Προς το περιεχόμενο

Atomic Heart [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Σούπερ αδιάφορο τρέηλερ.

17 ώρες πριν, etze είπε

οσο το εχω τσεκαρει μεχρι στιγμης ψιλοαδιαφορο μου φαινεται να πω την αληθεια

δε ξερω γιατι εχει γινει τοσος ντορος

Μα πραγματικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Μα πραγματικά!

Ντόρος έχει γίνει γιατί θυμίζει Bioshock, επειδή τα open-world first-person shooters σπανίζουν και τα FC εδώ και πολλά χρονια είναι για τον πεο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Εμενα παλι το gameplay  μου φανηκε καλο οπως και το art style , το αντιθετο βλεπω εγω παντως , υπαρχει μια ταση θαψιματος χωρις να εχει βγει καν 

• Like 3

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εμενα παλι το gameplay  μου φανηκε καλο οπως και το art style , το αντιθετο βλεπω εγω παντως , υπαρχει μια ταση θαψιματος χωρις να εχει βγει καν 

Idk και idc, ακόμα και μέτριο να είναι θα τιμηθεί, μονο και μονο για το art style που ανέφερες (αν και το design των εχθρών δεν μου λέει πολλά), απλά λόγο άγνωστης εταιρίας θα περιμένω reviews.

1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Idk και idc, ακόμα και μέτριο να είναι θα τιμηθεί, μονο και μονο για το art style που ανέφερες (αν και το design των εχθρών δεν μου λέει πολλά), απλά λόγο άγνωστης εταιρίας θα περιμένω reviews.

Στο game pass ειναι day one , τι εβαλα 2 χρονια :P  Σιγουρα θα το παιξω ομως περα απο αυτον τον λογο γιατι οπως ειπες παιχνιδια σαν το far cry ειναι ελαχιστα, και το far cry πλεον ειναι σκουπιδακι απο τα λιγα. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Είδα αυτό εχθές και είπα να το postάρω. Τουλάχιστον tragic

XZA50uK.jpg

Link? Στο Steam πάντως αναγράφεται , φυσικά δεν ξέρω ποτε το βάλανε και τελευταία κάποιες εταιρίες το δημοσιεύουν πολύ κοντά στο release (shady pricks).

Τώρα για το performance ξέρουμε ότι 100% επηρεάζεται σε κάποια games, όπως το TR για παράδειγμα και όχι, το dlss δεν είναι δικαιολογία όταν μιλάμε ότι ο περισσότερος κόσμος παίζει με low-end gpu, που δεν υποστηρίζει καν dlss.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Link? Στο Steam πάντως αναγράφεται , φυσικά δεν ξέρω ποτε το βάλανε και τελευταία κάποιες εταιρίες το δημοσιεύουν πολύ κοντά στο release (shady pricks).

Τώρα για το performance ξέρουμε ότι 100% επηρεάζεται σε κάποια games, όπως το TR για παράδειγμα.

Με translation γιατί είναι στα Ρωσικα το άρθρο..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...