Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρησιμοποιω powerline της devolo το magic wifi 2 και δουλευει σε ολο τον χωρο τελεια εχω 50 στα 50 mb οταν ομως ανοιξω το pc  μου η ταχυτητα πεφτει 15-25mb σε αλλο pc ηταν 25-30mb π ειχα δοκιμασει. Τι μπορει να φταίει; με αλλες συσκευές στο δίκτυο η ταχύτητα ειναι μια χαρα!

Δημοσ.

μηπως κατεβαζει κατι to pc?  δες με ctrl alt delete στο network αν δειχνει κινηση

On 10/02/2022 at 02:37, Gogoskara said:

Καλησπέρα χρησιμοποιω powerline της devolo το magic wifi 2 και δουλευει σε ολο τον χωρο τελεια εχω 50 στα 50 mb οταν ομως ανοιξω το pc  μου η ταχυτητα πεφτει 15-25mb σε αλλο pc ηταν 25-30mb π ειχα δοκιμασει. Τι μπορει να φταίει; με αλλες συσκευές στο δίκτυο η ταχύτητα ειναι μια χαρα!

Δημοσ.
Στις 12/2/2022 στις 10:04 ΠΜ, poulinos είπε

μηπως κατεβαζει κατι to pc?  δες με ctrl alt delete στο network αν δειχνει κινηση

Οχι δεν κατεβάζει κατι εχω δει τ παντα... 

Είχα φτιαξει και ενα καλύτερο pc με τελευταία τεχνολογία και πάλι μου εκανε το ιδιο μολις άναβε μου έριχνε την ταχύτητα 20-30mb. Δεν ξέρω αν ειναι καποια ρύθμιση η κατι με την τεχνολογία του powerline το χω 3 χρόνια αυτο το μονο σταθερό ειναι οτι δεν εχω ping και ουτε ms μέσα σε games. Π.χ. lol παιζω με 60ms όπως καθε 50ρα σύνδεση. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι εννοείς όταν λες σου ρίχνει την ταχύτητα 20-30mb ? ότι κάνεις speedtest και σου εμφανίζει π.χ 20Mbps ? αντί για 50 που πληρώνεις ; 

Tο διαχ. πρόγραμμα της Devolo των Powerlines Που δου εμφανίζει την ταχύτητα ζεύξης μεταξύ των δύο Power line ? 

Δημοσ.
On 13/02/2022 at 18:40, Gogoskara said:

Οχι δεν κατεβάζει κατι εχω δει τ παντα... 

Είχα φτιαξει και ενα καλύτερο pc με τελευταία τεχνολογία και πάλι μου εκανε το ιδιο μολις άναβε μου έριχνε την ταχύτητα 20-30mb. Δεν ξέρω αν ειναι καποια ρύθμιση η κατι με την τεχνολογία του powerline το χω 3 χρόνια αυτο το μονο σταθερό ειναι οτι δεν εχω ping και ουτε ms μέσα σε games. Π.χ. lol παιζω με 60ms όπως καθε 50ρα σύνδεση. 

α.κανε τα τελευταια firmware update.

β.μπες στο devolo cockpit και δες και απο τις 2 πλευρες(κανεις κλικ στο καθε powerline)τι ταχυτητα εχει. κανε και ενα speedtest.μετα ανοιξε το δευτερο pc που σου κανει θεμα και δες αν αλλαζει κατι στο cockpit.κλειστο και ανοιξε το ή κανε Refresh.αν δεν αλλαζει τιποτα κατι με το pc ή με το δικτυο. αν αλλαζει κατι το πειραζει απο το pc.το pc το εχεις συνδεσει πανω στο ιδιο το devolo? εχει και καποια Profile για παρεμβολες αν μπεις στις ρυθμισεις που μπορεις να παιξεις με αυτες αν θες αφου δεις τι γινεται.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

α.κανε τα τελευταια firmware update.

β.μπες στο devolo cockpit και δες και απο τις 2 πλευρες(κανεις κλικ στο καθε powerline)τι ταχυτητα εχει. κανε και ενα speedtest.μετα ανοιξε το δευτερο pc που σου κανει θεμα και δες αν αλλαζει κατι στο cockpit.κλειστο και ανοιξε το ή κανε Refresh.αν δεν αλλαζει τιποτα κατι με το pc ή με το δικτυο. αν αλλαζει κατι το πειραζει απο το pc.το pc το εχεις συνδεσει πανω στο ιδιο το devolo? εχει και καποια Profile για παρεμβολες αν μπεις στις ρυθμισεις που μπορεις να παιξεις με αυτες αν θες αφου δεις τι γινεται.

1 pc εχω που μολις το αναψω ριχνει την ταχυτητα σημερα π.χ. εχει 18mb to cockpit ειναι updated και τα 2 μου βγαζουν το 66mbs k to allo 101mbs κ οι ρυθμισεις και τον 2 ειναι στο full power! αν σβησω το pc k kanw speedtest ap to kinhto kanei 51mbs result...

1293558966_devolo2.png.7dba6ba5f459f8999b1bdb1af900515b.png1372675781_devolo1.png.cb914d4a90a2af3b28ff61f34d4c7d5a.png

devolo 3.png

Δημοσ.

αν δεν αναψεις το pc και μπεις στο cockpit απο το κινητο εχεις παλι τα ιδια νουμερα?πχ 66 και 100.και μετα αναβεις το Pc και εχεις παλι στο cockpit τα ιδια νουμερα απλα μετα που κανεις speedtest απο το κινητο δεν εχεις πλεον 50mbit?

2 hours ago, Gogoskara said:

1 pc εχω που μολις το αναψω ριχνει την ταχυτητα σημερα π.χ. εχει 18mb to cockpit ειναι updated και τα 2 μου βγαζουν το 66mbs k to allo 101mbs κ οι ρυθμισεις και τον 2 ειναι στο full power! αν σβησω το pc k kanw speedtest ap to kinhto kanei 51mbs result...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου βγάζει 145mbs k 202mbs με κλειστο υπολογιστή απο κινητο αυτα ειναι κ τ προφιλ κ η μέτρηση απο κινητο.

Screenshot_20220227-234546_Speedtest.jpg

Screenshot_20220227-233840_Home Network.jpg

Screenshot_20220227-233408_Home Network.jpg

Επεξ/σία από Gogoskara
Δημοσ.

ενω με ανοιχτο σε ριχνει στα 100;το pc ειναι πανω στην πριζα του powerline?

29 minutes ago, Gogoskara said:

Μου βγάζει 145mbs k 202mbs με κλειστο υπολογιστή απο κινητο αυτα ειναι κ τ προφιλ κ η μέτρηση απο κινητο.

Screenshot_20220227-234546_Speedtest.jpg

Screenshot_20220227-233840_Home Network.jpg

Screenshot_20220227-233408_Home Network.jpg

Δημοσ.

Ναι με ριχνει στις μισες αποδοσεις σε mbs οχι αλλου το χω το pc κ αλου το powerline σε σπιτι με μονοφασικο ρευμα και γω τοσο καιρό πιστευω οτι φταιει το ρευμα κ το επηρεάζει οταν ανοιγει το pc.

Εδω η αλλαγη μολις πατησω το κουμπι απο το pc

Screenshot_20220228-144824_Home Network.jpg

Screenshot_20220228-144443_Home Network.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 28/02/2022 at 14:42, Gogoskara said:

Ναι με ριχνει στις μισες αποδοσεις σε mbs οχι αλλου το χω το pc κ αλου το powerline σε σπιτι με μονοφασικο ρευμα και γω τοσο καιρό πιστευω οτι φταιει το ρευμα κ το επηρεάζει οταν ανοιγει το pc.

Εδω η αλλαγη μολις πατησω το κουμπι απο το pc

αν μειωνεται η ταχυτητα αναμεσα στα powerlines οταν ανοιγεις το Pc που εγω αυτο καταλαβα τοτε παιζει να ειναι τροφοδοτικο pc. και αφου πεφτει η ταχυτητα αναμεσα στα powerlines ειναι λογικο να πεφτει και η ταχυτητα στο speedtest αφου πεφτεις πολυ χαμηλα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

αν μειωνεται η ταχυτητα αναμεσα στα powerlines οταν ανοιγεις το Pc που εγω αυτο καταλαβα τοτε παιζει να ειναι τροφοδοτικο pc. και αφου πεφτει η ταχυτητα αναμεσα στα powerlines ειναι λογικο να πεφτει και η ταχυτητα στο speedtest αφου πεφτεις πολυ χαμηλα.

Μπορεί εκει εχω καταλήξει και γω η στα καλώδια του κτιριου.

Δημοσ.
3 minutes ago, Gogoskara said:

Μπορεί εκει εχω καταλήξει και γω η στα καλώδια του κτιριου.

δοκιμασε σε αλλο pc αν μπορεις ή βαζοντας κατι αλλο στην ιδια πριζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...