Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Ακριβώς αυτή την απορία έχω κι εγώ. Αφού το βρήκες φθηνότερα γιατί ασχολείσαι με εμένα; Εγώ όταν βρίσκω κάτι φθηνότερα πάω και παίρνω από εκεί, δεν ενοχλώ αυτόν που το πουλά ακριβά.

Και φυσικά αφορά όλες τις πωλήσεις. Πουλάς κάτι σε άψογη κατάσταση και ο άλλος προσπαθεί με βλακείες να σου ξεφτιλισει το αντικείμενο .

Αφού δε θέλετε να πληρώσετε τρέχατε στους εμπόρους να πάρετε ό,τι σαβουρα έχουν με γυρισμένα χιλιόμετρα. Μετά μη παραπονιέστε όμως.

Ρε σεις οι περισσότεροι θέλουν μαντράδες μέχρι να σκουριάσει ο ρόμποκοπ.

Έχω αγγελία, πρώτο χέρι αυτοκίνητο, VW Group, άψογο, με τα Service ολα στην ώρα του (κάθε 8000 χλμ) με τα καλύτερα υλικά, ατρακάριστο, και το έχω πιο φτηνά απο τους 9/10 στο Car, και με τα 2/3 των χιλιομέτρων απο τους άλλους, και τα 10/10 μηνύματα είναι "φιλε δίνω 5.500 στο χέρι" (6500€ η αγγελία) ή "το έχω βρει στα ίδια λεφτά και με δόσεις από τον τάδε", και με ενοχλούν στο τηλέφωνο για να μου τα πουν αυτά, ίσα ίσα για να με εκνευρίσουν.

Στη μάντρα όλοι, να πάρουν σαπούνι πολυτελείας, από Ιταλίες και Γερμανίες.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 5
  • Sad 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Κοιτα WV Group ουτε εγω θα επαιρνα να σου πω την αληθεια,ειναι σχετικα αγνωστη μαρκα :P

κυκλοφορούνε πολλά αλλα στην Αμερική που είναι γνώστες 🤣 και σε ένα χωριό, αλλα δεν το ξέρετε. Μια πέτρα πετάς στην Καλιφόρνια, και χτυπάς 4. Τα έχω γράψει ολα αυτά στην Αγγελία, τίποτα δεν τους συγκινεί 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, papp0us είπε

Έχω αγγελία, πρώτο χέρι αυτοκίνητο, WV Group, άψογο, με τα Service ολα στην ώρα του (κάθε 8000 χλμ) με τα καλύτερα υλικά, ατρακάριστο, και το έχω πιο φτηνά απο τους 9/10 στο Car, και με τα 2/3 των χιλιομέτρων απο τους άλλους, και τα 10/10 μηνύματα είναι "φιλε δίνω 5.500 στο χέρι" (6500€ η αγγελία) ή "το έχω βρει στα ίδια λεφτά και με δόσεις από τον τάδε", και με ενοχλούν στο τηλέφωνο για να μου τα πουν αυτά, ίσα ίσα για να με εκνευρίσουν.

Άλλο αυτό.
Το καλύτερο το είχε κάνει ένας συγγενής.
Για πώληση π.χ. 10 χιλιάρικα, τον παίρνει ο άλλος και λέει, "έχω 9000 στο χέρι".
Απαντάει ο συγγενής "δώσε άλλα 1000 και έλα να το παραλάβεις".
Το έκλεισε ο εξυπνάκιας με την μία...

Βέβαια σε καταστάσεις που οι περισσότεροι θέλουν δόσεις, πέφτει τόσο απίστευτο φέσι και το δικαστικό σύστημα πετάει αετό, είναι λογικό όσοι έχουν μετρητά να θέλουν εκπτώσεις/τεμενάδες.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jmmys είπε

Και φυσικά, πάλι δεν είσαι σίγουρος,απλά μειώνεις κατά πολύ τις πιθανότητες να πάρεις σαβούρα. 

13 ώρες πριν, jmmys είπε

Οτι και και να κάνουν σε ένα αμάξι,τα εκατοντάδες χιλιάδες χλμ που θα κατεβάσουν, δεν θα μπορούν να κρυφτούν από ένα έμπειρο μάτι.

καταρίπτεις μονος σου τα λεγομενα σου

5 ώρες πριν, jmmys είπε

Το κόστος όμως είναι 100-150 ευρώ. 

Αν ψάξεις στο Google θα βρεις. 

μετρανε λεει το θορυβο και κανουν αναλυση καυσαεριων. ναι και; αλλη φθορα στην πολη αλλη στην εθνικη. αλλα αποτελεσματα στα ιδια χλμ

5 ώρες πριν, jmmys είπε

Προσοχή, ΌΧΙ εταιρείες που πουλάνε και οι ίδιες μεταχειρισμένα, αλλά που δεν έχουν καμμια σχέση με πώληση, αλλά μόνο με έλεγχο. 

γιατι οχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

καταρίπτεις μονος σου τα λεγομενα σου

μετρανε λεει το θορυβο και κανουν αναλυση καυσαεριων. ναι και; αλλη φθορα στην πολη αλλη στην εθνικη. αλλα αποτελεσματα στα ιδια χλμ

γιατι οχι;

Ωχ ρε φίλε, παίζεις με τις λέξεις που είπα, και κάνεις τη τριχα τριχιά. Μου θυμίζεις έναν άλλον εδώ μέσα. 

Στο σαλόνι αναφερόμουν ότι δεν θα μπορούν να τα κρύψουν όλα επειδή πολύ απλά κανένας δεν θα επιδιορθωσει τα πάντα άριστα. Κάτι θα υπάρχει που η φθορά του δεν θα ταιριάζει με αυτά που επιδιορθωθηκαν, ξανά, για το σαλόνι μιλάω, από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα. Και ακόμα και να το καταφέρει θα είναι η εξαίρεση. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά .

Αυτός που το πουλάει τόσο φτηνά είναι m@l@κας και ο οποιοσδήποτε πάει να το αγοράσει νομίζει ότι τον έπιασε κότσο ?

Είναι σαν αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στο mobile κ λένε " α βρήκα ένα εκεί κ το δίνει τόσο .." η απάντηση είναι " Ε και γιατί εσύ ο μάγκας δεν πας να το πάρεις ?

Είναι δηλαδή τόσο μακακας ο άλλος που το δίνει dumping price ?

Επίσης, είναι πολύ απλό κ κάτι άλλο εκτός απ τα εισαγωγής .

Αν έχεις εσύ ένα αμάξι κ δεν τα πάει καλά το 1ο που κάνεις είναι να το πας στον μαντρά να το ξεφορτωθείς γιατί άμα το πας στον επίσημο κ το τσεκάρει κ δει τι χρέπι είναι τότε κλαις κ λες δεν το βάζω φωτιά ( εγώ δεν είδα κανέναν μέχρι τώρα να το βάζει φωτιά ή να το πετάξει στο λιμάνι,..).

Και μετά πας στον έμπορο κ στο παίρνει γιατί το άλλο που θα σου πασάρει είναι πιο σαπακι με άπειρα χλμ .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

γιατι οχι;

Γιατί θα στο βγάλουν σκάρτο για να πουλήσουν τα δικά τους. Εσύ γιατί λες;;;;; Και πάλι και εκεί θα υπάρχουν εξαιρέσεις. 

Τίποτα δεν ειναι σίγουρο σε μτχ. Απλά παίζεις με τις πιθανότητες. Το αν θα βγει καλό, εξαρτάται από δεκάδες παραμέτρους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, zaras27 είπε

Αυτός που το πουλάει τόσο φτηνά είναι m@l@κας και ο οποιοσδήποτε πάει να το αγοράσει νομίζει ότι τον έπιασε κότσο ?

Περα απο το προφανες που υποννοεις,δηλαδη να ειναι χρεπι,παιζουν τα ενδεχομενα:

-να εχει αναγκη τα χρηματα

-να θελει να το ξεφορτωθει γρηγορα για να μη μπλεκει

-να εχει αγνοια της αγορας

-να μη τον νοιαζει να χασει 200-300-500 ευρω προκειμενουν να φυγει

Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.Πχ πουλησα μηχανη και εφυγε σε 4 μερες σε τυπα απο Κεφαλλονια που ηρθε Αθηνα να τη παρει και να φυγει.Ημουν απαισιοδοξος με τη τιμη και μπορουσα προφανως να το πουλησω παραπανω.Και ηταν και αστερι κιολας η μηχανη,οχι κανα χρεπι.Πιαστηκε κανεις κοτσος η ηταν κανεις μλκς?Για να το εβαλα εξαρχης σε αυτη τη τιμη προφανως ημουν ικανοποιημενος ,ασχετα που εκ των υστερων ειδα οτι με επαιρνε και για παραπανω,αν και δε με ενοιαξε και ιδιαιτερα να πω την αληθεια.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, rose from hell είπε

για ντιζελ  2013 δεν εχει πολλα χιλιομετρα 

Αυτό ακριβώς! Βλέπεις διετίας και τριετίας να έχουν αυτά τα χιλιόμετρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2022 στις 10:04 ΠΜ, nadal1999 είπε

Πηγα σε επίσημη αντιπροσωπεία της renault το βάλαμε στο διαγνωστικό και εκεί φάνηκαν όλα

Πάλι καλά να λες γιατί αλλάζουν και τα στοιχεία στον εγκέφαλο κάποιοι γάτοι με πέταλα.

7 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Δεν μπορεί να σου δώσει το ιστορικό του service; πλάκα κάνει; 

Σε κοντινό μου πρόσωπο που είχε ρωτήσει σε αντιπροσωπεία του είπαν το κουφό οτι υπάγεται στα προσωπικά δεδομένα το ιστορικό service του οχήματος για την περίοδο που ήταν σε άλλο όνομα η άδεια!

Πως θα έβρισκε τι χρειάζεται επισκευή-συντήρηση αν έλειπε το βιβλίο service δεν μπορώ να καταλάβω!

Παρ' το αυγό και κούρεφ' το...

4 ώρες πριν, paylidis είπε

"Ακριβα το δινεις, το βρηκα -200 ευρω/500 ευρω/2 χιλιαρικα- λιγοτερο στο ταδε μαντρα και μου κανει και δοσεις"

μεσα στα αυτια μου παιζει ακομα... 3 αμαξια πουλησα την τελευταια διετία, ελληνικα πρωτο χερι, με βιβλια σερβις κλπ ολα αψογα... Στο 80% των τηλεφωνων αυτη τη μπουρδα ακουγα... Λιγοι εχουν το μυαλο να εκτιμησουν το σωστο μεταχειρισμενο (γνωση ακομα λιγοτεροι).

Εδω καποτε πουλαγα ενα αμαξι συγγενους που ηταν το φθηνότερο κυριολεκτικα στο συγκεκριμενο μοντελο (θελαμε να φυγει χθες χωρις πολλα πολλα), στο car.gr, και με επαιρναν και μου ελεγαν πολλα το δινεις εχω βρει φθηνότερα και εκαναν παζαρια. 🤣 Ο δευτερος που το ειδε δε το πηγε καν μαστορα το πηρε με τη μια...

Τι σου κάνει εντύπωση, ο καθένας από τη μεριά του κοιτάει το όφελος του και η αγορά μεταχειρισμένων σηκώνει παζάρι οπότε...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Ωχ ρε φίλε, παίζεις με τις λέξεις που είπα, και κάνεις τη τριχα τριχιά. Μου θυμίζεις έναν άλλον εδώ μέσα. 

Στο σαλόνι αναφερόμουν ότι δεν θα μπορούν να τα κρύψουν όλα επειδή πολύ απλά κανένας δεν θα επιδιορθωσει τα πάντα άριστα. Κάτι θα υπάρχει που η φθορά του δεν θα ταιριάζει με αυτά που επιδιορθωθηκαν, ξανά, για το σαλόνι μιλάω, από εκεί ξεκίνησε το όλο θέμα. Και ακόμα και να το καταφέρει θα είναι η εξαίρεση. 

Επειδή έχεις κολλήσει με το σαλόνι δεν είναι πραγματική ένδειξη χλμ. Η δουλειά μου από το σπίτι είναι 800 μέτρα και επειδή υπάρχει πάρκινγκ κάνω αυτή την αποσταση καθημερινά όποτε μπήκα βγήκα μια φορά για  τη δουλειά. Θα μπω θα βγω μια φορά για τον παιδικό που είναι επισης κοντά, μια φορά για σουπερμάρκετ και διαφορά ψώνια  μια για καμία δραστηριότητα των παιδιών, μια μπορεί να το πάρει και η γυναίκα να πεταχτεί κάπου γιατί συνήθως πιάνω την πιο βολική θέση. Μαξ αυτό το αυτοκίνητο στα 10 χρόνια θα κάνει 20000 χλμ γιατί δεν το πάμε ταξίδια αλλά το σαλόνι θα είναι ταλαιπωρημένο.

ισως ένα κουρασμένο σαλόνι θα είναι deal breaker για τον Jimmy του μέλλοντος που νομίζει ότι η κατάσταση του σαλονιού αντιπροσωπεύει τα χλμ και θα κανει σενάρια με το μυαλό του αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papp0us είπε

Έχω αγγελία, πρώτο χέρι αυτοκίνητο, VW Group, άψογο, με τα Service ολα στην ώρα του (κάθε 8000 χλμ) με τα καλύτερα υλικά, ατρακάριστο, και το έχω πιο φτηνά απο τους 9/10 στο Car, και με τα 2/3 των χιλιομέτρων απο τους άλλους, και τα 10/10 μηνύματα είναι "φιλε δίνω 5.500 στο χέρι" (6500€ η αγγελία) ή "το έχω βρει στα ίδια λεφτά και με δόσεις από τον τάδε", και με ενοχλούν στο τηλέφωνο για να μου τα πουν αυτά, ίσα ίσα για να με εκνευρίσουν.

Σε μια αγορά μεταχειρισμένου που υπάρχουν στρεβλώσεις απο πάντα λόγω κρατικής παρέμβασης, οι τιμές των μεταχειρισμένων είναι υπερβολικές οπότε λογικό κάποιος να ψάχνει το παζάρι μπας και πάει η τιμή σε πιο νορμαλ επίπεδα. Δεν μπορεί σε όλη την Ευρώπη να υπάρχει υποτίμηση αξίας 50% στα 5 χρόνια και Ελλάδα τα μεταχειρισμένα να πωλούνται στον ίδιο χρόνο στο 75% της αξίας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lary7 είπε

Σε μια αγορά μεταχειρισμένου που υπάρχουν στρεβλώσεις απο πάντα λόγω κρατικής παρέμβασης, οι τιμές των μεταχειρισμένων είναι υπερβολικές οπότε λογικό κάποιος να ψάχνει το παζάρι μπας και πάει η τιμή σε πιο νορμαλ επίπεδα. Δεν μπορεί σε όλη την Ευρώπη να υπάρχει υποτίμηση αξίας 50% στα 5 χρόνια και Ελλάδα τα μεταχειρισμένα να πωλούνται στον ίδιο χρόνο στο 75% της αξίας.

Ναι αλλα εγώ είναι ένας απλός ιδιώτης, και οταν πουλάω ένα αυτοκίνητο σε πολύ χαμηλή τιμή για να ΜΗΝ μπλέξω με αυτά, θα ήθελα να μη περνάνε για ηλίθιο στις διαπραγματεύσεις. Επίσης τα μεταχειρισμένα δεν είναι ακριβά μόνο για αυτόν που θα αγοράσει το δικό , αλλα και για εμένα που θα πάρω το επόμενο.

Να πιάσω και εγώ ολα τα αυτοκίνητα που τα έχουν 12.000€ να τους λέω "παιδιά 10 δίνω, γιατί και εμένα μου κόβουν στο δικό μου";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...