NIKOsVAIO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Μπαίνω στο ψητό. Θέλω να μεταφέρω στην επιχείρηση που εργάζομαι το email hosting μας από την υπηρεσία που είμαστε τώρα στο Google Workspace. Είμαστε περίπου 15-19 χρήστες. Από αυτούς τους χρήστες όλοι δουλεύουν pop στο outlook τους και μόνο 3 είναι IMAP για να έχουν mail και στα κινητά. Έχω ανοίξει λογαριασμό στο workspace και μένει η μετάβαση. Και αναρωτιέμαι, σε όσους δουλεύουν outlook και θέλουν να παραμείνουν με outlook και να μη χρησιμοποιούν το Gmail, μπορώ να αλλάξω απλά τα MX records και να συνεχίσουν στο outlook τους αφού κάνουν login με το account του workspace και να παραμείνουν pop; Τόσο απλά; Και να έχουν στο outlook το ίδιο pst αρχείο, ώστε να έχουν εκεί όλα τα παλιά emails τους; Για τους υπάρχοντες IMAP, αν θέλω να κρατήσω τοπικά τα παλιά email στο pc, και να συνεχίσουν ως IMAP στο workspace χωρίς να γεμίσω τον χώρο με τα υπάρχοντα email, γίνεται βάζοντας το outlook να βλεπει πέραν του account τους και το τοπικό ost ή pst αρχείο που έχει ήδη; Ευχαριστώ για τον χρόνο σε όποιον μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα