medidia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, skiabox είπε Νομίζεις έχει καταλάβει ο ανταγωνισμός ότι πιο πολύ η apple πουλάει λειτουργικό; Βέβαια με τους m επεξεργαστές τους άφησε έτη φωτός πίσω και στο hardware. O ανταγωνιστές το έχουν καταλάβει. Οι πελάτες τους δεν το έχουν καταλάβει. 1
Lazmour Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, NickTG είπε Πως είναι πιο φορητό ένα laptop που ζυγίζει πάνω από 1 κιλό? Ε δεν λέω ρε συ να το έχει αλά κινητό! Εννοώ ότι αν το χρειαστείς πχ στη δουλειά άνετα το βάζεις στην τσάντα και το παίρνεις μαζί 😄 18 ώρες πριν, JimGer είπε Μπορώ να σου δώσω απάντηση (Αφορά βέβαια στο να δώσεις μέχρι 300). Κατ' αρχήν μπορεί να αφορά 2 κατηγορίες. 1) Άσχετους σε γενικές γραμμές με υπολογιστές ή που δεν τους χρειάζονται (γονείς, γιαγιάδες κλπ) 2) Συσκευή για διακοπές αν δεν χρειάζεσαι laptop. Δηλαδή τα τελευταία 2 χρόνια όταν κατεβαίνω Ελλάδα για διακοπές παίρνω μόνο tablet Τα tablets είναι τέλεια για media consumption (κυρίως android θα πω εγώ λόγω sd) καθώς και social media Κλπ. Πόσοι νομίζεις κάνουν πολύ παραπάνω πράγματα? Δηλαδή διαβάζεις pdf/ebooks, παίζεις games, παίρνεις γράφεις email και έχεις ότι θες από media (netflix, prime, dinsey+, plex, kodi). Τι άλλο χρειάζονται οι περισσότεροι χρήστες (ειδικα στις διακοπές)? Και όλα αυτά τα έχεις με 500 γραμμάρια συσκευή και 10 ώρες μπαταρία για πλάκα. Και μπορείς να το φορτίσεις και με Power bank Αν χρειαστεί. Και μπαίνουν στο παιχνίδι όπως είπα και άτομα που δεν είχαν ποτέ υπολογιστή και καταλαβαίνουν πως να τα χρησιμοποιούν. Γιατί πολύ απλά απλά πατάνε μια εφαρμογή και ανοίγει. Ελπίζω να σε κάλυψα Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοείται ότι μέχρι τα 300-400 μια χαρά κάνουν τα όσα αναφέρεις. Και εγώ χρησιμοποιώ ένα από τα iPad του "φτωχού" (you know με τα bezels). Η απορία μου ήταν για τα tablets αξίας 1.000€. Συγκεκριμένα : 1) για android που δεν υποστηρίζει tablet software νομίζω το τάμπλετ του 1.000 δεν κάνει απολύτως τίποτα παραπάνω από εκείνο των 300 2) για τα iPad αν δεν χρησιμοποιείς τα pro για δουλειά (video-photo rendering κλπ) τα ίδια.
JimGer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 On 11/02/2022 at 04:23, Lazmour said: Ε δεν λέω ρε συ να το έχει αλά κινητό! Εννοώ ότι αν το χρειαστείς πχ στη δουλειά άνετα το βάζεις στην τσάντα και το παίρνεις μαζί 😄 Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοείται ότι μέχρι τα 300-400 μια χαρά κάνουν τα όσα αναφέρεις. Και εγώ χρησιμοποιώ ένα από τα iPad του "φτωχού" (you know με τα bezels). Η απορία μου ήταν για τα tablets αξίας 1.000€. Συγκεκριμένα : 1) για android που δεν υποστηρίζει tablet software νομίζω το τάμπλετ του 1.000 δεν κάνει απολύτως τίποτα παραπάνω από εκείνο των 300 2) για τα iPad αν δεν χρησιμοποιείς τα pro για δουλειά (video-photo rendering κλπ) τα ίδια. Κοίτα για τα 1000+ για tablet κλπ πρέπει να ρωτήσεις αυτούς διανοουνται να τα δώσουν... Εγώ απλά είπα για τις συγκεκριμένες χρήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα