allekos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Έχω ένα Acer Aspire 5610 στο οποίο έκανα εγκατάσταση τα win7 x86.και εκ παραδρομής δεν πήρα back up τους Drivers. Ενώ μου δείχνει στη διαχείριση συσκευών ότι έχει βρει όλους τους Drivers εχω πρόβλημα με τον ηχο. Θυμάμαι πριν απο 2 χρόνια περίπου με είχαν παιδέψει οι drivers ήχου και είχα βρει μια συγκεκριμένη έκδοση Realtek High Definition Audio που έπαιζε ο ήχος. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Δοκίμασα να περάσω απο την Acer άλλα έφαγα άκυρο. Ποτέ δεν δούλεψαν. Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να με βοηθήσει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tol1as Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Από εδώ δοκίμασες? https://www.driverscape.com/manufacturers/acer/laptops-desktops/aspire-5610/131 Έχει 2 εκδόσεις, 6.0.1.7541 και 5.10.0.7116 Στο κουτάκι Operating System πάνω πρόσεχε να διαλέξεις Win 7 32 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα