Προς το περιεχόμενο

Το DΝΑ του Galaxy Note ζει στο Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Fabricated είπε

Πανέμορφα κινητά και με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Ωστόσο δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω το s10+ (προσωπικά κριτήρια, δεν λέω οτι δεν διαφέρουν, απλά δεν διαφέρουν σε κάτι που με ενδιαφέρει τόσο πολύ πέρα από την κάμερα)

Φίλε μου είμαι με s10+ από Ιούνιο του 2019. Μου κολλάει απίστευτα και μάλλον θα πάω για s22 ultra. Εσύ είσαι οκ με το s10+;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, amakrypat είπε

Λοιπόν από samsung δίνω note 20 ultra 500 euro μείον και το ΦΠΑ για το 256 gb μας κανουν 628 σε 36 άτοκες 17 ευρώ το μήνα συν τα buds συν 100 ευρώ επιταγή από samsung eshop  ..

Νομίζω καλά είναι 

Έβγαλε η samsung κάποιο πρόγραμμα επιστροφής κινητού για αγορά s22? 

3 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Μετά από 10+ γενιές note υπάρχει κάποιος λόγος που έβαλε το πενάκι αριστερά? Αν δεν κάνω λάθος σε όλες τις προηγούμενες γενιές δεξιά ήταν. Ίσως να έχω συνηθίσει εγώ υπερβολικά δεξιά και να μου φαίνεται άβολο. 

3 ώρες πριν, pentraks είπε

και στο Note 20 ultra αριστερά είναι. Άβολο δε θα το έλεγα αλλά περισσότερο θέμα συνήθειας, αν μπορούσα να διαλέξω, δεξιά θα το ήθελα πάντως

Θα περιμενω βιντεο απο JerryRigEverything για το teardown, αλλα φανταζομαι οτι οι καμερες εμποδιζαν

3 ώρες πριν, poseidon98 είπε

για να δικαιολογήσουνε την Galaxy τιμή τους

Το αντιπαλο στρατοπεδο πως δικαιολογει την μηλαρενια τιμη τους

1 ώρα πριν, amakrypat είπε

Λοιπόν από samsung δίνω note 20 ultra 500 euro μείον και το ΦΠΑ για το 256 gb μας κανουν 628 σε 36 άτοκες 17 ευρώ το μήνα συν τα buds συν 100 ευρώ επιταγή από samsung eshop  ..

Νομίζω καλά είναι 

Δίνουν 100€ επιταγή; 

Ποιος; Κωτσο και ΣΙΑ;

35 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Δίνουν 100€ επιταγή; 

Ποιος; Κωτσο και ΣΙΑ;

H samsung μου έστειλε email γιατί είχα εκδηλώσει ενδιαφέρων για την εκδήλωση μου έδωσε ένα κουπόνι 100 ευρώ μαζί με την προπαραγγελια που θα κάνω 

• Like 1

Όμορφα κινητα και πολύ καλά,οποίος όμως έχει ήδη το 21 ultra δεν υπάρχει λόγος να πάει στο 22...και για να μην παρεξηγηθω,ούτε κουμάντο στην τσέπη του καθενός κάνω ούτε τίποτα,αλλά οι διαφορές στα κινητά που βγάζουν κάθε χρόνο είναι πολύ μικρές... προσωπικά θα προτιμούσα να έβγαζαν νέα μοντέλα κάθε δύο χρόνια ώστε να υπάρχει βελτίωση ουσιαστικη σε όλους τους τομείς και ας ανέβαζαν την τιμή μετά εφόσον θα αξίζει η αναβάθμιση...

• Like 1

5 λεπτά πριν, ilias81 είπε

Όμορφα κινητα και πολύ καλά,οποίος όμως έχει ήδη το 21 ultra δεν υπάρχει λόγος να πάει στο 22...και για να μην παρεξηγηθω,ούτε κουμάντο στην τσέπη του καθενός κάνω ούτε τίποτα,αλλά οι διαφορές στα κινητά που βγάζουν κάθε χρόνο είναι πολύ μικρές... προσωπικά θα προτιμούσα να έβγαζαν νέα μοντέλα κάθε δύο χρόνια ώστε να υπάρχει βελτίωση ουσιαστικη σε όλους τους τομείς και ας ανέβαζαν την τιμή μετά εφόσον θα αξίζει η αναβάθμιση...

Στο 1ο εχεις δικιο, αλλα στο 2ο? αυτό θα σήμανε ότι 100% των αγοραστών θα αγόραζαν κινητό πχ το 2021 και μετά πάλι το 2023 κλπ, και ενδιάμεσα τίποτα?! Τώρα οι περισσότεροι πάλι κάθε 2-3 χρόνια αγοράζουν,  απλά μερικοι πάνε από το  s20 στο s22-s23 , άλλοι από το s21 στο s23-s24 , και υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που αγοράζουν κάθε χρόνο. Οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι. Γιατί να βάζεις καλούπια και να κάνουν όλοι το ιδιο; κομμουνισμο εχουμε; 😀 

• Like 1

10 ώρες πριν, poseidon98 είπε

"Το DΝΑ του Galaxy Note ζει στο Samsung Galaxy S22 Ultra 5G" 

Τι είπε ο ποιητής...Δεν μπορούσε απλά να πει καταργήθηκε η σειρά Note και απο εδώ και πέρα το πενάκι θα είναι στα Ultra Galaxy Power Testo💪 για να δικαιολογήσουνε την Galaxy τιμή τους

Θα μπορουσε και να γραφει το S21 Ultra εκανε sex με το Note 20 Ultra και να τη βγηκε.

• Thanks 1

Βάλτε ρε άνθρωποι 65w, έλεος!

Η κάμερα του λέει αλλά το λειτουργικό είναι για τα πανηγύρια, με s20fe πολλά εκνευριστικά κολληματάκια.

9 λεπτά πριν, JcD είπε

Βάλτε ρε άνθρωποι 65w, έλεος!

Η κάμερα του λέει αλλά το λειτουργικό είναι για τα πανηγύρια, με s20fe πολλά εκνευριστικά κολληματάκια.

Κάτι δεν πάει καλά τότε. Εγω με το s20fe με τον snapdragon απο τον Νοέμβριο  και δεν εχω δει ούτε το παραμικρό κόλλημα. Και ειδικα με την αυτονομία του που βγάζει σταθερά 2 μέρες με πάνω από 7-8 sot ουτε σε δύο χρόνια δεν σκέφτομαι να το αλλάξω.

Καλα βέβαια αν είχα και την οικονομική άνεση δεν θα έλεγα όχι στο s22.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...