κκρκ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε, αν κάποιο άτομο ξέρει, κάποιον τίμιο τεχνικό στην Αθήνα για σέρβις κινητού τηλεφώνου.
Fotia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Ανάλογα τι θέλεις να φτιάξεις και το κόστος . Καποια καταστήματα με ανταλλακτικά κινητών που θα βρεις με αναζήτηση , έχουν άκρες και με τεχνικούς . Αλλιως κοιτάς σε εξουσιοδοτημένο service για να έχεις καλυτερη εγγυηση . 1
GATE123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, κκρκ είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε, αν κάποιο άτομο ξέρει, κάποιον τίμιο τεχνικό στην Αθήνα για σέρβις κινητού τηλεφώνου. Για ποιο κινητό μιλάμε? Τι θες να κάνεις? Και αν σε συμφέρει και η επιστήμη αντιπροσωπεία.
κκρκ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συγκεκριμένα τώρα είχα ένα Motorola p30 και έπεσε νε ρό αλλά αυτό δεν αξίζει να το φτιάξεις, η οθόνη του που φαίνεται να έχει χαλάσει γιατί κάνει γραμμές με χρώματα, έχει 35 ευρώ. Αν βάλεις και την εργασία αλλά 30 πας 65 που είναι πολλά για ένα τέτοιο κινητό. Βέβαια εγώ τώρα Αναφέρομαι κάπως πιο γενικά, δλδ αν έχεις κάποιος μια καλή εμπειρία από κάποιο σέρβις, όχι αντιπροσωπεία. Πχ έχω απορρίψει όλες τις μεγάλες αλυσίδες γιατί και αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις τις στέλνουν σε εξωτερικούς συνεργάτες. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από κκρκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα