Sunlight-knight Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα! Θα ήθελα γνώμη-βοηθεια απο κάποιον που ίσως γνωρίζει ή έχει πάθει το ίδιο. Έχω δικαρτο τηλέφωνο και δέχομαι τον τελευταίο μήνα "αναπάντητες" και στους δύο αριθμούς απο απόκρυψη. Το θέμα είναι πως δεν προλαβαίνει καν να χτυπήσει το τηλέφωνο. Το βγάζει σαν ειδοποίηση.( Η κάνα δυο φορές που έκλεισε από μπαταρία μου ήρθε σε μήνυμα) Μιλάμε για κάθε μέρα 1-2 φορές, και σπάνια μέρα παρά μέρα. Γνωρίζει κανείς κάτι; Πάει το μυαλό σας κάπου; Κάπου κάποτε (δεν θυμάμαι πηγή) είχα διαβάσει πως είναι δείγμα παρακολούθησης του κινητού σου.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Το πρόβλημα σου ποιο είναι οτι έχεις αναπάντητες και πως θα τις αποφύγεις, ή αν σε παρακολουθουν
GATE123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα γνώμη-βοηθεια απο κάποιον που ίσως γνωρίζει ή έχει πάθει το ίδιο. Έχω δικαρτο τηλέφωνο και δέχομαι τον τελευταίο μήνα "αναπάντητες" και στους δύο αριθμούς απο απόκρυψη. Το θέμα είναι πως δεν προλαβαίνει καν να χτυπήσει το τηλέφωνο. Το βγάζει σαν ειδοποίηση.( Η κάνα δυο φορές που έκλεισε από μπαταρία μου ήρθε σε μήνυμα) Μιλάμε για κάθε μέρα 1-2 φορές, και σπάνια μέρα παρά μέρα. Γνωρίζει κανείς κάτι; Πάει το μυαλό σας κάπου; Κάπου κάποτε (δεν θυμάμαι πηγή) είχα διαβάσει πως είναι δείγμα παρακολούθησης του κινητού σου. Αν σε ενοχλούν η αποκρύψεις πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε να μην τις δέχεσαι.
Sunlight-knight Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Αν σε ενοχλούν η αποκρύψεις πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε να μην τις δέχεσαι. Το έχω κάνει και βγάζει μήνυμα πως ο συνδρομητής δεν δέχεται κλήσεις με απόκρυψη. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Sunlight-knight
GATE123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Το έχω κάνει και βγάζει μήνυμα πως ο συνδρομητής δεν δέχεται κλήσεις με απόκρυψη. Ναι αλλά αυτό δεν κόβει τις αναπάντητες με απόκρυψη. Εγώ λέω να μην δέχεσαι καθόλου από απόκρυψη. 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, GATE123 είπε Ναι αλλά αυτό δεν κόβει τις αναπάντητες με απόκρυψη. Εγώ λέω να μην δέχεσαι καθόλου από απόκρυψη. Βλέπω πως έχω επιλογή μόνο να κάνω φραγή εισερχομένων κλήσεων για όποιον αριθμό θέλω, όμως δεν βρίσκω την επιλογή για φραγή απο εισερχόμενες κλήσεις με απόκρυψη. 1 φορά απάντησα σε κλήση με απόκρυψη και ήταν φάρσα.
GATE123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιο κινητό έχεις? Στο δικό μου(1+6) είναι στις ρυθμίσεις τηλέφώνου - Ρυθμίσεις αποκλεισμού κλήσεων. Εκεί έχει δύο επιλογές. Να γίνει γενικά φραγή και το άλλο να επιλέξεις εσύ. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123
AntiCambeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δεν υπάρχει επιλογή, ούτε στο screenshot που έχεις βάλει.Μόνο ίσως με εντολή στο κινητό η με αίτημα στον πάροχο απο ότι διαβάζω. 1
GATE123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν υπάρχει επιλογή, ούτε στο screenshot που έχεις βάλει.Μόνο ίσως με εντολή στο κινητό η με αίτημα στον πάροχο απο ότι διαβάζω. Κινητό δεν μου είπες!!!
mphxths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Απο ενα σημειο και περα , ειναι και τι custom-ιες εχει κανει η καθε εταιρια στο UI της. Ετσι για την ιστορια , στο mi 11 lite 5g , αφου εψαξα για κανα μισαωρο βρηκα τα εξης : 1. Απο τις κλησεις (calls) το μονο που μπορουσα να κανω στις ρυθμισεις ηταν "block calls from unindentified callers". Υποθετω αυτο εννοει και οσα νουμερα δεν ειναι με αποκρυψη αλλα δεν ειναι και στην contact list. 2. Μετα απο πολυ ψαξιμο πηγα στα Settings - Apps - System Apps Settings - Security - Blocklist - Call blocklist οπου εχει αυτα . Περισσοτερες επιλογες και ξεχωριστες για αγνωστα νουμερα (strangers) και αποκρυψεις (hidden). Αν καποιος εχει xiaomi (προσφατο) ισως του φανει χρησιμο το παραπανω , αλλιως υπαρχουν και 3rd party εφαρμογες που κανουν call blocking με περισσοτερες επιλογες απο ο,τι προσφερει το ιδιο το ανδροιδ/κινητο/εταιρια.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Κινητό δεν μου είπες!!! Xperia XZ1.
GATE123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Xperia XZ1. Μμμμμμ....🤔🤔🤔🤔 Βάζεις αυτήν την εφαρμογή και ξεμπερδέυεις https://play.google.com/store/apps/details?id=pamiesolutions.blacklistcall 1
Alexalex6996 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 9/2/2022 στις 6:33 ΜΜ, Sunlight-knight είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα γνώμη-βοηθεια απο κάποιον που ίσως γνωρίζει ή έχει πάθει το ίδιο. Έχω δικαρτο τηλέφωνο και δέχομαι τον τελευταίο μήνα "αναπάντητες" και στους δύο αριθμούς απο απόκρυψη. Το θέμα είναι πως δεν προλαβαίνει καν να χτυπήσει το τηλέφωνο. Το βγάζει σαν ειδοποίηση.( Η κάνα δυο φορές που έκλεισε από μπαταρία μου ήρθε σε μήνυμα) Μιλάμε για κάθε μέρα 1-2 φορές, και σπάνια μέρα παρά μέρα. Γνωρίζει κανείς κάτι; Πάει το μυαλό σας κάπου; Κάπου κάποτε (δεν θυμάμαι πηγή) είχα διαβάσει πως είναι δείγμα παρακολούθησης του κινητού σου. Καλησπέρα.. Τελικά βγάλατε άκρη ? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα .
GATE123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Alexalex6996 είπε Καλησπέρα.. Τελικά βγάλατε άκρη ? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . Εάν στις ρυθμίσεις που έχουμε πει ποιο πάνω δεν έχεις επιλογή φραγής για απόκρυψη τότε βάλε μια εφαρμογή για να ξεμπερδεύεις.
Sunlight-knight Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Λοιπόν, επιστροφή μετά από καιρό καθώς έχουμε ξεφύγει λίγο. Οι κλήσεις συνεχίζονται, είχα κάνει αυτόματη απόρριψη απο απόκρυψη μέσω των εταιριών που είμαι. Το τσεκαρα και εγώ ο ίδιος , με κάλεσα με απόκρυψη, μου έβγαλε μήνυμα ηχητικό ότι δεν δέχεται ο τάδε αριθμός με απόκρυψη και μετά μου ήρθε μήνυμα ενημέρωσης κλήσης. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με τις αναπάντητες που βρίσκω. Πέραν αυτού έχουμε απότομες διακοπές των κλήσεων, φοβερό delay κατά την διάρκεια κάποιων κλήσεων και έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο ειδικά τα Σ/Κ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επρόκειτο για παρακολούθηση καθώς έχω δει και κάτι "άκυρες" αποσυνδέσεις από τα προφίλ μου στα social media. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας δώσει τα φώτα του. Από το πώς μπορούμε να το εξακριβώσουμε αυτό μέχρι και ποιος είναι "υπεύθυνος-ειδικος" σε αυτές τις καταστάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα