Tigio13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Καλά το ίδιο πράγμα είναι και τώρα. Κρατάς το κινητό με το αριστερό και απλά κάνεις λίγο μεγαλύτερη απόσταση με τον αντίχειρα του δεξιού χεριού. Από κει και πέρα είναι λογικά χωροταξικό το θέμα καθώς οι κάμερες (που καταλαμβάνουν και τον μεγαλύτερο χώρο) είναι από την αριστερή πλευρά οπότε το πενάκι έπρεπε να μπει από την δεξιά όπως κοιτάμε την πλάτη του κινητού. Όλα συνηθίζονται. Και εγώ από s7 edge που ήταν αριστερά η ένταση και δεξιά το power button πήγα σε note 10+ το οποίο τα έχει όλα αριστερά. Μου πήρε χρόνο αλλά οκ το συνήθισα. Για το πενάκι μου φάνηκε πιο πολύ περίεργο γιατί ήξερα πως σε 10 γενιές το έχει δεξιά και μου φάνηκε μεγαλύτερη αλλαγή να πάει αριστερά. Ένα παιδί βέβαια είπε πως και στο note 20 έτσι ήταν. Note 10+ 512 το παίρνει 340 € η samsung λειτουργικό. Το λες και κακό deal ειδικά αν κάποιος το έχει πάρει πιο πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabrewulf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, Marios2410 είπε Άπατο θα πάει... καμία νέα τεχνολογία.. ....είπε η Πυθία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB / 8GB RAM - 1.299€ Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB / 12GB RAM - 1.399€ Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB / 12GB RAM - 1.499€ Ξεκινάει από 1300 και όχι δεν είναι λογικές τιμές για αγορά ενός κινητού, δηλαδή αν η apple π.χ τα πάει τα δικά της 2500 €,τότε θα θεωρήσουμε τα 1300 ή 1500 και vfm. Όσο για το cpu ,συμφωνώ μαζί σου, ας περιμένουμε τα πρώτα reviews να δούμε τι γίνεται... Είναι και παραειναι λογικές φίλε μου. Όποιος δεν μπορεί η δεν θέλει δεν αγοράζει. Επαναλαμβάνω. Δεν είναι μόνο το ultra στην σειρά 22. Είναι και το plus και το απλό. Σε κάποιους ακούνε τα 800 που σου είπα και γελάνε δεν το σκέφτονται καν. Με 200 ευρώ κινητό σου λέει είναι τέλεια όλα. Ανάλογα τι θέλει ο καθένας και τι μπορεί αγοράζει. Υπάρχει ευελιξία μεγάλη. Και αυτός που δεν θέλει τα 800 υπάρχει κινητό που κάνει τέλεια την δουλειά του και με αξιοπρεπέστατη κάμερα στα 300 ευρώ. Κάποια με 200 ευρώ επίσης κάνουν τέλεια την δουλειά τους έστω όχι τόσο τέλεια όπως τα ακριβότερα κινητά άλλα την κάνουν. Α...υπάρχουν κινητά που αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε κάμερα και σε βαρειά παιχνίδια και γενικά το θέλεις για σερφαρισμα κλήσεις και σοσιαλ κοντά 100 ευρώ. Τέλος υπάρχουν συσκευές με κάνα 50αρικο που κάνεις μια χαρά επικοινωνία και μόνο. Το να γκρινιάζουμε για κινητά που έχουν 1500 ευρώ ενώ ο Άραβας πληρώνει 300.000 για να το πάρει ειδική παραγγελία με χρυσό και διαμάντια είναι τουλάχιστον αστείο. 2 ώρες πριν, hitechaddict είπε Για όποιον ενδιαφέρεται https://wccftech.com/exynos-2200-abysmal-cpu-gpu-performance-vs-exynos-2100/ https://wccftech.com/galaxy-s22-ultra-exynos-2200-vs-snapdragon-8-gen-1-scores-compared/ Το πρόβλημα δεν είναι πόσο ταχύτερο θα είναι από τον 2100. Αλλά πόσο εφισοεντ θα είναι σε αυτή τη διαφορά. Μακάρι να είναι το ίδιο ακριβώς δίχως λαγκαρισμα και βήχα όταν ζεστενεται για πολύ ώρα με το σ21 ... Γιατί το σ21 άρχιζε τον βήχα μετά από 10 λεπτά και γινόταν ποιο αργό και από κινητό των 200 ευρώ. Αυτό είναι εμένα που με ανυσηχει και όχι τα μπεντσμαρκς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Όλα συνηθίζονται. Και εγώ από s7 edge που ήταν αριστερά η ένταση και δεξιά το power button πήγα σε note 10+ το οποίο τα έχει όλα αριστερά. Μου πήρε χρόνο αλλά οκ το συνήθισα. Για το πενάκι μου φάνηκε πιο πολύ περίεργο γιατί ήξερα πως σε 10 γενιές το έχει δεξιά και μου φάνηκε μεγαλύτερη αλλαγή να πάει αριστερά. Ένα παιδί βέβαια είπε πως και στο note 20 έτσι ήταν. Note 10+ 512 το παίρνει 340 € η samsung λειτουργικό. Το λες και κακό deal ειδικά αν κάποιος το έχει πάρει πιο πρόσφατα. Ναι έτσι είναι στο N20 Ultra. Και μένα με ξένισε λίγο γιατί τόσα χρόνια είχα μάθει με τα προηγούμενα την δεξιά πλευρά αλλά πρακτικά αν το δεις δεν έχει και τόση σημασία. Απλά ανοίγεις τον αντίχειρα περίπου 7 εκατοστά περισσότερο για να βγάλεις το πενάκι. 😛 Και όπως λες όλα συνηθίζονται. Εδώ "συνηθίσαμε" ενσωματωμένη μπαταρία, κατάργηση ραδιοφώνου, κατάργηση κάρτας μνήμης, notch μέσα σε οθόνες κλπ κλπ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, fragma είπε 50 ευρώ σε μαγαζί της γειτονιάς. Την ιδια μπαταρία βάζουν και στο σερβις της σαμσουνγκ απλά σου παίρνουν κανα 20αρι περισσότερο. Επίσημα όμως , το κινητό ξαναειναι αδιάβροχο , με χαρτί . Στο μαγαζάκι της γειτονιάς , δεν είναι αδιάβροχο μετά . Οπότε να γιατί η διαφορά τιμής ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Επίσημα όμως , το κινητό ξαναειναι αδιάβροχο , με χαρτί . Στο μαγαζάκι της γειτονιάς , δεν είναι αδιάβροχο μετά . Οπότε να γιατί η διαφορά τιμής ! Για χαζο με έχεις; Μου έδωσε χειρόγραφη εγγύηση ο Πακιστανός μαγαζατορας: "Αντέκι βρεξιμο και ζόρια γκια πουλη καιρό. Αχμέτ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, zahos147 είπε Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του pen σε ''κινητό''... Σε tablet οκ το βλέπω Σου στέλνουν ένα έγγραφο pdf, και μπορεις να το υπογράψεις να το συμπληρώσεις ή οτι άλλο και να το ξαναστείλεις πίσω σαν pdf. Πριν έπρεπε να το τυπώσω να το συμπληρώσω και να το σκαναρω. Μεγάλη ευκολία τώρα. Αυτό το έμαθα πρωτα στο ipad, αλλά γιατί να μη το κάνω και στο κινητό μου; Μιλάμε για μια εργασία, όχι για ζωγραφική κλπ. Οποτε δεν πειράζει που η οθόνη είναι μικροτερη, ίσα ίσα βολεύει να το κανω στο κινητό από το να ψάχνω το ταμπλετ μόνο και μόνο για αυτό. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από sattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zahos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, sattack είπε Σου στέλνουν ένα έγγραφο pdf, και μπορεις να το υπογράψεις να το συμπληρώσεις ή οτι άλλο και να το ξαναστείλεις πίσω σαν pdf. Πριν έπρεπε να το τυπώσω να το συμπληρώσω και να το σκαναρω. Μεγάλη ευκολία τώρα. Αυτό το έμαθα πρωτα στο ipad, αλλά γιατί να μη το κάνω και στο κινητό μου; Μιλάμε για μια εργασία, όχι για ζωγραφική κλπ. Οποτε δεν πειράζει που η οθόνη είναι μικροτερη, ίσα ίσα βολεύει να το κανω στο κινητό από το να ψάχνω το ταμπλετ μόνο και μόνο για αυτό. Δεν είναι μέσα στις εργασίες που κάνω οπότε μ είναι ψιλό άχρηστο εμένα προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, zahos147 είπε Δεν είναι μέσα στις εργασίες που κάνω οπότε μ είναι ψιλό άχρηστο εμένα προσωπικά. η ερωτηση σου ηταν "ποια η χρησιμοτητα..." και απαντησα πανω σε αυτο. Tωρα μου θυμιζεις το ανεκδοτο "ηρθα να σας πω να μη με λαβετε υποψιν σας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zahos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, sattack είπε η ερωτηση σου ηταν "ποια η χρησιμοτητα..." και απαντησα πανω σε αυτο. Tωρα μου θυμιζεις το ανεκδοτο "ηρθα να σας πω να μη με λαβετε υποψιν σας" Δεν υπήρχε ερώτηση στο αρχικό μου ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtries22 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tsarouc είπε Είναι και παραειναι λογικές φίλε μου. Όποιος δεν μπορεί η δεν θέλει δεν αγοράζει. Επαναλαμβάνω. Δεν είναι μόνο το ultra στην σειρά 22. Είναι και το plus και το απλό. Είμαστε σε σχόλια άρθρου συγκεκριμένα για GALAXY S22 ULTRA. Ούτε απλό ούτε super ούτε πουπερ ντοοπερ.Αν το γενικεύεις γενικά για όλα τα κινητά και για όλα τα επίπεδα τιμών όσα αναφέρεις έχουν μία βάση και μία λογική. Εγώ μίλησα καθαρά για το GALAXY S22 ULTRA όντας κάτοχος NOTE 2 ,NOTE 4 KAI NOTE 10 +. Δεν μπορεί η αντίστοιχη συσκευή 4 χρόνια πίσω να βγαίνει στα 850 και τώρα να μιλάμε για την αντίστοιχη καινούρια σχεδόν 2 φορές πάνω η τιμή. Κάπου μας δουλεύουν και δεν έχει σημασία αν τα έχω ή όχι, ή αν θα τα δώσω ή όχι. Σημασία έχει ότι έχουν ξεφύγει στην απληστία τους για κέρδος και από τη στιγμή που λέμε και εμείς οι καταναλωτές - δεν εξαιρώ τον εαυτό μου - το θέλω, θα το πάρω εις γνώση μου και ας έχει και παραπάνω ,καλά μας κάνουν. Απλά αυτή τη φορά προσωπικά θεωρώ ότι ξεπέρασαν τα όρια...και μάλλον και εγώ θα μείνω στο θέλω γιατί 1500 ,ή έστω 1300 έ όχι βρε παλικάρι δεν θα τους τα δώσω ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΕΧΩ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από dhmhtries22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Το θέλω πολλοί. Αλλο τι θέλουν όμως άλλο τι πράτουν. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η τιμή των 1500 ευρώ είτε είσαι αμερικάνος είτε έλληνας είτε γερμανός. Σε αυτές τις τιμές οι 9 στους 10 πάνε σε Apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε Είμαστε σε σχόλια άρθρου συγκεκριμένα για GALAXY S22 ULTRA. Ούτε απλό ούτε super ούτε πουπερ ντοοπερ.Αν το γενικεύεις γενικά για όλα τα κινητά και για όλα τα επίπεδα τιμών όσα αναφέρεις έχουν μία βάση και μία λογική. Εγώ μίλησα καθαρά για το GALAXY S22 ULTRA όντας κάτοχος NOTE 2 ,NOTE 4 KAI NOTE 10 +. Δεν μπορεί η αντίστοιχη συσκευή 4 χρόνια πίσω να βγαίνει στα 850 και τώρα να μιλάμε για την αντίστοιχη καινούρια σχεδόν 2 φορές πάνω η τιμή. Κάπου μας δουλεύουν και δεν έχει σημασία αν τα έχω ή όχι, ή αν θα τα δώσω ή όχι. Σημασία έχει ότι έχουν ξεφύγει στην απληστία τους για κέρδος και από τη στιγμή που λέμε και εμείς οι καταναλωτές - δεν εξαιρώ τον εαυτό μου - το θέλω, θα το πάρω εις γνώση μου και ας έχει και παραπάνω ,καλά μας κάνουν. Απλά αυτή τη φορά προσωπικά θεωρώ ότι ξεπέρασαν τα όρια...και μάλλον και εγώ θα μείνω στο θέλω γιατί 1500 ,ή έστω 1300 έ όχι βρε παλικάρι δεν θα τους τα δώσω ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΕΧΩ. μα είδες? μόνος σου το είπες.. .είχες απλό note2 απλό note4 και απλό note10 και μάλιστα έκδοση PLUS. Εδώ λοιπόν κακώς ποστάρεις είναι λάθος το σημείο. Τότε δεν υπάρχαν τόσες συσκευές σε μια σειρά. Εδώ μιλάμε για 3 διαφορετικές συσκευές. Και το insomnia έχει βάλει ξεχωριστά θέματα για το καθένα (κακώς και πάλι). To S22 Ultra είναι η κορυφή του βουνού. Εσύ έπεζες ως τώρα στους πρόποδες. Οι τιμές λοιπόν από εκεί που ξεκινάνε είναι σούπερ λογικές για τα σημερινά δεδομένα και ανταγωνισμό. Απλά πράγματα Και φυσικά δεν σε υποχρεώνει κανείς να τα αγοράσεις αυτά της κορυφής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Ζηλεύω πολύ το πενάκι αλλά δεν έχω λόγο να αλλάξω το s21 ultra. Τοπ συσκευή πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Ζηλεύω πολύ το πενάκι αλλά δεν έχω λόγο να αλλάξω το s21 ultra. Τοπ συσκευή πάντως Μα το s21 ultra δουλεύει με πενάκι! Απλά το αγοράζεις ξεχωριστά και δεν έχει υποδοχή πάνω στο τηλέφωνο. Αλλά η δυνατότητα υπάρχει! Εγώ αγόρασα ένα original και μετά κι ένα κινέζικο στο 1/3 της τιμής, που δουλεύει εξίσου καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα