Nik1239 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε Λοιπόν, επιστροφή μετά από καιρό καθώς έχουμε ξεφύγει λίγο. Οι κλήσεις συνεχίζονται, είχα κάνει αυτόματη απόρριψη απο απόκρυψη μέσω των εταιριών που είμαι. Το τσεκαρα και εγώ ο ίδιος , με κάλεσα με απόκρυψη, μου έβγαλε μήνυμα ηχητικό ότι δεν δέχεται ο τάδε αριθμός με απόκρυψη και μετά μου ήρθε μήνυμα ενημέρωσης κλήσης. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με τις αναπάντητες που βρίσκω. Πέραν αυτού έχουμε απότομες διακοπές των κλήσεων, φοβερό delay κατά την διάρκεια κάποιων κλήσεων και έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο ειδικά τα Σ/Κ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επρόκειτο για παρακολούθηση καθώς έχω δει και κάτι "άκυρες" αποσυνδέσεις από τα προφίλ μου στα social media. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας δώσει τα φώτα του. Από το πώς μπορούμε να το εξακριβώσουμε αυτό μέχρι και ποιος είναι "υπεύθυνος-ειδικος" σε αυτές τις καταστάσεις. Αλλάζεις κωδικούς όπου μπορείς , αλλαγή αριθμού , επαναφορά κινητού σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και πιστεύω θα ξεμπερδεψεις 1
Sunlight-knight Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Αλλάζεις κωδικούς όπου μπορείς , αλλαγή αριθμού , επαναφορά κινητού σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και πιστεύω θα ξεμπερδεψεις Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σου αδερφέ. Έχουν γίνει όλα τα παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. ΥΓ: εκτός του αριθμού όπου είναι το επαγγελματικό μου νούμερο όπου το εχει πολύ μεγάλος αριθμός απο το πελατολόγιο μου, διαφημίσεις, αμμοβολή στην βιτρίνα και θα ήταν δύσκολο να αλλάξει όλο αυτό κλπ. Πχ αν άλλαζα αριθμό θα έπρεπε να ενημερώσω όλους τους πελάτες μου, google, vrisko, επαγγελματικό οδηγό, xo, doctoranytime, social, αλλαγή καρτών, αλλαγή αμμοβολής πρόσοψης καθώς αναφέρει τα στοιχεία μου και γενικά όπου υπάρχει ο συγκεκριμένος αριθμός. Δηλαδή παντού. Και κάπου εδώ καθώς γράφω μου ήρθε η ιδέα να αφαιρέσω το συγκεκριμένο νούμερο από όλα τα social (σαν τηλέφωνο ανάκτησης κωδικών κλπ) να πάρω ένα παλιό κινητό όχι smart και να βάλω εκεί το νούμερο. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από Sunlight-knight
vaggos231 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 αν αλλαξες κωδικους και εχεις ακομα αποσυνδεσεις, δες λιγο πιο κοντα στο περιβαλλον σου τι μπορει να γινεται 1
Nik1239 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σου αδερφέ. Έχουν γίνει όλα τα παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. ΥΓ: εκτός του αριθμού όπου είναι το επαγγελματικό μου νούμερο όπου το εχει πολύ μεγάλος αριθμός απο το πελατολόγιο μου, διαφημίσεις, αμμοβολή στην βιτρίνα και θα ήταν δύσκολο να αλλάξει όλο αυτό κλπ. Πχ αν άλλαζα αριθμό θα έπρεπε να ενημερώσω όλους τους πελάτες μου, google, vrisko, επαγγελματικό οδηγό, xo, doctoranytime, social, αλλαγή καρτών, αλλαγή αμμοβολής πρόσοψης καθώς αναφέρει τα στοιχεία μου και γενικά όπου υπάρχει ο συγκεκριμένος αριθμός. Δηλαδή παντού. Και κάπου εδώ καθώς γράφω μου ήρθε η ιδέα να αφαιρέσω το συγκεκριμένο νούμερο από όλα τα social (σαν τηλέφωνο ανάκτησης κωδικών κλπ) να πάρω ένα παλιό κινητό όχι smart και να βάλω εκεί το νούμερο. Αφού είναι επαγγελματικό είναι πιο δύσκολο έχεις δικιο. Από περιέργεια το έχεις σηκώσει καμία όταν σε παίρνουν με απόκρυψη;
Sunlight-knight Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Nik1239 είπε Αφού είναι επαγγελματικό είναι πιο δύσκολο έχεις δικιο. Από περιέργεια το έχεις σηκώσει καμία όταν σε παίρνουν με απόκρυψη; Δεν προλαβαίνω γιατί το βγάζει σαν ειδοποίηση και μόνο. Πχ έχει τύχει να κάθομαι στο κινητό να κοιτάω κάτι και ξαφνικά να μου βγάζει πάνω στην κορυφή της οθόνης που βγαίνουν τα εικονίδια ειδοποιήσεων, η αναπάντητη. 1
Sunlight-knight Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Lanike71 είπε Με call-block εφαρμογή δοκίμασες; Όχι, δεν έχω ιδέα. Πάντως γενικά δεν χτυπάει το τηλέφωνο, ούτε μου βγαίνει σαν ειδοποίηση η κλήση καθώς την μπλοκάρει κατευθείαν η εταιρεία κινητής που είμαι πριν χτυπήσει το τηλέφωνο.
SPY_oo7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Nik1239 είπε Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επρόκειτο για παρακολούθηση καθώς έχω δει και κάτι "άκυρες" αποσυνδέσεις από τα προφίλ μου στα social media. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας δώσει τα φώτα του. Από το πώς μπορούμε να το εξακριβώσουμε αυτό μέχρι και ποιος είναι "υπεύθυνος-ειδικος" σε αυτές τις καταστάσεις. Πρων σύζυγος γκομενα-ος πελάτης η εφορια το κρατος η cia η kgb.Αντε ομολογησε που έχεις μπλεξει και ασε τα κουραφεξαλα.Αμαν ποια με αυτη την τρομολαγνεια...Οτι μας παρακολουθουν όλους ειναι σιγουρο οχι ομως με αναπαντητες ουτε με λογκ- αουτ απο τα σοσιαλ............. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από SPY_oo7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα