rikino Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα σε ολη την ομαδα! Αναρωτιεμαι εαν μπορω να παρω μια συσκευη αν υπαρχει για να πλοκαρω το σημα στα κινητα και να μην μπορουν πχ μεσα απο το δωματιο μου να κανουν τηλεφωνικες κλησεις οποιοδηποτε κινητο σε οποιοδηποτε δικτυο ?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, stefmangr είπε Jammer Θα του ψήσει τον εγκέφαλο ομως, αν ειναι ανοιχτο 24/7 ...και δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπορούν να κάνουν κλείσεις, πόσοι πια μπαίνουν σε αυτο το δωμάτιο που εχεις τέτοια ανάγκη;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Dantε είπε Και επισης ειναι παρανομο. Παράνομο μέσα στο σπίτι σου;
Dantε Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Παράνομο μέσα στο σπίτι σου; Παντου.Σε δημοσιο και ιδιωτικο χωρο. Και δεν ειναι και παραλογο.Σε περιπτωση εκτακτης αναγκης τι θα κανεις?Αν δεν ηταν παρανομα θα τα χρησιμοποιουσαν πχ σε εξετασεις πανεπιστημιου η αλλου τυπου κτλ.
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Dantε είπε Παντου.Σε δημοσιο και ιδιωτικο χωρο. Απο ιδιωτες μπορει. Στα δικαστηρια παντως (ευελπιδων) εχω δει διπλα στις αιθουσες να μην παιζει σημα ... καποιου ειδους μπλοκαρισμα πρεπει να παιζει...
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Στο σπίτι μου πάντως αν δεις και δεν δουλεύει το τηλέφωνο σου μην ξανάρθεις 😋
Fotia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, mphxths είπε Απο ιδιωτες μπορει. Στα δικαστηρια παντως (ευελπιδων) εχω δει διπλα στις αιθουσες να μην παιζει σημα ... καποιου ειδους μπλοκαρισμα πρεπει να παιζει... Kαι στα νοσοκομεια σε κάποιες αιθουσες
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 20 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Παράνομο μέσα στο σπίτι σου; Aυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις