giannhsma84 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα έχω ένα golf 4 εδώ και μέρες δεν ανάβουν τα φώτα πορείας εμπρός φλας υαλοκαθαριστιρες και κόρνα έχω αλλάξει όλα τα ρελε και έχω ελέγξει όλες τις ασφάλειες μπορεί να έχουν σχέση όλα αυτά μαζί όπως πχ κοινή γείωση γιατί για να έχουν καεί όλα μαζί δεν νομίζω!!
xsterg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 απευθυνσου σε ηλεκτρολογο αυτοκινητων. παντως εμενα πιο πολυ σαν ασφαλεια μου κανει. οταν λες εχεις ελενξει τις ασφαλειες πως τις εχεις ελενξει? με δοκιμαστικο, πολυμετρο, ματι, σαλιο η κατι αλλο?
giannhsma84 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Με πολύμετρο τις μέτρησα όλες!!
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, giannhsma84 είπε Με πολύμετρο τις μέτρησα όλες!! Εξω απο την βαση ή κουμπωμένες;
bill999r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Κ εμένα κάτι σε γείωση μου κάνει για να έχουν νεκρώσει όλα ταυτόχρονα. Παίζει να έβγαλες μπαταρία η να έκανες πρόσφατα καμία επισκευή;
giannhsma84 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δεν έκανα καμία επισκευή και δεν έβγαλα μπαταρία!!μια μέρα δούλεψαν όλα τυχαία ίσως και μόλις έσβησα την μηχανή και ξαναέβαλα μπρος πάλι δεν δούλευε τπτ 10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εξω απο την βαση ή κουμπωμένες; Και έξω και κουμπομενες απλά πήρα σώμα από το σασί ίσως είναι λαθος
xsterg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 φιλε ειπαμε. ηλεκτρολογος. σωστος ηλεκτρολογος με πολυμετρο. εμενα κατι σε ασφαλεια μου κανει. ψαξε να βρεις μην υπαρχει και δευτερη ασφαλειοθηκη καπου στο αυτοκινητο. αυτα εαν το αυτοκινητο ειναι 1ο χερι. εαν ειναι απο 2ο και πανω κλαφτα. δεν ξερεις τι εχουν κανει οι προηγουμενοι.
nemom Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Στις 10/2/2022 στις 10:08 ΠΜ, giannhsma84 είπε Καλημέρα έχω ένα golf 4 εδώ και μέρες δεν ανάβουν τα φώτα πορείας εμπρός φλας υαλοκαθαριστιρες και κόρνα έχω αλλάξει όλα τα ρελε και έχω ελέγξει όλες τις ασφάλειες μπορεί να έχουν σχέση όλα αυτά μαζί όπως πχ κοινή γείωση γιατί για να έχουν καεί όλα μαζί δεν νομίζω!! χωρίς την πλάκα, πρέπει να δεις όχι μόνο τί δεν λειτουργεί αλλά και τί λειτουργεί και να το δεις με αναμμένη αλλά και με σβηστή μηχανή πχ τα φώτα θέσης που ανάβον μονόπλευρα όταν με σβηστή μηχανή γυρνάς το μοχλό των φλας ανάβουν μπρος-πίσω; μπορεί να είναι πολλά από γειώσεις μέχρι διακόπτη μίζας
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, giannhsma84 είπε Και έξω και κουμπομενες απλά πήρα σώμα από το σασί ίσως είναι λαθος Το σωμα απο το σασι που κολλαει; Οι ασφαλειες μετριούνται εκτός βασης με τους ακροδεκτες του πολυμετρου ο ενας στην μια ακρη της ασφάλειας και ο αλλος ακροδεκτη στην άλλη ακρη. Το πολύμετρο γυρισμρνο στα Ωμ και στο x1. Πρέπει η κάθε ασφάλεια να δειξει μηδεν Ωμ Προϋπόθεση να μην κρατας τους ακροδεκτες με τα δάχτυλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα