Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Εδώ και μερικούς μήνες με χαρά ανακάλυψα πως η τηλεόρασή μου (LG 42LB5610) έπιανε nickelodeon οπότε  είχα ένα κανάλι που έβαζα στα μικρά  να βλέπουν όποτε ήθελα να καθίσουν για λίγο ήσυχα. Μετά τις πρόσφατες χιονοπτώσεις κάηκε ο μετασχηματιστής  της κεραίας τις πολυκατοικίας οπότε κανείς δεν είχε σήμα. Όταν τον αλλάξανε το κανάλι που είχα το nickelodeon έβγαλε μαύρο και έλεγε δεν έχει σήμα. Ο διαχειριστής 1) με ενημέρωσε ότι δεν πειράξανε την κεραία, 2) πιάνει ο ίδιος το κανάλι (το είδα με τα μάτια μου). Έχω προβεί σε τουλάχιστον 20 επαναφορές σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και επανασυντονισμό ( και σε διαφορετικές μέρες). Έχω προσπαθήσει και χειροκίνητο συντονισμό. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω την χώρα στις ρυθμίσεις. Πιάνω 36 κανάλια και 7 ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά μου λείπουν η 4δα MAD, NICKELODEON, RISE TV, SMILE.

Μία αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν μου έβγαλε κάτι. 

Σας παρακαλώ τα φώτα σας μου φαίνεται απίστευτα αλλόκοτο.

Δημοσ.

Τελικά ίσως και να ήταν θέμα τηλεόρασης καθώς από χθες παρουσίασε και άλλο πρόβλημα. Με το που ανοίγει ίσα που προλαβαίνει να δείξει το σήμα της lg  και μετά μαυρίζει. Έχει ήχο κανονικά και αν πας πολύ κοντά στην οθόνη με φακό ίσα που ξεχωρίζεις από το μαύρο εικόνα. 

Δημοσ.

Αυτο που μπορεις να τσεκαρεις μονο σου ειναι.

1. Να πας την TV σε αλλο δωματιο- συνδεση σε αλλη πριζα Tv

2.Να τσεκαρεις το καλωδιο της Tv με ενα αλλο. πχ βαλε το καλωδιο της τηλεορασης του σαλονιου αν εχεις

3.Παρε την Tv στο σπιτι του διαχειριστη να δεις αν εκει δουλευει..

Υπαρχει και το ενδεχομενο ο καμενος ο μετασχηματιστής σου χαλασε την Tv μεσω του καλωδιου της κεραιας!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να κάνω κάποια από αυτά που είπες μόλις αγοράσω ενα δεύτερο καλώδιο κεραίας μιας και το πρώτο είναι καρφωμένο στο τοίχο σε πολλά σημεία και δεν θα ήθελα να το βγάλω,

Πρώτη φορά ακούω για το ενδεχόμενο που λες αλλά έχει λογική και ταιριάζει και χρονικά.

Αν γνωρίζει κανένας κάποιο καλό service LG (πλέον είναι εκτός εγγύησης) κοντά στο Γαλάτσι να το έχω στο νου θα το εκτιμούσα.

Επεξ/σία από Jimnewbie

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...