skiabox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Επεσε και στην περίοδο που γίνεται ο κακός χαμός με το Hogwarts Legacy και φοβάμαι ότι θα το φάει η μαρμάγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Shots fired για το Hogwarts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Shots fired για το Hogwarts. Όλο το budget εκεί πήγε και στον Ackles. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Σούπερ αδιάφορο τρέηλερ. 17 ώρες πριν, etze είπε οσο το εχω τσεκαρει μεχρι στιγμης ψιλοαδιαφορο μου φαινεται να πω την αληθεια δε ξερω γιατι εχει γινει τοσος ντορος Μα πραγματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μα πραγματικά! Ντόρος έχει γίνει γιατί θυμίζει Bioshock, επειδή τα open-world first-person shooters σπανίζουν και τα FC εδώ και πολλά χρονια είναι για τον πεο. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Εμενα παλι το gameplay μου φανηκε καλο οπως και το art style , το αντιθετο βλεπω εγω παντως , υπαρχει μια ταση θαψιματος χωρις να εχει βγει καν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Εμενα παλι το gameplay μου φανηκε καλο οπως και το art style , το αντιθετο βλεπω εγω παντως , υπαρχει μια ταση θαψιματος χωρις να εχει βγει καν Idk και idc, ακόμα και μέτριο να είναι θα τιμηθεί, μονο και μονο για το art style που ανέφερες (αν και το design των εχθρών δεν μου λέει πολλά), απλά λόγο άγνωστης εταιρίας θα περιμένω reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Idk και idc, ακόμα και μέτριο να είναι θα τιμηθεί, μονο και μονο για το art style που ανέφερες (αν και το design των εχθρών δεν μου λέει πολλά), απλά λόγο άγνωστης εταιρίας θα περιμένω reviews. Στο game pass ειναι day one , τι εβαλα 2 χρονια Σιγουρα θα το παιξω ομως περα απο αυτον τον λογο γιατι οπως ειπες παιχνιδια σαν το far cry ειναι ελαχιστα, και το far cry πλεον ειναι σκουπιδακι απο τα λιγα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μία το βράδυ ανοίγει 😵 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Είδα αυτό εχθές και είπα να το postάρω. Τουλάχιστον tragic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Είδα αυτό εχθές και είπα να το postάρω. Τουλάχιστον tragic Link? Στο Steam πάντως αναγράφεται , φυσικά δεν ξέρω ποτε το βάλανε και τελευταία κάποιες εταιρίες το δημοσιεύουν πολύ κοντά στο release (shady pricks). Τώρα για το performance ξέρουμε ότι 100% επηρεάζεται σε κάποια games, όπως το TR για παράδειγμα και όχι, το dlss δεν είναι δικαιολογία όταν μιλάμε ότι ο περισσότερος κόσμος παίζει με low-end gpu, που δεν υποστηρίζει καν dlss. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Link? Στο Steam πάντως αναγράφεται , φυσικά δεν ξέρω ποτε το βάλανε και τελευταία κάποιες εταιρίες το δημοσιεύουν πολύ κοντά στο release (shady pricks). Τώρα για το performance ξέρουμε ότι 100% επηρεάζεται σε κάποια games, όπως το TR για παράδειγμα. Με translation γιατί είναι στα Ρωσικα το άρθρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, jmirko15 είπε 🤡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και σε άλλα νέα το Dev Build (1 months old) έγινε Leaked.. 🤣 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από jmirko15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα