Προς το περιεχόμενο

Atomic Heart [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Atomic-Heart-3-672x372.jpg

Atomic Heart will now release in Q4 2022, gets new gameplay trailer

Η Mundfish ανακοίνωσε πως το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τετράμηνο του 2022. Πρόκειται για first-person shooter σε ένα εναλλακτικό 1950. Το παιχνίδι θα επιτρέπει στους παίχτες να βελτιώσουν τα όπλα τους και τα abilities τους ενώ θα υπάρχει crafting και looting system. Επίσης θα έχει puzzles στη διαδρομή που θα πρέπει να λύσει ο παίχτης.

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει RTX ενώ η εταιρεία κυκλοφόρησε και ένα νέο gameplay trailer:

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 5
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 6 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ελπίζω το game να είναι καλο και να μην έχει πέσει εμφανέστατο downgrade στο gameplay. Επίσης φοβάμαι ότι δεν θα τρέχει καλά. Μακάρι μην ισχύει τίποτα από αυτά γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον/ιδιαίτερο art design.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Επιτέλους μια νέα πρόταση έχουμε φλομώσει στα remake και στα remaster

Ισχύει, όμως όπως το χω δει απατο θα πάει το παιχνίδι ( συνήθως πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου).

• Confused 1
Δημοσ.

Ότι βλέπω μου αρέσει πάρα πολύ αλλά και εγώ έχω μία αίσθηση ότι δεν θα πάνε καλά τα πράγματα για το παιχνίδι. Είναι η κατάσταση με την Ρωσία που την έχουν στην μπούκα πολλοί είναι και αυτά που είχαν ακουστεί για την ανάπτυξη του παιχνιδιού (φήμες βέβαια). Το μέλλον θα δείξει.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Οπτικά σπέρνει πάντως, να δούμε και στα υπόλοιπα.

για την μουσικη ξερουμε ηδη οτι θα σπερνει:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...