Προς το περιεχόμενο

Το DΝΑ του Galaxy Note ζει στο Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Virus200 είπε

Κάτι δεν πάει καλά τότε. Εγω με το s20fe με τον snapdragon απο τον Νοέμβριο  και δεν εχω δει ούτε το παραμικρό κόλλημα. Και ειδικα με την αυτονομία του που βγάζει σταθερά 2 μέρες με πάνω από 7-8 sot ουτε σε δύο χρόνια δεν σκέφτομαι να το αλλάξω.

Καλα βέβαια αν είχα και την οικονομική άνεση δεν θα έλεγα όχι στο s22.

Λίγο παραπάνω το έχω εγώ, αυτονομία με όλα τα apps πέραν των πολύ βασικών σε deep sleep, κλειστό το 5G,  όντως καλή αυτονομία!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε

1500 ευρώπουλα με το καλημέρα, πόσο έχουν ξεφύγει οι τιμές ,όσο καλό και αν είναι αυτό το κινητό...

123.jpg

800 ξεκινάει. Όποιος μπορεί πάει για τα 1500. Μια χαρά είναι οι τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Ο επεξεργαστής με προβληματίζει. Κανείς ποτέ σε καμία παρουσίαση δεν κάνει αναλυτικό throttling test να έχουνε μια πραγματική εικόνα χρήσης. 

Μονο εγω προσεξα οτι σε σχεση με το περσινο μοντελο δεν υπαρχει εκδοση με 16gb ram ?

Οχι οτι ειναι αναγκαια αλλα κατι δειχνει αυτο για την πολιτικη της samsung.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως άλλαξα μπαταρία στο S10+ και με βλέπω να βγάζω κανα 2 χρόνια ακόμα τουλάχιστον μαζί του. Ακόμα και να μου τρέχανε απο τα πατζάκια τα χρήματα, δεν βλέπω λόγο να το αλλαξώ. 

Επεξ/σία από fragma

21 λεπτά πριν, fragma είπε

Εγώ πάντως άλλαξα μπαταρία στο S10+ και με βλέπω να βγάζω κανα 2 χρόνια ακόμα τουλάχιστον μαζί του. Ακόμα και να μου τρέχανε απο τα πατζάκια τα χρήματα, δεν βλέπω λόγο να το αλλαξώ. 

έχω το s9+  απο αρχες 2019 που εχει 3500mah και βλεπω και εγω αισθητη πτωση στη μπαταρια, μπορεις να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες σε σχεση με τη δικη σου αντικατασταση; πχ το φοβαμαι λιγο να παω να μου το ανοιξουν και μετα να βγαλει κανενα θεμα, την αλλαξες σε samsung service; 

5 λεπτά πριν, Titos301 είπε

έχω το s9+  απο αρχες 2019 που εχει 3500mah και βλεπω και εγω αισθητη πτωση στη μπαταρια, μπορεις να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες σε σχεση με τη δικη σου αντικατασταση; πχ το φοβαμαι λιγο να παω να μου το ανοιξουν και μετα να βγαλει κανενα θεμα, την αλλαξες σε samsung service; 

50 ευρώ σε μαγαζί της γειτονιάς. Την ιδια μπαταρία βάζουν και στο σερβις της σαμσουνγκ απλά σου παίρνουν κανα 20αρι περισσότερο. 

• Like 1

20 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Μετά από 10+ γενιές note υπάρχει κάποιος λόγος που έβαλε το πενάκι αριστερά? Αν δεν κάνω λάθος σε όλες τις προηγούμενες γενιές δεξιά ήταν. Ίσως να έχω συνηθίσει εγώ υπερβολικά δεξιά και να μου φαίνεται άβολο. 

Εχεις δίκαιο,όταν οι περισσότεροι είναι δεξιόχειρες η λογική λέει ότι οτι το πενάκι θα είναι δεξιά και όχι αριστερά,κρατάς το κινητό με το αριστερό και με το δεξί γράφεις.Τώρα τουρλουμπούκι.

1 λεπτό πριν, MDefender είπε

Εχεις δίκαιο,όταν οι περισσότεροι είναι δεξιόχειρες η λογική λέει ότι οτι το πενάκι θα είναι δεξιά και όχι αριστερά,κρατάς το κινητό με το αριστερό και με το δεξί γράφεις.Τώρα τουρλουμπούκι.

Καλά το ίδιο πράγμα είναι και τώρα. Κρατάς το κινητό με το αριστερό και απλά κάνεις λίγο μεγαλύτερη απόσταση με τον αντίχειρα του δεξιού χεριού.

Από κει και πέρα είναι λογικά χωροταξικό το θέμα καθώς οι κάμερες (που καταλαμβάνουν και τον μεγαλύτερο χώρο) είναι από την αριστερή πλευρά οπότε το πενάκι έπρεπε να μπει από την δεξιά όπως κοιτάμε την πλάτη του κινητού.

• Like 2

4 ώρες πριν, zahos147 είπε

Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του pen σε ''κινητό''...
Σε tablet οκ το βλέπω

"Πενάκια" υπήρχαν πριν απο τα smartphone σε συσκευές τύπου pda (βλέπε palm) εδώ και μια 20ετια και με ακόμα μικρότερες οθόνες. Ίσως τότε περισσότερο αναγκαστικό για input αλλά και πάλι ήταν χρηστικό και cool.
Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να αναρωτιέσαι για την χρησιμότητα τους, απλα είναι κάτι που προφανώς εσύ δεν το χρειάζεσαι. Δεν είναι αναγκαίο αξεσουάρ σίγουρα!

1 λεπτό πριν, pentraks είπε

"Πενάκια" υπήρχαν πριν απο τα smartphone σε συσκευές τύπου pda (βλέπε palm) εδώ και μια 20ετια και με ακόμα μικρότερες οθόνες. Ίσως τότε περισσότερο αναγκαστικό για input αλλά και πάλι ήταν χρηστικό και cool.
Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να αναρωτιέσαι για την χρησιμότητα τους, απλα είναι κάτι που προφανώς εσύ δεν το χρειάζεσαι. Δεν είναι αναγκαίο αξεσουάρ σίγουρα!

Μάλλον ναι, τι να πω...? Σε ipad πχ θα το ήθελα σίγουρα

3 λεπτά πριν, zahos147 είπε

Μάλλον ναι, τι να πω...? Σε ipad πχ θα το ήθελα σίγουρα

Φυσικά σε περισσότερες ιντσες είναι πιο χορταστικό, στις μικρότερες έχει λεπτομέρεια που το δάκτυλο απλα δεν.... 
Βολεύει απίστευτα για να κρατάς σημειώσεις και screencapture και οδηγίες και πολλά άλλα κολπάκια που πλεον εχουν ενσωματώσει στο πενακι.

1 λεπτό πριν, pentraks είπε

Φυσικά σε περισσότερες ιντσες είναι πιο χορταστικό, στις μικρότερες έχει λεπτομέρεια που το δάκτυλο απλα δεν.... 
Βολεύει απίστευτα για να κρατάς σημειώσεις και screencapture και οδηγίες και πολλά άλλα κολπάκια που πλεον εχουν ενσωματώσει στο πενακι.

Ισως ειναι αυτο που λες. Δεν μ ειναι χρησιμα εμενα γιαυτο με ξενιζει λιγο

3 ώρες πριν, tsarouc είπε

800 ξεκινάει. Όποιος μπορεί πάει για τα 1500. Μια χαρά είναι οι τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Ο επεξεργαστής με προβληματίζει. Κανείς ποτέ σε καμία παρουσίαση δεν κάνει αναλυτικό throttling test να έχουνε μια πραγματική εικόνα χρήσης. 

• Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB / 8GB RAM - 1.299€
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB / 12GB RAM - 1.399€ 
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB / 12GB RAM - 1.499€

Ξεκινάει από 1300 και όχι δεν είναι λογικές τιμές για αγορά ενός κινητού, δηλαδή αν η apple  π.χ τα πάει τα δικά της 2500 €,τότε θα θεωρήσουμε τα 1300 ή 1500 και vfm. Όσο για το cpu ,συμφωνώ μαζί σου, ας περιμένουμε τα πρώτα reviews να δούμε τι γίνεται...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...