Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, EzioMorte είπε

Τρεχουν χωρις updates στον i7 μου μια χαρα αλλα οχι με updates (επισημα). ΟΚ Microsoft.

Κάνουν κανονικά updates, απλά η Microsoft δεν εγγυάται τη συμβατότητα με όλα τα μελλοντικά updates. Πρακτικά, πιθανότατα δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, απλά πρέπει η Microsoft να έχει, νομικά, το κεφάλι της ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερό το νέο mac os πραγματικά με έχει βολεψει πολύ ξέρετε γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το iphone κατευθείαν ;;;; Ωπααα λάθος 😝😝😝

Δημοσ.
1 ώρα πριν, apostolisk86 είπε

Κάνουν κανονικά updates, απλά η Microsoft δεν εγγυάται τη συμβατότητα με όλα τα μελλοντικά updates. Πρακτικά, πιθανότατα δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, απλά πρέπει η Microsoft να έχει, νομικά, το κεφάλι της ήσυχο.

Nαι, δεν το εθεσα καθολου σωστα, εχεις δικιο. Θα δω αν τα υποστηριξει μελλοντικα αλλιως Win11 τον Οκτωβριο του 25 που θα σταματησει η υποστηριξη των 10. Ετσι κι αλλιως με τη 1050ti που εχω, λογικα θα αλλαξω laptop (η θα στησω desktop) με ανωτερο επεξεργαστη, με το που επανελθουν οι διαθεσιμοτητες (και οι τιμες) στις καρτες γραφικων.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω κατι από το άρθρο, απ'τη στιγμή που δεν αναφέρεται το αντίστοιχο ποσοστό της AMD. 

Αρχικά να πω ότι το 0.27% πτώση της Intel μου ακούγεται εξαιρετικά καλό για να ειναι αληθινό. Προφανώς όχι για την AMD, αλλά γιατί πλέον όλα τα νέα Apple έρχονται με non Intel επεξεργαστή, άρα πώς είναι δυνατόν η πτώση της να είναι μόνο 0.27%? 

Και αν όντως είναι έτσι, θεωρώ ότι η  ΑΜD θα έχει πέσει και εκείνη, ίσως ακόμα περισσότερο.

Αν δεν έχουμε όλα τα νούμερα όλο το άρθρο είναι άσκοπο. 

Τώρα όσον αφορά στα Win11, η Microsoft ουσιαστικά επέλεξε να ΜΗΝ την ενδιαφέρει η μαζική χρήση, απ'τη στιγμή που πάνω απ'τους μισούς επεξεργαστές της αγοράς βγαίνουν off. Και δεν μιλάω προφανώς για πατέντες, μιλάω για "κατεβάζω Win11 και τα βάζω". Όχι κύριε, δεν είναι συμβατός ο επεξεργαστής σου. 

Άρα εξίσου άσκοπο να μιλάμε για το ποσοστό των Win11, όταν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών pc, δεν θα τα αποκτήσει αν δεν κάνει αναβάθμιση στο hardware. Good luck with that δηλαδή. 

Offtopic: Τα έβαλα για δοκιμή σε iMac μέσω Parallels. Ωραία είναι, αλλά στο δια ταύτα πόσες διαφορές καταλαβαίνει ο μέσος χρήστης? Επειδή λόγω mac έχω μείνει πίσω στα Windows, εκ πρώτης όψης και με 7-8 ημέρες ενασχόλησης [περιβάλλον γραφείου], ελάχιστες βελτιώσεις ένιωσα πραγματικά. Αν και έχω ένα desktop με 10άρια στο σπίτι, ειλικρινά δε νιώθω ότι χάνω επί της ουσίας κάτι. Ωραία μεν, αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητο upgrade. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Chris Black είπε

μια χαρά είμαι σε linux manjaro και το steam μια χαρά τρέχει. τα win11 τα εχω ως δευτερεύων λειτουργικό για κάποια προγράμματα που εχω αγοράσει. 

Εναλλακτικός τρόπος ζωής. Σαν να είσαι τζιβατος, με αυτά παντελόνια τα φαρδιά, χάντρες, ταξίδι με σακίδιο, αλλά έχεις και ένα διαμέρισμα και μια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας αλλά την ανάβεις σπάνια γιατί δεν βλέπεις τηλεόραση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 ώρες πριν, Stefanos683 είπε

αν ισχυροποιησει τα ενσωματωμενα γραφικα η αμδ η ιντελ θα παει άπατη.

αν βγαλει σε επιπεδα 1050,1650 στα 200,300 ευρω η ιντελ θα πουλαει σουβλακια

300 ευρω πουλανε τις 1650,

οι αθλον τριετιας? ειναι ακομη στα 80ευρω 

ακομη κ τωρα αν τους βγαλει λιγο πιο δυνατους σε παρομοια τιμη θα ξεπουλησει 

Aυτα που γραφεις τα πιστευεις ή σχολιασες πριν τον καφε;
Aν σου βγαλει στα 300 επεξεργαστη και καρτα γραφικων μαζι επιπεδου 1650 ποιος θα αγορασει τις RX 6500XT τους με 300-400ε;

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Μην είσαι τόσο καυστικός! Εγώ πριν τον καφέ δεν μπαίνω καν στα σχόλια, γιατί ξυπνάω απότομα και δεν πρέπει! :D :D :D

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Εναλλακτικός τρόπος ζωής. Σαν να είσαι τζιβατος, με αυτά παντελόνια τα φαρδιά, χάντρες, ταξίδι με σακίδιο, αλλά έχεις και ένα διαμέρισμα και μια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας αλλά την ανάβεις σπάνια γιατί δεν βλέπεις τηλεόραση!

Ή απλά ξέρει τις ανάγκες του, γνωρίζει τι ζητάει από το λειτουργικό του, θέλει να έχει απόλυτο έλεγχο πάνω στο hardware του 9/10 φορές και για τη 1/10 εργασίες όπου αποκλείεται (τεχνητά) ή δεν τον βολεύει το τάδε λειτουργικό, χρησιμοποιεί το άλλο. Καλή η προσπάθεια γελοιοποίησης, αλλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις πάνω στα λειτουργικά συστήματα, ούτε τις ίδιες απαιτήσεις από αυτά, ούτε κάνουμε τους ίδιους συμβιβασμούς για να δουλέψουμε (π.χ να αποδεχτώ ότι θα πρέπει να αγοράσω καινούριο PC ή ότι το PC μου θα σέρνεται απλά και μόνο γιατί η επόμενη X, Y έκδοση των Windows είναι πιο bloated).

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, polaki είπε

...Τώρα όσον αφορά στα Win11, η Microsoft ουσιαστικά επέλεξε να ΜΗΝ την ενδιαφέρει η μαζική χρήση, απ'τη στιγμή που πάνω απ'τους μισούς επεξεργαστές της αγοράς βγαίνουν off. Και δεν μιλάω προφανώς για πατέντες, μιλάω για "κατεβάζω Win11 και τα βάζω". Όχι κύριε, δεν είναι συμβατός ο επεξεργαστής σου. 

Άρα εξίσου άσκοπο να μιλάμε για το ποσοστό των Win11, όταν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών pc, δεν θα τα αποκτήσει αν δεν κάνει αναβάθμιση στο hardware. Good luck with that δηλαδή. ..

Αυτήν την άνεση "να μην ενδιαφέρεται" η MS, την έχει γιατί ξέρει οτι όσοι δεν πάνε στα 11, θα μείνουν στα 10... Δεν χάνει πελατεία δηλαδή... Και λογικά μια απο τα ίδια θα κάνει σε 4-5 χρόνια με τα win 12, κλπ... Αν υπήρχε άλλο λειτουργικό, ανταγωνιστικό στα windows, δεν θα έκανε τέτοια κόλπα... - όχι έτσι τουλάχιστον...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Aν σου βγαλει στα 300 επεξεργαστη και καρτα γραφικων μαζι επιπεδου 1650 ποιος θα αγορασει τις RX 6500XT τους με 300-400ε;

εχεις δικιο,ξεχασα οτι θα βρεθουν καποιοι απελπισμενοι μαινερς  να πληρωνουν 300 ευρω μια 1650 κ 500 μια 3050 κ παρομοιες..

αρα πρεπει να πατωσουν πολυ τα κοινς για βελτιωσεις..

για κανα χρονο με 500 ευρω θα ψωνιζεις καρτα των 150,200 ευρω. 

Επεξ/σία από Stefanos683
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

εχεις δικιο,ξεχασα οτι θα βρεθουν καποιοι απελπισμενοι μαινερς  να πληρωνουν 300 ευρω μια 1650 κ 500 μια 3050 κ παρομοιες..

αρα πρεπει να πατωσουν πολυ τα κοινς για βελτιωσεις..

για κανα χρονο με 500 ευρω θα ψωνιζεις καρτα των 150,200 ευρω. 

Δεν εχει να κανει με τους miners ουτε με τις σημερινες τιμες.
Μιλας για ενα  προιον ονειρο που εκτος απο τον ανταγωνισμο θα σκοτωσει και τα προιοντα της ιδιας εταιριας γιατι δεν θα εχουν κανενα λογο υπαρξης.
Ειναι σαν να θες να βγει ενα κερμα του 1€ που καθε μερα θα μπορει να γενναει αλλα 10€ αλλα να το παρεις 1€, δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω.
Ωραιο ειναι να ελπιζουμε για μελλοντικα προιοντα αλλα αυτο το σεναριο θυμιζει λιγο "το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;"
Αν τα APU καποτε φτασουν να αποδιδουν σαν μια 1650 θα κοστιζουν οσο 1 cpu και 1 mid gpu μαζι.
ή
Τα Cpu και τα Gpu θα εχουν φτασει σε τετοιο επιπεδο που θα εχουν τις 10πλασιες επιδοσεις απο οτι εχουν τωρα και την 1650 θα τη βλεπεις σαν Nvidia 610 που δεν θα παιζει σχεδον τιποτα και οτι παιζει θα ειναι ολα στο low.

O σκοπος των APU μεχρι στιγμης ειναι να μπορουν να σου προσφερουν βασικες λειτουργιες ωστε να μη χρειαζεται να αγορασεις gpu και οχι για να σκοτωσουν τις mid range GPU.
Θα το παρεις για να μπορεις να δεις Βios,Windows,youtube,ταινιες,word,excel και κανενα παιχνιδακι στο χαλαρο.
Aυτο που εσυ βλεπεις σαν αδυναμια σε ολους τους Intel με τη "μουφα" Apu καποιοι αλλοι το βλεπουν σαν "γλιτωσα" το 100ρικο της 1030 ή θα κανω τη  δουλεια μου(bios settings,install windows,browsing,emails,movies,youtube,old games) μεχρι να πεσουν οι τιμες.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...