Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Επιτέλους ενα τηλέφωνο που αντι να μεγαλώνει, έγινε μικρότερο!

Ελπίζω να ακολουθησει και η οικονιμικότερη σειρα τους το ιδιο trend μπας και παρουμε κανενα τηλέφωνο και εμεις που δεν εχουμε χερια σακιλ ο'νιλ.

Τις ευχαριστίες σου στο Cupertino ..

• Like 5
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kosianos είπε

βαδιζουμε στα ιδια βηματα με την apple μου φαινεται ιδιο desing και οσο παραμενει ο exynos δεν νομιζω οτι κανουμε δουλιτσα δυστυχως !~

τι δουλιτσα δεν κανεις μεγαλε;

Δημοσ.

Βελτιωμένα αλλά η φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό παραμένουν κακές . Δε νοείται να δίνει 900-1000+ Ευρώ και να έχει θόρυβο η φωτογραφία και το βίντεο τη νύχτα . Μακράν καλύτερες κάμερες το pixel 6 Kai iPhone 13. Όσο για το Ui καμία αλλαγή . Ούτε καν τα εικονίδια λίγο . Είναι ίδιο από το note 20 και μετά . Δηλαδή δώσε ένα κίνητρο ρε sumsung  στους αγοραστές να μπουν στη διαδικασία να πάρουν τις νέες συσκευές. Να πουν ότι έχουν κάτι νέο !!!

Δημοσ.

Και μόνο οι μικρότερες διαστάσεις του s22+ σε συνδυασμό με την εξαιρετικά φωτεινή οθόνη των 1750 Nits αποτελούν σημαντικό κριτήριο & πόλο έλξης για μένα . Τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν καθόλου, εξάλλου απ την σειρά s7 και μετά έχει περάσει από τα χέρια μου όλη η galaxy σειρά. Το καλύτερο best value for money της εταιρείας των τελευταίων δύο ετών ,θεωρώ πως για τα δικά μου γούστα και θέλω ήταν το Samsung s20 fe 5g. Μια τελείως προσωπική άποψη φυσικά όπου με την προωθητική που έπαιζε κατά καιρούς έπαιρνε κάποιος από τους καλύτερους και απροβλημάτιστους επεξεργαστές (SD 865) με τα πολύ καλά buds plus κοντά στα 550 ευρώ πάνω κάτω. Φλατ οθόνη με στυλ note τετραγωνισμένες άκρες ελαφρύ κινητάκι δίχως το παραμικρό πρόβλημα....αν θα το αλλάξω σκέφτομαι μονάχα το επερχόμενο s22 ️ για τους λόγους που έγραψα στην αρχή. 

• Like 2
Δημοσ.

Σταμάτησα το διάβασμα εκεί που λέει εξινος. Εξινος και ξερός σαμσουνγκ. Έλεος πια. 

16 ώρες πριν, Fulgore είπε

Samsung Galaxy S21 4000mah μπαταρία/S21+ 4800mah μπαταρία 8gb ram 128gb rom 1080p 120hz οθόνη

Samsung Galaxy S22 3700mah μπαταρία/S22+ 4500mah μπαταρία 8gb ram 128gb rom 1080p 120hz οθόνη

Ποιοι είναι όλοι οι τομείς που είναι βελτιωμένο? Η μπαταρία που μειώθηκε???

Έχει ρει τρεισινγκ. Αυτό το ξέχασες.

15 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε

Τι τύχη μπορεί να έχει το Galaxy Tab, απέναντι στον Αυτοκράτορα iPad Pro!?!?

Τι και ποιον εξυπηρετεί αυτό το τάμπλετ?!?

Αυτοκράτορα... Το ακούσαμε και αυτό. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε

Τι τύχη μπορεί να έχει το Galaxy Tab, απέναντι στον Αυτοκράτορα iPad Pro!?!?

Τι και ποιον εξυπηρετεί αυτό το τάμπλετ?!?

Apple fan here. 

Mate, εξυπηρετεί αυτούς που χειρίζονται android. 

Εγώ ας πούμε δεν έχω αγγίξει android και ούτε να ξεκλειδώσω την οθόνη δεν μπορώ που λέει ο λόγος. 

Το ανάποδο ισχύει με τον αδερφό μου. 

2 διαφορετικά οικοσυστήματα, ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει αυτό που θέλει. 

Και χαίρομαι που η Samsung έχει πρακτικά ίδια τιμολογιακή πολιτική με την Apple, ώστε πράγματι η επιλογή να είναι βασισμένη στο τί ΒΟΛΕΥΕΙ τον καθένα καλύτερα και να βγει απ'έξω η έννοια του κόστους. 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, thelos257 είπε

Ποιος το ειπε αυτο ; Ειναι πολλαααααα τα λεφτααα ΑΑΑΑΑρηηηηη....

Σπύρος Καλόγηρου ναούμ !!!!  respect ✌️
Είναι ανάγκη να χτυπηθούμε? ...  Πολλά τα λεφτά Άρη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...