Dimitraa12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει; Δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτα..
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Τι ειναι το κουτάκι μαλτεζ? Αν εννοείς κουτάβι Μαλτεζ υπάρχουν τοσα αδέσποτα κουτάβια σε συλλόγους ,μην βάζεις και άλλο κρέας σε puppy mils. Και να ξερεις ότι το σκυλί είναι σαν παιδί ,έχει έξοδα. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Κουτάκι δεν ξέρω, κουτάβι ξέρω. Αν θες αυτή την ράτσα από εκτροφείο θα βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στην τσεπη. Αν δεν την θες από εκτροφείο αλλά από τον κάθε τυχαρπαστο στο fb η σε αγγελίες που διαφημίζει ότι πουλάει την τάδε ράτσα αλλά είναι διασταύρωση με άλλο και όχι καθαρά της ράτσας, τότε ναι θα πληρώσεις λιγότερα. Αλλα σε τέτοια περιπτωση συμφωνώ με τον από πάνω, υιοθέτησε καλύτερα ένα αδέσποτο και άσε τα άλλα.
isim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μονο απο εκτροφειο! να ξερεις οτι εισαι γυρω στα 800-900 για αγορα το κουταβι. Επισης οπως ειπαν τα παιδια παραπανω εχει πολλα εξοδα να εισαι προετοιμασμενη. Αν δεν εισαι διατεθιμενη η δε μπορεις οικονομικα να ανταπεξελθεις ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΥΛΙ! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από isim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα