paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, nadal1999 είπε Η αντιπροσωπεία θα μου δώσει χαρτί μόνο με εισαγγελική παραγγελία Έντ μεταξύ επικοινωνησα μαζί του και με είπε θα το συζητήσει με τον συνεργάτη του και θα με ενημερώσει για την επιστροφή χρημάτων Πλακα κανεις; Φυσικα κ πρεπει να δώσουν χωρις καμια εισαγγελικη παραγγελια... ΖΗτα τους απλα εκτυπωση του ιστορικου σερβις, οχι βεβαιωση χλμ
tutuyo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Να αναφερουμε εδω οτι υπαρχουν και αξιοπιστες μαντρες αντιπροσωπειων που διαθετουν αυτοκινητα ληζινγκ. Μπορεις να βρεις μοντελα απο ληζινγκ με χαμηλα χλμ 2ετιας-3ετιας. Και επειδη οι οροι του ληζινγκ εχουν αγριεψει ως προς την συντηρηση/λειτουργια των αυτοκινητων υπαρχουν καλα αυτοκινητα Το μονο αρνητικο ειναι οτι ακριβοτερες απο τους αλλους μαντραδες. Αλλα τουλαχιστον ξερεις τι ψωνιζεις
visualizer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Ο πωλητής εννοείται ότι θα πρέπει να βγάλει κέρδος αλλά όταν χρησιμοποιεί παράνομα μέσα για να εξαπατήσει τον πελάτη είναι απατεώνας . Θα συμφωνήσω , όχι απλά αδιανόητο αλλά και τραγικο που κάποιος θεωρεί την απάτη κάτι λογικό και την δικαιολογεί . 1
Dinos1973 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, insomniac01 είπε Ρε παιδιά τι τους κατηγορείται; Την δουλειά τους κάνουν; Πωλητές είναι. Κέρδος θέλουν. Και μάλιστα έχουν δίκη τους επιχείρηση. Δηλαδή, όταν τα στέλνετε σε service σε γνωστές αλυσίδες νομίζετε ότι τα περιποιούνται καλύτερα; Φυσικά και όχι. Πολλές φορές τους τελειώνουν και τα χρώματα και κάνουν μιξαζ ότι γουστάρουν. Όταν έχεις ένα εστιατόριο τα ψάρια και τα καλαμάρια είναι ελληνικά νομίζετε; Από τα τοπικά νερά; ΟΧΙ. Είναι κατεψυγμένα από Κίνα (έχω δει άπειρες τέτοιες σακούλες). Η το χταποδάκι είναι ελληνικό (με το ελληνικό δεν εννοώ ότι είναι καλύτερο αλλά ότι το πλασάρουν ψεύτικα ως ελληνικό). Φυσικά και όχι. Κατεψυγμένο είναι από Κίνα, στην καλύτερη Ινδία. Όταν πάτε σε ένα ξενοδοχείο νομίζετε ότι η καμαριέρα καθαρίζει και την λεκάνη καλά καλά, η ότι το ποτηράκι που είναι για να πίνεις η να φτύνεις νερό όταν πλένεις τα δόντια σου είναι καθαρό; Πολλές καμαριέρες το χρησιμοποιούν στο καθάρισμα και απλά τα παρατάνε εκεί μετά. Αν δεν έχετε δίκη σας επιχείρηση με εργαζόμενους δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργεί το πράγμα. Κατα 99,999 φταίει ΠΑΝΤΑ ο αγοραστής. Γιατί; Γιατί δεν έκανε τις σωστές ερωτήσεις όταν έπρεπε. Γιατί δεν πρόσεξε καλά καλά παντού το αυτοκίνητο και υπέγραψε. Γιατί δεν ΦΡΟΝΤΙΣΕ να βεβαιωθεί ότι τα λεγόμενα του πωλητή ισχύουν. Όταν πάτε στον Κωτσόβολο και σας πλασάρουν μια στραπατσαρισμένη συσκευασία που κατα 99,999 είναι επιστροφή έχετε ρώτησε ποτέ, παιδιά είναι επιστροφή; Και ας πούνε φυσικά όχι κύριε, έχετε ανταπαντήσει αυτό μπορείτε να το υπογράψετε με όνομα και επώνυμο. Αν όχι, παρακαλώ μου δίνεται άλλη συσκευασία; Καλη περιγραφη του Ελλαδισταν, αλλα ο υπολοιπος κοσμος εχει προχωρησει μπροστα...... 31 λεπτά πριν, tutuyo είπε Να αναφερουμε εδω οτι υπαρχουν και αξιοπιστες μαντρες αντιπροσωπειων που διαθετουν αυτοκινητα ληζινγκ. Μπορεις να βρεις μοντελα απο ληζινγκ με χαμηλα χλμ 2ετιας-3ετιας. Και επειδη οι οροι του ληζινγκ εχουν αγριεψει ως προς την συντηρηση/λειτουργια των αυτοκινητων υπαρχουν καλα αυτοκινητα Το μονο αρνητικο ειναι οτι ακριβοτερες απο τους αλλους μαντραδες. Αλλα τουλαχιστον ξερεις τι ψωνιζεις Και απο τιμές φωτια!!!! π.χ το εταιρικο μου Opel Astra diesel το εχω σκισει στα χιλιομετρα, στην 5ετια ειναι 130,000.Γνωριζω ότι η εταιρια leasing το αγορασε μετα απο την εκτωση (η Opel δίνει εως και 25% εκπτωση στα leasing) 17,000 ευρώ, οταν ζητησα να το εξαγωρασω η προσφορα τους ηταν 11,000 ευρώ. καλα αντε γεια!! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από Dinos1973
vaggos2586 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Καλη περιγραφη του Ελλαδισταν, αλλα ο υπολοιπος κοσμος εχει προχωρησει μπροστα...... Και απο τιμές φωτια!!!! π.χ το εταιρικο μου Opel Astra diesel το εχω σκισει στα χιλιομετρα, στην 5ετια ειναι 130,000.Γνωριζω ότι η εταιρια leasing το αγορασε μετα απο την εκτωση (η Opel δίνει εως και 25% εκπτωση στα leasing) 17,000 ευρώ, οταν ζητησα να το εξαγωρασω η προσφορα τους ηταν 11,000 ευρώ. καλα αντε γεια!! Αν το έχεις εσυ απο το πρώτο χιλιόμετρο και ξέρεις πώς έχουν γίνει τα χιλιόμετρα 130κ για diesel δεν ειναι τίποτα, επίσης αυτοί μπορεί να το πήραν και μισή τιμή γιατι πήραν 200 αυτοκίνητα τι πρέπει να στο δώσουν και εσένα μισή τιμή, δεν ειναι λογική αυτή!
Dinos1973 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε Αν το έχεις εσυ απο το πρώτο χιλιόμετρο και ξέρεις πώς έχουν γίνει τα χιλιόμετρα 130κ για diesel δεν ειναι τίποτα, επίσης αυτοί μπορεί να το πήραν και μισή τιμή γιατι πήραν 200 αυτοκίνητα τι πρέπει να στο δώσουν και εσένα μισή τιμή, δεν ειναι λογική αυτή! 11,000 ευρώ για οχημα με 130,000 χλμ........ με τιποτα!!!!!!
Dantε Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε 11,000 ευρώ για οχημα με 130,000 χλμ........ με τιποτα!!!!!! Αφου ειπαμε ,κοψε καπνισμα και ξενυχτια, θα μαζεψεις σε ενα εξαμηνο 6-7 χιλιαρικα και θα το παρεις καινουργιο. Απορω γιατι το συζηταμε!!!Χρεπακι 5ετιας θα παρεις με 130000χλμ?!Απαπαπα. 1
p@n0ss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 αν αποκλειουμε τους μαντραδες τοτε που καταληγουμε ? ή σε καινουργιο ή σε leasing που ειναι ολα πληρωμενα ?
Dantε Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Οι ιδιωτες πωλητες στο πηγαδι κατουρησαν? 3
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Οι ιδιωτες πωλητες στο πηγαδι κατουρησαν? "Ακριβα το δινεις, το βρηκα -200 ευρω/500 ευρω/2 χιλιαρικα- λιγοτερο στο ταδε μαντρα και μου κανει και δοσεις" μεσα στα αυτια μου παιζει ακομα... 3 αμαξια πουλησα την τελευταια διετία, ελληνικα πρωτο χερι, με βιβλια σερβις κλπ ολα αψογα... Στο 80% των τηλεφωνων αυτη τη μπουρδα ακουγα... Λιγοι εχουν το μυαλο να εκτιμησουν το σωστο μεταχειρισμενο (γνωση ακομα λιγοτεροι). Εδω καποτε πουλαγα ενα αμαξι συγγενους που ηταν το φθηνότερο κυριολεκτικα στο συγκεκριμενο μοντελο (θελαμε να φυγει χθες χωρις πολλα πολλα), στο car.gr, και με επαιρναν και μου ελεγαν πολλα το δινεις εχω βρει φθηνότερα και εκαναν παζαρια. 🤣 Ο δευτερος που το ειδε δε το πηγε καν μαστορα το πηρε με τη μια... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από paylidis 5
Morosana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Οι ιδιωτες πωλητες στο πηγαδι κατουρησαν? Έχουν ξυπνήσει και αυτοί και κάνουν τις λαδιεσ τους. Επισης υπάρχουν πάρα πολλοί ιδιωτες που κάνουν τον έμπορο σαν side job και εμφανίζονται σαν ιδιώτες 1
Dantε Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Έχουν ξυπνήσει και αυτοί και κάνουν τις λαδιεσ τους. Επισης υπάρχουν πάρα πολλοί ιδιωτες που κάνουν τον έμπορο σαν side job και εμφανίζονται σαν ιδιώτες Συγκρινεις δηλαδη τις πιθανοτητες να σου κανει στραβη ο εμπορος σε σχεση με τον ιδιωτη? Η συγκρινεις και την ικανοτητα του εμπορου να εξαπατησει (που ουσιαστικα το κανει ως δουλεια του) σε σχεση με εναν ιδιωτη που θα το προσπαθησει μια φορα στα ποσα χρονια που θα βαλει κατι για πουλημα?
LongTom Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, paylidis είπε "Ακριβα το δινεις, το βρηκα -200 ευρω/500 ευρω/2 χιλιαρικα- λιγοτερο στο ταδε μαντρα και μου κανει και δοσεις" μεσα στα αυτια μου παιζει ακομα... 3 αμαξια πουλησα την τελευταια διετία, ελληνικα πρωτο χερι, με βιβλια σερβις κλπ ολα αψογα... Στο 80% των τηλεφωνων αυτη τη μπουρδα ακουγα... Λιγοι εχουν το μυαλο να εκτιμησουν το σωστο μεταχειρισμενο (γνωση ακομα λιγοτεροι). Εδω καποτε πουλαγα ενα αμαξι συγγενους που ηταν το φθηνότερο κυριολεκτικα στο συγκεκριμενο μοντελο (θελαμε να φυγει χθες χωρις πολλα πολλα), στο car.gr, και με επαιρναν και μου ελεγαν πολλα το δινεις εχω βρει φθηνότερα και εκαναν παζαρια. 🤣 Ο δευτερος που το ειδε δε το πηγε καν μαστορα το πηρε με τη μια... Τι κουσούρι και αυτό του Έλληνα. Η αγγελία γράφει ξεκάθαρα "Όχι παζάρια - όχι δόσεις. Αδιαπραγμάτευτα. " και σε πρήζουν τα @@ για ακριβώς αυτά που γράφεις ακριβώς ότι δεν θα δεχτείς ποτέ. Βλέπουν ότι το όχημα είναι άρτιο, έχεις την πλήρη ιστορία ιδιοκτησίας και όλες τις αποδείξεις και ο άλλος προσπαθεί να σε περάσει για μ@λκα. Αυτό το "βρήκα αλλού φτηνότερο" με διαολίζει και η απάντηση μια "τότε αγόρασε το από εκεί, μην σπαταλάς τον χρόνο μου". Τελικά βρέθηκε ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, γνωστός, και το αγόρασε. Η πρώτη και τελευταία φορά που βοήθησα σε πώληση. Ποτέ ξανά, καλύτερα να τα έχω να ρημάξουν στην αυλή. 5
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, LongTom είπε Τι κουσούρι και αυτό του Έλληνα. Η αγγελία γράφει ξεκάθαρα "Όχι παζάρια - όχι δόσεις. Αδιαπραγμάτευτα. " και σε πρήζουν τα @@ για ακριβώς αυτά που γράφεις ακριβώς ότι δεν θα δεχτείς ποτέ. Βλέπουν ότι το όχημα είναι άρτιο, έχεις την πλήρη ιστορία ιδιοκτησίας και όλες τις αποδείξεις και ο άλλος προσπαθεί να σε περάσει για μ@λκα. Αυτό το "βρήκα αλλού φτηνότερο" με διαολίζει και η απάντηση μια "τότε αγόρασε το από εκεί, μην σπαταλάς τον χρόνο μου". Τελικά βρέθηκε ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, γνωστός, και το αγόρασε. Η πρώτη και τελευταία φορά που βοήθησα σε πώληση. Ποτέ ξανά, καλύτερα να τα έχω να ρημάξουν στην αυλή. Μενω στο BOLD... Αυτη ακριβως ειναι η απαντηση μου... Οτι αμαξι εχω βαλει για πωληση ειναι πληρως αρτιο, δε χρειαζεται ουτε 1€ και δε κοβω ουτε 1€. Μονο σε ενα απο όσα εχω δώσει τοσα χρονια ήθελε η μια πορτα βαψιμο γιατι ειχε πατησει μπογιες που ειχανε πεσει στο δρομο και απο το καθαρισμα ειχε φθαρει το χρωμα, το ελεγα, φαινοταν στις φωτογραφιες κανονικά και η τιμή ηταν αναλογη. Συνηθως μαλιστα τα δινω μετα απο σερβις, και φυσικα παω για ελεγχο όπου θελουν σε ακτινα 20-25 χλμ. Σχεδον κανένας δε το εκτιμάει, ο ενας που θα βρεθει θα το παρει κιολας... Θυμαμαι οταν πουλησα το Smart brabus ηταν αψογο, δεν εκαιγε λαδια, ειχε υποδειγματικα σερβις ανα 4500-5500 χλμ, το πηρε-του ειπα ανα 5000 σερβις, του ειπε ενας βλαχομαστορας "αυτα ειναι βλακειες δε χρειαζεται, ανα 15000 θα το κανεις", 2 αλλαγες μετά (1.5 χρονο+) αρχισε να καιει λαδια κ με πηρε να μου την πει οτι εκαιγε λαδια (τον περιποιηθηκα αναλογως). Εχω πουλησει πολλα αμαξια, με όλους εχω ακομα και σημερα αψογες σχεσεις κ καποιοι εως που μου στελνουν ευχες σε γιορτες κλπ., πλην αυτου του ουγκανου. Τετοιο αγοραστη δε τον θελω ουτε εγω, τα ποναω τα οχηματα μου κ ας ειναι λαμαρινες 2
Bitbit Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, LongTom είπε Τι κουσούρι και αυτό του Έλληνα. Η αγγελία γράφει ξεκάθαρα "Όχι παζάρια - όχι δόσεις. Αδιαπραγμάτευτα. " και σε πρήζουν τα @@ για ακριβώς αυτά που γράφεις ακριβώς ότι δεν θα δεχτείς ποτέ. Βλέπουν ότι το όχημα είναι άρτιο, έχεις την πλήρη ιστορία ιδιοκτησίας και όλες τις αποδείξεις και ο άλλος προσπαθεί να σε περάσει για μ@λκα. Αυτό το "βρήκα αλλού φτηνότερο" με διαολίζει και η απάντηση μια "τότε αγόρασε το από εκεί, μην σπαταλάς τον χρόνο μου". Τελικά βρέθηκε ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, γνωστός, και το αγόρασε. Η πρώτη και τελευταία φορά που βοήθησα σε πώληση. Ποτέ ξανά, καλύτερα να τα έχω να ρημάξουν στην αυλή. Ακριβώς αυτή την απορία έχω κι εγώ. Αφού το βρήκες φθηνότερα γιατί ασχολείσαι με εμένα; Εγώ όταν βρίσκω κάτι φθηνότερα πάω και παίρνω από εκεί, δεν ενοχλώ αυτόν που το πουλά ακριβά. Και φυσικά αφορά όλες τις πωλήσεις. Πουλάς κάτι σε άψογη κατάσταση και ο άλλος προσπαθεί με βλακείες να σου ξεφτιλισει το αντικείμενο . Αφού δε θέλετε να πληρώσετε τρέχατε στους εμπόρους να πάρετε ό,τι σαβουρα έχουν με γυρισμένα χιλιόμετρα. Μετά μη παραπονιέστε όμως. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα