frostyfrosty Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Ειμαι σε αναζητηση αγορας κινητου και απο οτι εκανα την ερευνα μου και τα δυο κατασταματα ειναι πιστοποιημενα απο bestprice.gr αλλα απο οτι ειδα πρεπει να ειναι το ιδιο καταστημα,εχει ψωνησεις καποιος απο τα εν λογω καταστηματα? Ευχαριστω εκ των προτερων!
dhmak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ιούνιο 2021 αγόρασα το redmi 9a απο arena777 και όλα καλά. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από dhmak
GATE123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, frostyfrosty είπε Ειμαι σε αναζητηση αγορας κινητου και απο οτι εκανα την ερευνα μου και τα δυο κατασταματα ειναι πιστοποιημενα απο bestprice.gr αλλα απο οτι ειδα πρεπει να ειναι το ιδιο καταστημα,εχει ψωνησεις καποιος απο τα εν λογω καταστηματα? Ευχαριστω εκ των προτερων! Και από τα δύο έχω αγοράσει. Όλα καλά προχωρά κανονικά με κλειστά μάτια.
frostyfrosty Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Ρωταω γιατι αγορα που θελω να κανω ειναι συσκευη Apple μεγαλης αξιας για αυτο το ψαχνω τοσο!! Ωστε να μπορω να παραλαβω απο την εδρα τους ωστε να ελεξω πριν αγορασω.
alan boy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ το καλοκαίρι είχα πάρει ένα poco f3 δεν είχα κάποιο πρόβλημα
frostyfrosty Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, alan boy είπε Και εγώ το καλοκαίρι είχα πάρει ένα poco f3 δεν είχα κάποιο πρόβλημα Απο arena777 η mi.gr πηρατε το κινητο σας?
alan boy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από το mi.gr Tη μια μέρα παρήγγειλα την άλλη μέρα το είχα. Θα ξαναψωνιζα άνετα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από alan boy
tasvar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ από mi.gr με αντικαταβολή. Ολα καλά.
bkran Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Κι εγώ πήρα από το arena77 πρόσφατα και παρέλαβα από το κατάστημα. Είναι κανονικό κατάστημα ( όχι κάποια αποθήκη ) και συγκεκριμένα για realme μου είπαν ότι καλύπτεται κανονικά από αντιπροσωπεία με 2 χρόνια εγγύηση με την απόδειξη.
Nabuko Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Για μισό. Arena777 και Arena77 έχουν κάποια σχέση?
dimitris_sal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τίποτα ιδιαίτερο! Μόνο ίδια διεύθυνση, ίδια επωνυμία, ίδιο κωδικό στα προιόντα, ίδιο ΑΦΜ και ίδιο ΓΕΜΗ... Spoiler Α,διαφέρουν στις τιμές! Spoiler Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από dimitris_sal 1 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 21 hours ago, frostyfrosty said: Ρωταω γιατι αγορα που θελω να κανω ειναι συσκευη Apple μεγαλης αξιας για αυτο το ψαχνω τοσο!! Ωστε να μπορω να παραλαβω απο την εδρα τους ωστε να ελεξω πριν αγορασω. Από εκεί πήρα το iPhone 13 pro (πήγα και το παρέλαβα ο ίδιος). Κόπηκε κανονική απόδειξη με το ΙΜΕΙ κλπ. 52 minutes ago, Nabuko said: Για μισό. Arena777 και Arena77 έχουν κάποια σχέση? Τα ίδια είναι αλλά εμφανίζουν διαφορετικές τιμές σε αρκετά μοντέλα ανάλογα με την πλατφόρμα αναζήτησης τιμών που χρησιμοποιείς. Όταν έψαχνα το 13pro, το ίδιο κατάστημα (ως προς την έδρα του), το έδινε με διαφορά τιμής πάνω απο 100 ευρώ ανάλογα με το αν το έψαχνες στο skroutz, στο bestprice, κλπ... 1
frostyfrosty Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Από εκεί πήρα το iPhone 13 pro (πήγα και το παρέλαβα ο ίδιος). Κόπηκε κανονική απόδειξη με το ΙΜΕΙ κλπ. Τα ίδια είναι αλλά εμφανίζουν διαφορετικές τιμές σε αρκετά μοντέλα ανάλογα με την πλατφόρμα αναζήτησης τιμών που χρησιμοποιείς. Όταν έψαχνα το 13pro, το ίδιο κατάστημα (ως προς την έδρα του), το έδινε με διαφορά τιμής πάνω απο 100 ευρώ ανάλογα με το αν το έψαχνες στο skroutz, στο bestprice, κλπ... Τελεια δηλαδη δεν ειχες καποιο θεμα διοτι και εγω θελω να αγορασω το Iphone 13 pro max και εποικηνωνησα μαζι τους ωστε να παραλαβω απο εδρα για να κανω ελεγχο imei και serial. Τα 3 προηγουμενα iphone Μου τα πηρα Απο skroutz τα δυο απο phonebird και το αλλο απο kaizerstore. Απλως ηθελα διευκρηνηση για προβληματιστηκα απο την αρκετα μεγαλη διαφορας τιμης σε σχεση με αλλα καταστηματα!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, frostyfrosty said: Τελεια δηλαδη δεν ειχες καποιο θεμα διοτι και εγω θελω να αγορασω το Iphone 13 pro max και εποικηνωνησα μαζι τους ωστε να παραλαβω απο εδρα για να κανω ελεγχο imei και serial. Τα 3 προηγουμενα iphone Μου τα πηρα Απο skroutz τα δυο απο phonebird και το αλλο απο kaizerstore. Απλως ηθελα διευκρηνηση για προβληματιστηκα απο την αρκετα μεγαλη διαφορας τιμης σε σχεση με αλλα καταστηματα!! Ναι όλα οκ καθώς και ο σχετικός έλεγχος του serial από την Apple.
jodact Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Mάλλον είναι ακριβώς το ίδιο μαγαζί το Mi.gr και το arena77. Εχω πάρει ενα S21+ απο το mi.gr, πηγα στο μαγαζι τους στο περιστέρι πρίν το καλοκαίρι και ειχαν χαρτί και απο το arena στη τζαμαρια ως σημειο παραλαβής. Κυριως σημειο παραλαβής ηταν, δεν ειχε έκθεση παρα μονο μερικά αξεσουάρ. Kαι ναι ειχε οντως διαφορετικες τιμές στις 2 ιστοσελίδες. Δε ξερω αν εχει αλλαξει κάτι στο καταστημα τοσους μηνες μετά. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα γενικώς. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι το ενα δηλωνει skroutz partner Και το άλλο bestprice. Μπορει να εχει δυο site για να διαφημιζεται ως partner και στις 2 πλατφορμες. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από jodact
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα