Προς το περιεχόμενο

Windows 11??

Mporeis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, φτιάχνω ένα buget pc των 375€ και περιμένω τα υλικά να έρθουν. Έχω παραγγείλει:

INNOVATOR AQUARIUS ACRYLIC FRONT PANEL WITH ONE FAN

PSU BE QUIET! SYSTEM POWER 9 400W

CPU INTEL CORE I3-10100 3.60GHZ LGA1200 - BOX

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS PRIME H510M-K RETAIL

RAM TEAM GROUP TED416G2666C19DC01 ELITE 16GB (2X8GB) DDR4 2666MHZ DUAL CHANNEL

SSD KINGSTON SNVS/500G NV1 500GB NVME PCIE GEN3 X4 M.2 2280

Και ρωτάω, αξίζει να βάλω win11 η να βάλω τα 10??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού θα βάλεις από την αρχή λειτουργικό βάλε 11. Αν δεν σου αρέσουν κάνε φορμάτ και βάλε 10. Ποιο το πρόβλημα;

Πάνω από μισή ώρα δε θα σου πάρει το φορμάτ.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αν δεν θέλετε να βλέπετε εφαρμογές να μην δουλεύουν, όχι.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν δουλεύω και πολλές εφαρμογές οπότε δεν με ενδιαφέρουν κάποιες.Επισης μην μου μιλάς στον πληθυντικό γιατί είμαι μόνο 12 ετών 🤣

8 ώρες πριν, micos000 είπε

Αφού θα βάλεις από την αρχή λειτουργικό βάλε 11. Αν δεν σου αρέσουν κάνε φορμάτ και βάλε 10. Ποιο το πρόβλημα;

Έχεις δίκιο, έχω ξαναδουλέψει τα 11 σε λάπτοπ και ήμουν ευχαριστημένος οπότε μάλλον θα βάλω 11

9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Αν δεν θέλετε να βλέπετε εφαρμογές να μην δουλεύουν, όχι.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν δουλεύω και πολλές εφαρμογές οπότε δεν με ενδιαφέρουν κάποιες.Επισης μην μου μιλάς στον πληθυντικό γιατί είμαι μόνο 12 ετών 🤣

8 ώρες πριν, micos000 είπε

Έχεις δίκιο, έχω ξαναδουλέψει τα 11 σε λάπτοπ και ήμουν ευχαριστημένος οπότε μάλλον θα βάλω 11

Επίσης, καταλάθος τα έβαλα παραπάνω δύο φορές συγγνώμη

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, σύμφωνα με το hardware θα μπορέσει το pc να σηκώσει win11?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2022 στις 6:40 ΠΜ, Mporeis είπε

σύμφωνα με το hardware θα μπορέσει το pc να σηκώσει win11?

Άνετα! Έχει ακόμα και drivers για τα 11.

Θα πρέπει όμως να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο bios, όπως ενεργοποίηση TPM, Secure boot και UEFI, όχι Legacy.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Να τα βαλεις τα 11. Και στην εμφανιση και στην αποκριση ειναι καλυτερα απο τα 10. Δεν εχει κανενα νοημα να βαλεις παλιοτερο λειτουργικο.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mporeis είπε

Και ρωτάω, αξίζει να βάλω win11 η να βάλω τα 10??

απολύτως κανένα νόημα ,εκτός αν θες android εφαρμογές . Κατα τα άλλα δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο , ούτε αξιοποιούν το σύστημα που έχεις , περισσότερο το βαραίνουν και γενικά είναι η έννοια του lag  ,περίμενε για τα 12 ή κανα δυο χρόνια ακόμα

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, korakios είπε

απολύτως κανένα νόημα ,εκτός αν θες android εφαρμογές . Κατα τα άλλα δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο , ούτε αξιοποιούν το σύστημα που έχεις , περισσότερο το βαραίνουν και γενικά είναι η έννοια του lag  ,περίμενε για τα 12 ή κανα δυο χρόνια ακόμα

Οι τεχνικοί τι πρέπει να προτείνουμε να μπαίνει;

11άρι για να χρεώνουμε επίσκεψη επισκευής 150, ή 11άρια για να κονομήσουμε από μαζικές αναβαθμίσεις σε 10άρια;

Ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει. Καμία άποψη;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Οι τεχνικοί τι πρέπει να προτείνουμε να μπαίνει;

linux 😂

4 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

11άρι για να

4 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

ή 11άρια για να

σαν να μη δίνεις επιλογές 😁

5 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει.

ούτε εγώ !

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας προτεινει αναλογα με την εμπειρια που εχει φανταζομαι. Εγω που εχω κανει αναβαθμιση μεχρι στιγμης σε πανω απο 50 πισια τα θεωρω μακραν καλυτερα απο τα 10.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, korakios είπε

Αυτά τα γράφεις από δικιά σου εμπειρία ή αναμεταδίδεις τις ξινίλες των φόρουμ και των περίεργων που πιστεύουν ότι το καλύτερο λειτουργικό της microsoft είναι πάντα το προηγούμενο από αυτό που κυκλοφορεί τώρα; Μου θυμίζεις φίλο που πήρες λάπτοπ με i7 7ης γενιάς και κάρτα γραφικών για παιχνίδια πριν 3 χρόνια και με έσκασε πως να βάλει τα 7άρια. Ούτε να ακούσει για τα 10άρια και το είχε έτσι 2 χρόνια. Τελικά αναβάθμισε στα 10άρια και δεν είπε κουβέντα.

Εγώ πάντως που έβαλα τα 11 σε c2d E8500 με 4gb ram και ssd και σε AMD A8 με 4gb ram και την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, με λιγότερο lag από τα 10 και χωρίς να επιβαρύνουν περισσότερο το σύστημα απ' ότι τα 10άρια. Το πρόβλημα με την ζωγραφική βέβαια παραμένει.

Τώρα σε τόσο καινούργια συστήματα, το να λες ότι δεν θα αξιοποιούν το σύστημα καλύτερα από τα 10άρια, είναι το λιγότερο άγνοια.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι σ' άλλους δουλεύουν ομαλά και σ' άλλους με προβλήματα, υποθέτω είναι ένα ενδεικτικό. Εμένα στην τρίτη εγκατάσταση στο ίδιο σύστημα έκανε αυτά: 

Spoiler

1938378265_(0).png.9ec63a54cbdb7667a602e8213a86fc5a.png1192844148_(1).png.467709fb1484d425db95535efea69fc3.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Sad 1
Δημοσ.

Και επανερχόμαστε λοιπόν στην αρχή.

Στις 9/2/2022 στις 10:21 ΜΜ, micos000 είπε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...