι εχουν απαντησει δεν εχεις θεμα εγγυησης γιατι κοβεται κανονικα αποδειξη με το imei της συσκευης. Τωρα αν γνωριζεις κατα παραπανω θα ηθελα να το μαθω!! Αν βρισκεσαι αθηνα καλο ειναι να τα επισκευτεις απο κοντα να σου απαντησουν οι ιδιοι. Σε θεμα εγγυησης δεν χρειαστηκε εως τωρα διοτι και τα 3 μου Iphone τα εχω αγορασεις απο skroutz και ητανε αριστα!! Απλως ειμαι σε αναζητηση αναβαθμισης και μεχρι τωρα τα δυο εν λογω καταστηματα εχουν αρκετα καλη τιμη για την συσκευη που ψαχνω.
Witcher1st Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, frostyfrosty είπε Ειμαι και εγω σε θεμα αναζητησης και σκευτομαι σοβαρα και τα δυο καταστηματα,απο οτι εχουν απαντησει δεν εχεις θεμα εγγυησης γιατι κοβεται κανονικα αποδειξη με το imei της συσκευης. Τωρα αν γνωριζεις κατα παραπανω θα ηθελα να το μαθω!! Αν βρισκεσαι αθηνα καλο ειναι να τα επισκευτεις απο κοντα να σου απαντησουν οι ιδιοι. Σε θεμα εγγυησης δεν χρειαστηκε εως τωρα διοτι και τα 3 μου Iphone τα εχω αγορασεις απο skroutz και ητανε αριστα!! Απλως ειμαι σε αναζητηση αναβαθμισης και μεχρι τωρα τα δυο εν λογω καταστηματα εχουν αρκετα καλη τιμη για την συσκευη που ψαχνω. To IMEI πως ακριβως το ελεγχεις; Δοκιμασα καμια 10αρια διαφορετικα σαϊτ, τα περισσοτερα εδειχναν διαφορετικες πληροφοριες, ακομα και για το μοντελο του κινητου! Επισης εβλεπα πχ για ενα S21+ και ελεγε οτι ειναι 2 ετων απο την ημερομηνια παραγωγης, δλδ απο τις πρωτες παρτιδες του εργοστασιου. Φανταζομαι αν βρισκεται 2 χρονια κλειστο, οτι η μπαταρια ηδη θα εχει αποδυναμωθει τουλαχιστον κατα 10%.. Οποτε εχει και τα αρνητικα του εαν αγοραζεις κινητα προς το τελειωμα του στοκ τους. Ναι μεν χαμηλοτερη τιμη, αλλα και χειροτερη μπαταρια. Η εγγυηση ξεκιναει απο την ημερομηνια αγορας φανταζομαι, σωστα;
GATE123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, Witcher1st είπε To IMEI πως ακριβως το ελεγχεις; Δοκιμασα καμια 10αρια διαφορετικα σαϊτ, τα περισσοτερα εδειχναν διαφορετικες πληροφοριες, ακομα και για το μοντελο του κινητου! Επισης εβλεπα πχ για ενα S21+ και ελεγε οτι ειναι 2 ετων απο την ημερομηνια παραγωγης, δλδ απο τις πρωτες παρτιδες του εργοστασιου. Φανταζομαι αν βρισκεται 2 χρονια κλειστο, οτι η μπαταρια ηδη θα εχει αποδυναμωθει τουλαχιστον κατα 10%.. Οποτε εχει και τα αρνητικα του εαν αγοραζεις κινητα προς το τελειωμα του στοκ τους. Ναι μεν χαμηλοτερη τιμη, αλλα και χειροτερη μπαταρια. Η εγγυηση ξεκιναει απο την ημερομηνια αγορας φανταζομαι, σωστα; Το ποιο γνωστό site για το IMEI είναι αυτό https://www.imei.info/ Η εγγύηση ξεκινάει από την ημερομηνία αγοράς / κοπεί απόδειξης. Οι μπαταρίες πλέον δεν αποδυναμώνονται έτσι.
Witcher1st Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, GATE123 είπε Οι μπαταρίες πλέον δεν αποδυναμώνονται έτσι. Πηγη;
AntiCambeR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 12:19 ΜΜ, dimitris_sal είπε Τίποτα ιδιαίτερο! Μόνο ίδια διεύθυνση, ίδια επωνυμία, ίδιο κωδικό στα προιόντα, ίδιο ΑΦΜ και ίδιο ΓΕΜΗ... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Α,διαφέρουν στις τιμές! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στο κατάστημα σε κάποιο συγκεκριμένο κινητό ποια τιμή ισχύει;
Witcher1st Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Και παλι μια σαφη απαντηση δεν εχει υπαρξει με το πως κατεφερνουν να εχουν τιμες χαμηλοτερες εως και 10-20% σε σχεση με το skroutz. Δεν ειναι μικρη διαφορα..
Witcher1st Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Τι ακριβως εννοει με το "φιλμακι" ;;
GATE123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε Τι ακριβως εννοει με το "φιλμακι" ;; Μήπως εννοει εργοστασιακή μεμβράνη?
Gregapos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά τσέκαρα λίγο τις κριτικές στο bestprice και βλέπω πως η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι από άτομα που έίτε έφτιαξαν προφίλ την ίδια μέρα που έγινε η κριτική, είτε λίγες μέρες νωρίτερα και δεν έχουν άλλες ενέργειες στο ιστορικό τους. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Είναι κανείς που να χρειάστηκε το after sales support; Ή που να του έτυχε ελαττωματική συσκευή για να μας πει τι αντιμετώπιση είχε;
Witcher1st Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, Gregapos είπε Παιδιά τσέκαρα λίγο τις κριτικές στο bestprice και βλέπω πως η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι από άτομα που έίτε έφτιαξαν προφίλ την ίδια μέρα που έγινε η κριτική, είτε λίγες μέρες νωρίτερα και δεν έχουν άλλες ενέργειες στο ιστορικό τους. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Είναι κανείς που να χρειάστηκε το after sales support; Ή που να του έτυχε ελαττωματική συσκευή για να μας πει τι αντιμετώπιση είχε; Επισης το περιεργο ειναι οτι αυτα τα gold καταστηματα δεν εχουν παραπανω απο 1 χρονο στο bestprice. Ισως μετα χανονται για να γλυτωσουν το after sale support και επανεμφανιζονται με αλλη επωνυμια; Αρκετα μπερδεμενα τα πραγματα.. Οχι πως με τα περισσοτερα καταστηματα του Skroutz μπορεις να βγαλεις ακρη.. Εδω ακομα και με Mediamarkt, Plasio κτλ περιμενεις αρκετο καιρο με το support.. Το μοναδικο θεμα που βρισκω ειναι εαν πουλανε χρησιμοποιημενα κινητα. Διαβαζω οτι ευκολα μπαινει ξανα στο κουτι η ταινια σφραγισματος.. Και δεν ξερω εαν υπαρχει τροπος να δουμε εαν η συσκευη εχει ανοιχθει παλαιοτερα..
Gregapos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Επισης το περιεργο ειναι οτι αυτα τα gold καταστηματα δεν εχουν παραπανω απο 1 χρονο στο bestprice. Ισως μετα χανονται για να γλυτωσουν το after sale support και επανεμφανιζονται με αλλη επωνυμια; Αρκετα μπερδεμενα τα πραγματα.. Οχι πως με τα περισσοτερα καταστηματα του Skroutz μπορεις να βγαλεις ακρη.. Εδω ακομα και με Mediamarkt, Plasio κτλ περιμενεις αρκετο καιρο με το support.. Το μοναδικο θεμα που βρισκω ειναι εαν πουλανε χρησιμοποιημενα κινητα. Διαβαζω οτι ευκολα μπαινει ξανα στο κουτι η ταινια σφραγισματος.. Και δεν ξερω εαν υπαρχει τροπος να δουμε εαν η συσκευη εχει ανοιχθει παλαιοτερα.. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ σχετικά με το χρόνο που είναι up. Άν ήταν χρησιμοποιημένα, όμως θεωρώ πως όλο και κάποιο σημάδι χρήσης θα είχε βρεθεί σε κάποια συσκευή και ο "τυχερός" όλο και κάποια ανάρτηση θα είχε κάνει.
GATE123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Gregapos είπε Παιδιά τσέκαρα λίγο τις κριτικές στο bestprice και βλέπω πως η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι από άτομα που έίτε έφτιαξαν προφίλ την ίδια μέρα που έγινε η κριτική, είτε λίγες μέρες νωρίτερα και δεν έχουν άλλες ενέργειες στο ιστορικό τους. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Είναι κανείς που να χρειάστηκε το after sales support; Ή που να του έτυχε ελαττωματική συσκευή για να μας πει τι αντιμετώπιση είχε; after sales support δεν μου έχει τύχει ακόμη. Ελαττωματική συσκευή έτυχε σε γνωστό και του το αλλάξανε με καινούργιο σφραγισμένο εντός 7 ημερών (DOA). Πάντως όπως έχω πει από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω πάρει κινητό και δεν είχα θέμα.
Witcher1st Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Gregapos είπε Αυτό σκέφτηκα κι εγώ σχετικά με το χρόνο που είναι up. Άν ήταν χρησιμοποιημένα, όμως θεωρώ πως όλο και κάποιο σημάδι χρήσης θα είχε βρεθεί σε κάποια συσκευή και ο "τυχερός" όλο και κάποια ανάρτηση θα είχε κάνει. Επειδη εκατσα και εψαξα, οι μετρημενες στα δαχτυλα του χειρου αρνητικες κριτικες ειναι απο συσκευες που υπηρχαν σημαδια οτι ηταν χρησιμοποιημενες. Τωρα οι περισσοτεροι που αγοραζουν κινητα δε νομιζω οτι δινουν και τοσο προσοχη παντως.. Επισης προβληματιζει και το γεγονος που εγραψε αλλος φιλος σχετικα με τις κριτικες. Βεβαια και εγω δεν εχω λογαριασμο στο Bestprice και αν ειναι να κανω καποια θετικη αξιολογηση για μια μελλοντικη αγορα μου, ετσι θα δειχνει και σε εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα