Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω ένα Renault clio 2013 diesel και με λύπη μου έμαθα ότι αντί για 105000 χιλιόμετρα που το αγόρασα έχει 308000 εννοείται είναι εισαγωγής από Ολλανδία τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και μου είπε ο έμπορος θα το συζητήσει με τον συνεργάτη του και θα μου πει πιστεύετε να βγει άκρη η θα τρέχω στα δικαστήρια

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nadal1999 είπε

Καλησπέρα σας έχω ένα Renault clio 2013 diesel και με λύπη μου έμαθα ότι αντί για 105000 χιλιόμετρα που το αγόρασα έχει 308000 εννοείται είναι εισαγωγής από Ολλανδία τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και μου είπε ο έμπορος θα το συζητήσει με τον συνεργάτη του και θα μου πει πιστεύετε να βγει άκρη η θα τρέχω στα δικαστήρια

99% δεν θα βγάλεις άκρη. Θα σε πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα από εμπειρίες γνωστών μου.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως συνεχίζει κόσμος και αγοράζει από μαντραδες. Τοσα ακούγονται..

Επίσης diesel του 13 εισαγωγής και περίμενες να έχει 100.000χλμ? Δηλαδή το πήρε ο Γερμανός να πηγαίνει σπίτι δουλειά? Εγω θα πίστευα ότι θα είχε κάνει τον γύρω της Ευρώπης 2 φορές. Αφου ειναι μονο 300.000 παλι καλα να λες.

Αφού θέλετε ντίζελ βρείτε ενα ελληνικό απο ιδιώτη. Τουλάχιστον οι πιθανότητες να μην πέσετε σε λαμόγιο θα ειναι με το μερος σας.

Επεξ/σία από Liapisftw
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

googlare Αναστροφή πώλησης μεταχειρισμενου αυτοκινητου .η αδεια + εκτελωνισμος εγιναν στο ονομα σου ή στου μαντρα? εχεις κρατησει screenshot απο την αγγελια?

γενικοτερα δεν παιρνουμε αυτοκ.χωρις την αδεια εισαγωγης ωστε να την ελεγξεις στα εκει κτεο και τα χαρτια εκτελωνισμου(αν πληρωθηκαν οι φοροι)

https://www.autotrader.nl/auto/renault/clio/brandstof--diesel/?fregfrom=2012&fregto=2013 + https://www.ooyyo.com/netherlands/used-renault-clio-for-sale/c=CDA31D7114D3854F111BFA6FBAFB355B03A11D7FCAD489BE160DF778BC4535/

δεν φαινοταν φθορα  εσωτερικα με 300κ km? ta km τελικα πως τα εμαθες?τα κμ ειναι υπερβολικα για 9 ετων αυτοκ!!!

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kage είπε

δεν φαινοταν φθορα  εσωτερικα με 300κ km? ta km τελικα πως τα εμαθες?τα κμ ειναι υπερβολικα για 9 ετων αυτοκ!!!

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Πως και δεν φάνηκε έστω κάτι σε τιμονι, καθίσματα, πεντάλ, λεβιέ.

Πάντως τα χιλιόμετρα δεν ειναι υπερβολικά. Συνήθως τα ντίζελ αγοράζονται για αυτόν ακριβώς τον σκοπο. Λιωνουν στα χιλιόμετρα και μετά τα αλλάζουν και έρχονται στην Ελλάδα με 100-120κ χλμ ως ατρακαριστα σε άριστη κατάσταση με πρώην κάτοχο γιατρό.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nadal1999 είπε

Πως το βρήκες ότι από 105.000 είχε 308.000 ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kage είπε

δεν φαινοταν φθορα  εσωτερικα με 300κ km?

5 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Πως και δεν φάνηκε έστω κάτι σε τιμονι, καθίσματα, πεντάλ, λεβιέ.

Η φθορά σε αυτά τα σημεία δεν έχει να κάνει με πόσα πολλά είναι τα διανυθέντα χιλιόμετρα, αλλά κυρίως με το πως έχουν γίνει.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nadal1999 είπε

Φίλε σε ποια περιοχή είσαι; ρωτάω γιατί αυτές τις μέρες έμαθα ίδια περίπτωση με την δικιά σου Renault αντί 300.000 έγραφε 100.000. 

Έτσι πληροφοριακά ρωτάω. Η περίπτωση που λέω αφορά δυτική Μακεδονία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Η φθορά σε αυτά τα σημεία δεν έχει να κάνει με πόσα πολλά είναι τα διανυθέντα χιλιόμετρα, αλλά κυρίως με το πως έχουν γίνει.

Ακριβώς.

Ενα αμαξι από Ευρώπη δεν το έχει ψήσει ο ήλιος το καλοκαίρι στους 40 βαθμούς  ούτε έχει γίνει κουδουνίστρα στα 1000000 που γίνεται κάποιο που κυκλοφορεί στους καρόδρομους που έχουμε δεν έχει τα ίδια σημάδια χρήσης που θα είχε το εγχώριο. 

Επισης όλοι οι μαντράδες κάνουν μερικά μαζέματα  τιμόνι ουρανό κτλ αν υπάρχει κάποια φθορά που βγάζει μάτι.

Το. χερότερο στα γυρισμένα χλμ είναι ότι δεν έχεις πραγματική εικόνα για τις εργασίες που θα πρέπει να κανεις βάση αυτών.

Τωρα αν βρεθεί άκρη με τον μαντρα λίγο δύσκολο...

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Liapisftw είπε

99% δεν θα βγάλεις άκρη. Θα σε πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα από εμπειρίες γνωστών μου.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως συνεχίζει κόσμος και αγοράζει από μαντραδες. Τοσα ακούγονται..

Επίσης diesel του 13 εισαγωγής και περίμενες να έχει 100.000χλμ? Δηλαδή το πήρε ο Γερμανός να πηγαίνει σπίτι δουλειά? Εγω θα πίστευα ότι θα είχε κάνει τον γύρω της Ευρώπης 2 φορές. Αφου ειναι μονο 300.000 παλι καλα να λες.

Αφού θέλετε ντίζελ βρείτε ενα ελληνικό απο ιδιώτη. Τουλάχιστον οι πιθανότητες να μην πέσετε σε λαμόγιο θα ειναι με το μερος σας.

Ακριβως αυτο....... τα λεμε τα ξαναλεμε, εχει μαλιασει η γλωσσα μας..... και εκεί πανε και αγοραζουνε!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μάντρα ότι χειρότερο στην συντριπτική πλειοψηφία. Ο ορισμός του απατεώνα. Δυτική Μακεδονία έχουν φυτρώσει σαν μανιτάρια. Ένας στην περιοχή μου έχει βρει και φέρει όλα τα Hyundai i20 αρχές 2010 (12,13,14) πετρέλαια βέβαια. Τρεις περιπτώσεις που βρήκαν γυρισμένα χλμ από αυτόν (150.000 με 200.000 διαφορά). Στις δύο από αυτές είδα τα αυτοκίνητα και με το μάτι φαίνονταν άψογα κατηγορίας βαριά 80.000 - 100.000. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, telis είπε

Πως το βρήκες ότι από 105.000 είχε 308.000 ?

Πηγα σε επίσημη αντιπροσωπεία της renault το βάλαμε στο διαγνωστικό και εκεί φάνηκαν όλα

Δημοσ.

Τα γραφουν παντου για τα εισαγωμενα και τους εμπορους αλλα εσεις εκει.Να παρετε το πιο φθηνο.

Ε στην υγεια των κοροιδων τοτε.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τα γραφουν παντου για τα εισαγωμενα και τους εμπορους αλλα εσεις εκει.Να παρετε το πιο φθηνο.

Ε στην υγεια των κοροιδων τοτε.

Καμιά φορά, δυστυχώς, είναι μονόδρομος οι έμποροι, γιατί κάποια αυτοκίνητα δεν τα πουλάνε ιδιώτες.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Καμιά φορά, δυστυχώς, είναι μονόδρομος οι έμποροι, γιατί κάποια αυτοκίνητα δεν τα πουλάνε ιδιώτες.

Τοτε κοιτας αλλο αυτοκινητο.Δηλαδη τοση πολυ αγαπη για clio diesel πχ?

Η αλλιως παιρνεις εν γνωσει σου το ρισκο και λες αν δε βγει,καλοφαγωτο και δε γκρινιαζεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...