L34x88iT Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παίδες. Έχω μια καταχώρησή μου στο google my business και ενω έχω βάλει πολύ υλικό μέσα και έχω και πολλές κριτικές, μου έβγαζε οτι για να ολοκληρωθεί το προφιλ να βάλω τηλ. επικοινωνίας. Τηλέφωνο είχε κανονικά και εμφανιζόταν εδώ και 3 χρόνια κανονικά στην καταχώρηση. Επείδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός, μου την έσπαγε που εβλεπα οτι είναι ολοκληρωμένη η καταχώρηση κατα 93% και οτι λείπει το τηλέφωνο (ενώ είχε). Πατάω και ξαναβάζω το τηλέφωνό μου (το ίδιο με πριν) μπας και είχε φάει κανα σκάλωμα. Από τότε το τηλέφωνο εξαφανίστηκε από την καταχώρηση και στην επεξεργασία προφίλ και στην καταχώρηση στην google μου βγάζει το link (συμπληρώστε τηλέφωνο). Στις 2 πρώτες φορές μου πέταγε κάποιο σφάλμα (δεν θυμάμαι τώρα. Κάτι σαν δεν είναι αποδεκτό το νούμερο) και τώρα μου βγάζει οτί έκανα πολλά αιτήματα. Είπα να το αφήσω έτσι που βγάζει την καταχώρηση "Τροποποιήσεις σε εκκρεμότητα" να δω τι θα γίνει αφού λέει οτί μπορεί να πάρει και 3 μέρες και παράλληλα πήγα να βγάλω από τον λογαριασμό μου άλλες 5 καταχωρήσεις που έχω φτιάξει για φίλους και να τους κάνω αυτούς κατόχους. Αλλά όταν πάω να κάνω και αυτή την ενέργεια πετάει σφάλμα "δοκιμάστε αργότερα" και τώρα και σε αυτές τις καταχωρήσεις βγάζει "Τροποποιήσεις σε εκκρεμότητα". Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο? Ξέρω οτι το πιο λογικό είναι να περιμένω και αυτό θα κάνω. Απλά έχω αγχωθεί, όντως μπορεί να πάρει κάποιο διάστημα (γιατί θυμάμαι οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να έλεγε έως 3 μέρες αλλά σε 20 λεπτά γινόταν). Υ.Γ. Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με την google στην Ελλάδα ή πιάσ' το αβγό και κούρευ' το?
L34x88iT Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Τώρα έφυγαν οι σημάνσεις "Τροποποιήσεις σε εκκρεμότητα" αλλά μένουν τα προβληματα Όταν πάω να προσθέσω τηλέφωνο "Έχετε πραγματοποιήσει υπερβολικά πολλές αλλαγές στη στήλη Κύριος αριθμός τηλεφώνου για αυτήν την επιχείρηση. "Δοκιμάστε ξανά αργότερα." Όταν πάω να κάνω κύριο κάτοχο κάποιον άλλο χρήστη (για να αποχωρήσω εγώ) παίρνω το μήνυμα "Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Προσπαθήστε ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα